Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Mass effect 3

Mass effect 3

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 11.3.2012 14:28:14
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Wanted: Ona někdy je potřeba long range zbraň. Automatické pušky jsou moc těžké, když si koupiš Spectre brokovnici a k tomu nahodíš SMG s vylepšením na váhu, tak máš i se dvěma zbraněma 200% bonus na cooldownech. Ne, že bych SMG používal nějak často, ale hodí se proti protivníkům, kteří jsou mimo charge pozice (kam nemůžeš dojít, nemůžeš chargovat). Používat automatickou pušku po biotic charge mi přijde kontraproduktivní. Vždycky charge mezi chudáky, nova, brokovnicí dorazit přeživší (má dva náboje v zásobníku a 31 záložních) a okamžitě charge na dalšího protivníka, čímž se kopnou štíty do plných a zase je můžeš fullpower spálit novou. Puška mi do toho prostě nesedí :D
Fungovalo to na hardcore, na insanity nemám odvahu jet vanguarda :D
EDIT: U mě žil Kaiden a jsem za to rád, model Ashe se ve trojce těžce nepovedl.

Příspěvek 11.3.2012 17:01:27
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Technická: Jak moc našlapanej HW je potřeba na rozjetí ME3 v plný palbě?

Vim že se požadavky daj vygooglit, ale většinou jsou spolehlivý jako termostat ve škodovce, tak bych raději odpověď od někoho, kdo to doopravdy hrál... :-)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 11.3.2012 17:20:08
Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Wanted:
To nejlepší často nezničili. Například Normandii. Pořád platí, že tank můžeš (za určitých podmínek) "zničit" tak, že na něj ve vhodnou chvíli někdo hodí pár desítek tisíc kamínků. Nebo deset láhví s alkoholem vevnitř a zapáleným hadrem. Neexistuje "zastaralá zbraň". Jenom zastaralý koncept boje. Žádná zbraň ale není opravdu zastaralá v rukou protivníka, který jí proti tobě POUŽIJE - obzvlášť když to udělá chytře.

Mimochodem Protheani byli asi pěkně líná "vyspělá" sebranka, když bojovali stovky let a za celou tu dlouhou dobu nedokázali postavit superzbraň (i když "lidem" to trvalo jen pár týdnů až měsíců)... Nemyslíš?

Daedalos304:
Je ještě alternativní konec. Jdeš přímo do modrého sloupce energie.
Toto je spoiler!!!:
Výsledkem je že všechen organický i sintetický život se "zkříží", všechno je zkyborgizováno a reapeři odletí. Dokonce je možné (když jsi OPRAVDU HODNĚ dobrý v získávání assetů a celé hře všeobecně) dostat konec, ve kterém naznačí že sheppard přežil.

2 all:
Špica rasistické fórky (převážně o lidech a turianech v MEversu), které si navzájem vypráví Joker a Garus na začátku tohohle videa:
http://www.youtube.com/watch?v=MEeXqsy-QM8
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Příspěvek 11.3.2012 17:34:37
Werostir Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ultramarinus píše:
Wanted:

Mimochodem Protheani byli asi pěkně líná "vyspělá" sebranka, když bojovali stovky let a za celou tu dlouhou dobu nedokázali postavit superzbraň (i když "lidem" to trvalo jen pár týdnů až měsíců)... Nemyslíš?

mám pocit že tam naznačili že ho postavili, ale nikdy ho nedostali k Citadele...
Tak... ja ho zabiju, to je magor.. naprostej Idiot..
- Zelenka

Obrázek

Příspěvek 11.3.2012 18:00:03
Major
Major

Odpovědět s citací

Takže vyspělá (VYPĚLEJŠÍ než my) celogalaktická armáda, s několikasetletou zkušeností v boji proti reaperům nedokázala prorazit tam, kde prorazily zbytky "zastaralých flotil" galaktických mocností našeho cyklu???

Pořád mě to nepřesvědčuje o tom, že by ONI byli tak supervyspělí a my tak v pytli proti reaperům oproti tomu co by dokázali oni.

Jejich citadela sloužila jako brána prvního útoku a od té doby se k ní nedostali. Ale když mluvil o projektu Crucible, řekl že ho NEDOSTAVĚLI, ne, že se nedostali k citadele.

Příspěvek 11.3.2012 18:24:40
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No on prothean z DLC říkal, cituji: "There was no final battle against reapers in my cycle, you have great moment before you."
+ z toho, co tak trousil v průběhu hry, protheané byli otrokáři. Když se rasa vyvinula na určitý stupeň, bylo jim nabídnuto se přidat, pokud odmítli, byli zničeni. Reapeři jim naložili, protože celá galaxie byla jedna velká Protheanská říše se stejnými taktikami boje, která neustála úvodní úder (vůbec je nečekali), přišli o citadelu, přišli o mass relay a byli rozebrání jeden po druhém, aneb "You are lucky, you still have somewhere to hide. In my time, there was no such place, only death."
A jinak jeho narážky na ostatní rasy jsou perfektní :D pochoutka v podobě syrových Sularianských jater a podobně x)
EDIT: HW nároky jsou malé. hraju to na tři roky starém, tehdá průměrném stroji ( 2,6GHz dual core, 2GB RAM, 512MB ATI Radeon 3650) a mám všechno na max krom antialiasingu.

Příspěvek 11.3.2012 18:55:03
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Ultramarinus: čerpám z toho, co nám náš milý Javik říká v průběhu hry. Jestli to není pravda, okay. I z SGA víme, že Antikové (nejvyspělejší rasa) taky neměla čas uvést do provozu své rádoby super zbraně atd. Jak říkám, je tam spousta příběhových chyb, které najdeme snad v každém sci-fi. A právě to, že oni byli tak vyspělí a nedokázali je porazit a my primitivci můžem, mi připadá trochu divné. Ale je možný, že Javik je jen machýrek a ty jejich guny, stázový kapsle a to všechno je jen přeceněný. Přeci jen těžká pistole vyřeší vše (cut scény :D ).

Storm: hmm, to mě nikdy nenapadlo. Ale brokovnice je hrozně těžká, nechápu, jak to s ní může vzrůst na 200 %, i když si koupíš upgrady. Já na své pušce mám zaměřovač, tudíž na dlouhý vzdálenosti působím jako odstřelovací puška (trojklik je skvěla věc). Bez problémů zlikviduji cerberuský týpky se štítem skrz jejich otvor (stejně jako se snipou), na blízku to využiji taky, popřípadě "hip fire". Na atlase opět platí pár střel do skla a je dole. Charge nemám natolik naskillovaný, aby mi doplňoval full štíty a tomu vylepšení na brokovnici se chci vyhnout. Nemám tu zbraň rád a měnit to neustále... Nvm. Vanguard je přeci jen furt voják, tudíž je koncipovanej na práci se zbraněma, né jen na tu biotiku.
Ale viděl jsem na YT video, kde si týpek dával ME 2 za Vanguarda v insanity obtížnosti s claymore brokovnicí. Za koho by sis to troufnul? :D

Werostir: prý tu zbraň nestačili dokončit.
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 11.3.2012 21:00:45
Major
Major

Odpovědět s citací

Wanted:
To já taky, ale interpretuji to (podle té jedné konkrétní věty), že Crucible nedostavěli. Samozřejmě kdyby ano, bez možnosti probojovat se k citadele by jim to nepomohlo.

Potíž je, že nikdo nemůže tušit, co přesně z toho je pravda, protože jsou logické "důkazy" pro obě teorie.

Antikové uvedli do provozu Asuranské replikátory. Ale pak se lekli a zničili je. Uvedli do provozu Attero. Ale z morálních důvodů ho opět uzavřeli, místo aby směšně snadným virem vyřadili brány v Pegasu - něco co zvládli i LIDI (v MD). Uvedli do provozu Arcturusk, ale ačkoliv omezeným způsobem FUNGOVAL a sejmul pár flotil nepřátel, nepokusili se udělat bezposádkovou platformu s arkturusem a dělem, ačkoliv na ní by "přetížení" žádné spřátelené rasy nevyhubilo. O fungujícím stroji času, kterým by klidně mohli zabránit vzniku wraithů (buď postřikem na brouky, nebo znepřístupněním brány na wraithskou planetu pro lidi), ani nemluvě.

Nene, antikové neprohráli, že by neměli čas, ale že byli blbí, ustrašení a morálnější než Mirek Dušín i při pohledu do nabité hlavně. A taky prostě proto, že je scénáristé potřebovali mrtvé, ale pak čas od času potřebovali pro superhrdinský tým ze Země nějákou skoro fungující superzbraň.

Oni Protheani byli tak vyspělí (mimochodem jak? jejich křižník vytvořený už s pomocí reaperů kteří colektory vytvořili, složila na férovku i neupgradovaná "primitivní" fregata Normandie, ač s poškozeím) a nedokázali je porazit především proto, že první nečekanou ranou přišli o vládu, většinu flotily, bezpečné místo k setkávání a zároveň poslední součást Crucible. A ještě nejspíš i o možnost rozumně rychlého nadsvětelného pohybu po galaxii pomocí relé.

Stázové kapsle rozhodně byly přeceněné. Populace jednoho světa (ti vědci) kvůli nim přišla o život a i Javik málem zdechnul. Kvéry nejsou o moc suprovější, než "obyčejné" pušky u útočných pušek a třeba než raketomet u těžkých zbraní (paprskometu kolektorů). Zároveň je ale otázka, jak moc je kolektorská technologie upgradovaná tou reaperskou a jak se ještě shoduje s protheanskou. Jediná čistě protheanská zbraň kterou známe je ta paprsková útočná puška, co se odemkne po vyzvednutí Yavika ze stáze. A ji jsem ani neviděl v akci, natož abych měl možnosti jí vyzkoušet a porovnat s citadelovou špičkou.

Já preferuji hru za vojáka, ale brokovnice mi nikdy k srdci nepřirostla. I v nouzových situacích nablízko mám raději pistoli/útočnou pušku + melee, když jde do tuhého. A nejraději nepřátele ničím ještě mimo jejich dostřel, k čemuž je brokovnice naprosto nevhodná. Na štíty cerberusských štítonošů nestačí, cokoliv dál jenom škrábne, nebo ani to ne a díry do zdi s ní stejně dělat nemůžeš, tak co. Kombinace útočná puška + dalekohled mi zní docela dobře. Ve dvojce jsem měl rád pušku Mattock, (střílí jednotlivé střely, nejsilnější jednotlivý výstřel co pušky v ME2 dokázaly vyprodukovat) ale trochu mě pak z rychlých trojkliků bolel prst... :D S dalekohledem by mohla být ještě lepší. Navíc tenhle stil ničení Atlasů je velmi příhodný. Když se to udělá šikovně, můžeš si pak robota zrekvírovat sám a sejmout s ním v podstatě všechno co se hýbá v dohledu.
Naposledy upravil Ultramarinus dne 11.3.2012 21:08:40, celkově upraveno 1

Příspěvek 11.3.2012 21:03:50
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

teď budu asi přemýšlet nahlas...ale podle mého názoru občas nejde o technologickou převahu, ale o taktiku, dějiny kolikrát ukázaly, že ikdyž seš trošku výš než jiní a ten druhej je v nevýhodě (navíc ještě početní), tak můžeš dostat pěkně na prdel...ono občas jít na to od lesa není zas tak špatný :)

Příspěvek 11.3.2012 21:14:37
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Na insanity mám zahraného adepta (na hardcore soldiera, vanguarda a sentinela), ten samý save který jsem importoval do trojky. A jakým způsobem se ti stalo, že nemáš vymaxovaný charge? Já mam plné komplet všechno, krom fire munice, mam raději ledovou. Jinak charge a nova byly plné už v "tréningové" misi na Zemi, přece-jen importovat postavu s 32.lvlem udělá své :D
Ve dvojce jsem brokovnici taky neměl rád, používal ji jenom vanguard, je na něm prostě dobrá... claymore chce sakra mušku, pač než na takovou obtížnost nabiješ, tak žereš hlínu.
Co se brokovnic ve trojce týče, zkus si tu Spectreskou, je lehoučká a plně vylepšená s upgradem na dmg a počet nábojů, pro mě nepřekonatelná x) SMG Locust s max odlehčením má ten bar váhy asi milimetr dlouhý, v kombu s pasivními skilly postavy čistých 200% :) Já atlasy beru na blízku. Charge like a boss, nova, dvě rány do skla, uskočit vzad ať mi nedá pěstí, charge, nova, dvě rány a v tenhle okamžik už má parta nabité skilly, tak tam mrsknu libovolný granát a je hotovo v řádu vteřin.
A ovšem nejlepší vylepšení od dvojky.. použití medigelu nezablokuje na několik vteřin skilly, muhaha :D

Příspěvek 11.3.2012 21:18:46
Major
Major

Odpovědět s citací

Dobrý příklad toho je třeba založení tureckého státu a především boje tomu předcházející. Britové (početní, vypělejší a útočící) přistáli na pobřeží a potřebovali se dostat do vnitrozemí přez pohoří, které obsadil (jednu cestu ze tří) Kemal. Nakonec vyhrál, ačkoliv by se dalo říct, že mu ještě značně pomohla blízkost případných "posil", když bojoval na své půdě a fakt, že se bránil "z kopce" proti "do kopce" postupujícím britům. Vyvýšená pozice při přestřelce, nebo i větším boji může být dost užitečná.

Další přílad jak může vhodná strategie a taktika v bitvě naklonit váhy i pro technologicky méně vyspělé a méně početné, je například boj sparťanů u Thermopyl a na Platajích proti Xerxově milionové armádě. Strategie je výběr vhodného místa boje se zaměřením na omezení výhod nepřítele a maximalizaci SVÝCH výhod, taktika je výběr konkrétního místa v dohledu kam postavit formace, výběr vhodné formace v dané situaci (podle tipu nepřítele), rozdělení úkolů jednotlivcům ve falangách a konkrétní tip boje (na meče, házení kopí, lukostřelba?).

Taktika sice nepředčí sílu jednotek při prostém brutálním otloukání kyjema zblízka, (ačkoliv i tam je značný rozdíl v účinnosti mezi útočícím davem a synchronizovanou jednotkou) ale může najít slabinu v silách nepřítele, která BUDE zranitelná a co nejefektivněji jí využít. Taky informace (výzvědné síly) pomáhají. Kdyby měli Protheané echo dopředu že se na citadelu něco chystá (jako měl Sheppard), asi by jí dokázali buď ubránit (kdyby to bylo postupné jako se sovreignem), nebo alespoň evakuovat.

Příspěvek 11.3.2012 21:34:58
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No marinusi zapomínáš, že na Protheany přišla návštěva v podobě plné flotily reaperů přímo k citadele. V našem cyklu musel sovereign zadokovat, aby opravil ten "hack" co zablokoval signál reaper flotily ke správcům citadely. Takže myslím, že i kdyby to protheané věděli, tak dostanou nakládačku od nepřítele s neznámou silou a technologií.

Příspěvek 11.3.2012 22:20:06
Major
Major

Odpovědět s citací

Nezapomínám, jenom používám jiné obraty, než to říct naplno, konkrétně jsem přesně to co říkáš (jednoho reapera by zvládli a celé flotile by alespoň udělali problémy) myslel větou:
Ultramarinus píše:
(kdyby to bylo postupné jako se sovreignem), nebo alespoň evakuovat.

Kdyby to věděli dostatečně přesně předem, nakládačku by nedostali, protože by jejich centralizovaná nacisticko-otrokářská vláda (a nejspíš i vrchní velitelé armády a námořnictva) zůstala naživu a všechny ztráty lodí obranných flotil citadely by mohli eliminovat (loděma by prostě odlétli, nebo by alespoň čekaly připravené s nabitými kvéry. Přišli by o ně, ale alespoň by udělaly reaperské flotile mnohem víc děr, než když tam bez informací jenom seděly bez nabitých zbraní a s vypnutými štíty). Pokud by byli protheané drsňáci, možná by dokonce podminovali okolní vesmír, nebo citadelu samotnou, aby reaperskou flotilu přivítalo něco vhodně nepříjemného. Citadelu samu by proti plné síle asi neubránili (Pokud by tam od začátku nečekali s celogalaktickou flotilou a optimálně i připraveným Cruciblem), ale té flotile by dokázali udělat mnohem nepříjemnější ztráty za mnohem menší cenu, než udělali když je její přílet překvapil.

Příspěvek 12.3.2012 08:03:42
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ona ta největší zákeřnost těch reaperů je právě to, že ve všech cyklech před naším nejdřív přiletěli do citadely, zničili vůdce, vypli relé (nebo je zablokovali jenom pro reapery - v tom uniklým skriptu bylo něco co do hry bohužel nedali, a to že je nevypnou, ale přepnou na mod jako omega 4 relé a potřebujete reaper IFF abyste jima mohli proletět, což naši herové ted měli a proto potom, co Reapři získali zase citadelu na Zemi, mohla ta flotila použít opět "vypnutý" relé), no a když takhle separujou jednotlivý clustry, je uplně jedno jak vyspělá nebo vojensky silná ta rasa je, proto že si neškrtne, nemá jednotný vedení, nemůže sjednotit zdroje, koordinovat atd. K tomu všechno infiltrujou idoktrinovaní agenti a rasa ještě ke všemu začne bojovat mezi sebou místo s reapery. Bylo to tak u nás, Javik říkal že i u nich byla frakce co chtěla reapery ovládnout místo zničit, a ukázalo se že byli indoktrinovaní.
To brutální síla reaperské armády je už bonus, hlavní síla spočívá v téhle taktice...
IMHO Protheani byli dost vyspělí oproti jiným rasám. Bylo to daný tím že měli něco jako vlastní archív od předchozí rasy, na které založili vlastní technologii, a tou jejich divnou schopností číst informace. To že oproti nám byli frajeři svědčí to že reaperům, i když je takhle separovali, trvalo pár staletí je všechny vyhladit, nebo třeba to že postavili vlastní relé na Ilosu...ale neřekl bych že sou zas tak o tolik před současnýma rasama ME.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 12.3.2012 13:28:42
Major
Major

Odpovědět s citací

Storm: jak jsem psal, neimportoval jsem zatím, tudíž jsem musel skillovat od začátku. Co se týče zbraní, vyzkouším, kreditů je dost. Nemám charge ani novu vyskillovanou nijak extra, takže atlasovi dávají minimální dmg (max 2 čárky zbroje dolů). Kdežto s Mattockem (út. puška) to sejmu během pár vteřin a to nepotřebuju skilly od ostatních členů týmu ;) . Ty ještě používáš medi-gely? Já za nima dycky dojdu a oživím je nebo je nechám ležet a po konci boji se postaví sami. Jak jsem psal, téměř je nepotřebuji (těžší obtížnost, to už by byla jiná, bohužel i tak nemám možnost hrát hru nijak dlouho - není to můj PC). K tomu odlehčení, to je nějaký upgrade v "modify" nebo jen vyskillovaná samotná zbraň dejme tomu na lvl 5 ? Ale dostal jsem nyní velkou chuť si to zahrát za Infiltratora. Tuším ty si tu před tím psal, že je to "piece of shit". V multiplayeru to však bylo jinačí a zdá se mi, že SP je naprosto stejný jako MP. Pokud ti nevadí postávat bokem a maskovat se a rozdávat HS, tak je to určitě nejsilnější class...

Ultramarinus: nebudu si ani představovat, jak by dopadla invaze Reaperů nebýt "majáku" od Protheanů, který nás alespoň minimálně varoval. Neustálé srovnávání s naší historií. Ač se bojovalo a někdo byl "na výši", vžycky byl na výši v rámci nějakých mezí. Když tady jednoho Reapera nedá společná menší flotila od Turianů (tuším) a pozemní útok od Kroganů, tak už je to hold jiná. Nepočítám ani ty tisíce Reaperů na Zemi. Další tisíce po celé galaxii a už vůbec nepočítám ty jejich masivní lodi, proti kterejm jsou ty naše jako blecha na mědvědovi. Tady ti žádná taktika nepomůže. Z toho, co jsem zatím viděl nikdo nemá prostředky, aby je vůbec poškodil, natož nějak vyřadil z boje. Předpokládám, že se to bude v průběhu hry měnit, ale bojím se toho, jak k tomu dojde...
Obrázek

Příspěvek 12.3.2012 15:00:49
Major
Major

Odpovědět s citací

Věř mi, měnit se to bude. Těch "slabších" pozemních reaperů sejmeš
Toto je spoiler!!!:
3 kusy - 1) Tresher maw
2) Ustřílení speciálním zaměřovacím laserem, který zaměřuje zbraně flotily na orbitě
3) Zásah dvěma raketama vezenýma na autě.

Reaperskou stíhačku zničí bez větších trablů lidská stíhačka jedna na jednu. I velké reapery třídy Sovreign je možné v přímém boji složit. V tomhle videu je útok poloviny galaktické flotily na reapery u Země (druhá polovina eskortuje Crucible). 2:24 je pohled na jednoho reapera, který přijde o několik chapadel, takže zas TAK nezranitelní a vepředu ve štítech nejsou. Navíc ta jejich odolnost je jaksi důvod, proč sbíráš ve hře flotily, a ne jednotlivé kapitány.
http://www.youtube.com/watch?v=BVKgVZzdoIo

Mě to příjde poměrně vyrovnaný.

"flotila od turianů" byly jen stíhačky a "pozemní útok kroganů se nekonal z toho prostého důvodu že se tam nedostaly tanky a transportní vozidla (poškozená silnice). PROTO to nechali na tresher mawovi. Možná proto to nevyšlo a garantuju ti, že taková síla by měla problémy i s "normálním" lidským dreadnoughtem, nejenom s reaperským destroyerem. Taktika pomůže vždycky, protože i sebrat se a utéct, nebo umřít na místě při pokusu o "zadní stráž" je svého druhu taktika.

"Velcí" reapeři "Sovreign class" mají okolo dvou kiláků (tak to přesně říkali ve hře). Dreadnoughty organiků na tom nejsou zas o tolik hůř, protože alespoň stovky metrů mají rozhodně (a osobně bych tipoval i něco lehce přez kilák)

Ještě jednou, jednotlivý reaper jde složit i v konvenčním střetnutí a Crucible se musí prvně k citadele DOSTAT, než jde použít, takže TO je hlavní důvod, proč sbírá sheppard flotily, pěšáky, i naprosté zbytky jako je batarianská "flotila", nebo "flotila" okrajových světů pod Arií T´laokovou. Nebo Voluské bombardéry, nebo volusský superdreadnought. Nebo hanarskou flotilu, nebo jejich drellské superzabijáky. Nebo "ztracené" superstíhačky Aliance, případně zběhlé piloty, kteří je budou pilotovat do boje. PROTO jsou sbíráni, ne proto, že by se čekalo, že organická flotila galaxie na férovku vyklepe všechny reapery co tam přilétli.

Doporučuju pokračovat, až buď shlédneš cutscény, nebo dohraješ hru. Mám pocit, že pořád dokola vysvětluju, proč Klark Kent může být Superman a že potřebuje obě identity, místo aby žil jako modročervený polobůh s adresou, inkasem a ženuškou. Taktika, když je chytrá, dokáže vyrovnat opravdu ZNAČNÉ rozdíly v technologii.

Příspěvek 12.3.2012 15:12:31
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

dreadnoughty v ME světě mají vždycky přes kilometr. Stovky metrů mají možná tak Frigaty. Samotná normandy SR-2 má 350 metrů.
Obrázek

Příspěvek 12.3.2012 18:21:36
Major General
Major General

Odpovědět s citací

FYI: hra i se všemi vedlejšáky, který se mi naskytly mi trvala o něco více než 21 hodin..:) by mě zajímalo, kde nabrali 40 hodin?

Příspěvek 12.3.2012 18:36:01
Major
Major

Odpovědět s citací

Asi si vynechal nějaký vedlejšáky :D :D . Nebo ses tak nehonil s Reaperama po soustavě :D
Obrázek

Příspěvek 12.3.2012 18:44:45
Major General
Major General

Odpovědět s citací

ty kur*y mě jednou dokonce chytly....procestoval sem soustavu za soustavou, udělal téměř všechny vedlejšáky a poravdu nechápu, kde bych nabral dalších 20 hodin

Příspěvek 12.3.2012 19:18:23
Major
Major

Odpovědět s citací

Musíš chodit bez sprintu a pořád freezovat obrazovku :D :D

Btw, co ti udělaj, když tě chytnou a jak jim vlastně utečeš? Stačí skok skrz relé?
Obrázek

Příspěvek 12.3.2012 20:23:25
Major General
Major General

Odpovědět s citací

no upřímně jsem doufal v alespoň nějakou filmovou scénu jak bojujou a tak, nebo že bych dokonce já bojoval, ale vypadá to tak, jakoby se tě ty lodě snažily oplodnit a pak hra skončí, s tím že mise selhala :) a stačí vypadnout az hranice soustavy a letět do jiné, tam tě nepronásledujou a nebo skočit přes relé, když to stihneš odklikat :), ale nějakou tu chvilku pak nedoporučuju se vracet na místo činu :D

Příspěvek 12.3.2012 22:45:46
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak jsem rozehrál 3 znovu za Infiltrátora. Můžu říct, že za něj je to ještě lehčí než za Vanguarda. Sice to není tak akční, ale má to něco do sebe. Navíc jsem získal nějaké nové skilly z předešlé hry, i když jsem ji nedohrál. Takže armor nebo štíty/bariéra nemaj opravdu šanci. Taky se snažím hrát co nejvíc vedlejších misích než půjdu pro krogany. Hledám po soustavách flotily a udobřil jsem si snad Ashley.

Daedalos: tak jsem si to již vyzkoušel. Jednou mě chytli. Nicméně já dycky doletím z dosahu (jak se ta mapka oddálí) a následně vletím z té strany odkud je to nejblíž k tomu místu, kam potřebuji a takhle je za sebou tahám třeba na 3x. Sežere to hodně paliva, ale aspoň je to hned z krku :)

Storm: tak jsem se díval kolik stojí Spectre guny. Na snipu ještě dlouho mít nebudu teda :D :D
Obrázek

Příspěvek 13.3.2012 11:04:56
Major General
Major General

Odpovědět s citací

napadlo mě zkusit si to za sentinela...:) ale napřed dojedu jedničku, pak se importnu do dvojky a pak do trojky a to bude masakrrrrrr :)

Příspěvek 13.3.2012 11:34:40
Major
Major

Odpovědět s citací

Já za něj zkoušel demo SP + chvílu MP ve 3. Ač má ten štít nebo co to je, tak jsem vydržel stejně jako ostatní classy bez něj. Vůbec mi nesedl.
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Hry