Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky Stargate Vendetta III Epilog.

Stargate Vendetta III Epilog.

Prostě a jednoduše.

Líbí
72
90%
Nelíbí
2
3%
Ještě nevím
6
8%

Celkem hlasů : 80

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Patas25:
Toto je spoiler!!!:
Já se taky směji, hlavně u jedné osoby. Jen doufám, že nebude moc po svých rodičích, které pro ni máš vymyšlené nebo ano? Na tuhle otázku ještě nemám jasnou odpověď, protože kombinace jejich genů může být hodně špatná nebo perfektní. :rflmao: :rflmao:
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Mr. Mister: mám takový dodatek co se týče přímo k tobě. Docela jsem si všiml, že ty nejčastěji upozorňuješ na gramatické chyby a nepřesnosti. Mám takový dotaz, byl by jsi ochotný občas kontrolovat povídky po té gramatické stránce? Jakop který mi dělá korekci je nenahraditelný a prakticky je spoluautor, protože do děju zasahuje více, než si sám myslí. Ale po té gramatické stránce mu podle vás i tak něco uteče...
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

No bohůžel sem se dostal k přečtení až teď a byl to hezkkej díl ale furt nechápu proč by dali pospíšilovi velení když tam mamj mnohem zkušenějšímho důstojníka se stejnou hodností -Mitchella

Odpovědět s citací

Tak hlavní plus by se dalo říct, že Pospíšil pomáhal se stavbou a zná dokolane onu loď. A přeci jenom je na palubě Arcturus a tak by velitel měl být aspoň trochu technicky zaměřený a navíc pro Mitchella mám pak jiné využití.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ale tady de oto že Mitchell ví jak má velet,dnes armáda se zaměřje u dvou lidí se stejnou hodností na vzkušenosti a vtom by vyhrál Mitchell

Odpovědět s citací

No na bojové zkušenosti to ano. Pospíšil nemá celkové velené jenom velí Sanctuary, protože má o té lodi větší znalosti a zkušenosti. A Mitchell má větší zkušenosti, proto zastává post velitele letek.

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

deadalos: Myslím, že v tomto případě se budeš muset řídit pravidlem:

Moje povídka, moje pravidla. Pokud se ti to nelíbí, nemusíš číst.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já se jen zeptal

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

V pohodě. Já poukazoval na to, že musíš brát rozhodnutí autora, protože on sám ví proč to dělá.
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Odpovědět s citací

Daedalos: a ještě musíš vzít v potaz že postava plk. Jan Pospíšil je ztvárněna podle Jakopa.

To mi připomíná, že v dalším díle se objeví trojice postav, čerstvě stvořené podle trojice postav zde na foru.

Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Patas25 píše:

To mi připomíná, že v dalším díle se objeví trojice postav, čerstvě stvořené podle trojice postav zde na foru.

Tak na to som teda vazne zvedavy...
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Aiwendill: nejsi jediný, sám jsem na svoji postavu zvědavý :D a hlavně na akt stvoření, s nímž se Patas mordoval :D

Wydra Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Doufám že tam bude vodní hlodavec. :lol:
Má povídka: BSG: Bohemiorum

Odpovědět s citací

Wydra: V brzské době bohužel ne, ale PM.

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Něco mi řiká že umřu hrozným ponižujícím způsobem....
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky