Já na to koukám z hlediska filmového fanouška, ne militaristy, ale kdybych věděla, že na sebe poštvu právě militaristy, tak jsem to sem radši nepsala.
Shorty: Obdivuju tvou znalost a díky za vysvětlení, ale jak tu bylo řečeno, vidím to pohledem člověka, který o tom zase tak moc neví, tak nemá cenu, aby ses tu takhle rozepisoval, protože mi to nejspíš nic neřekne

Já chápu, že jsou to lidi a ne stroje a v takové situaci bych nejspíš zalezla někam pod náklaďák, a už nevylezla. Problém je trochu v tom, že těch postav tam bylo
hodně, a udělat si vztah ke komukoliv kromě Nantze byl problém. Zase, koukala jsem na to jako filmový divák a u filmu nejde moc řešit realističnost, ať jde o cokoliv.
Tu scénu s Rodriguez jsem zpětně taky pochopila, ale nemyslela jsem, že je nějak důležité to tu opravovat, vždyť, jak jsem napsala, je to jen film

A taky mě překvapuje, že ta hodnocení tady vůbec někdo čte.

(mile překvapuje

)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.