PříspěvekNapsal: 13.10.2008 22:39:15 Edit nížeTak už jsem cca pět dílů před koncem druhé série...a taky dva dny před koncem nemoci

. Takže to vidím tak ještě na jednu sérii, ovšem budu-li postupovat tímto tempem (a fakt, že jsem neviděla ještě ani "novou" Sanctuary může prozradit, že tomu opravdu docela dávám

). Pak to bude pomalejší

(a bolestnější v práci, čekat na domov

).
Jo, viděla TNG...viděla...jo...ale kdy

. Nepočítám tu první sérii minulý rok, tu si opravdu ještě poměrně dobře pamatuji

.
Milese jsem si opravdu jednoduše zamilovala...pokud se tedy zrovna neukáže, že to vlastně není tak docela on...případně se celkově (jako u všech postav

) jistě mohu "těšit" na díly s alternativní/paralelní realitou a cestování v čase. I když u ST, co si vzpomínám, to dělávali lépe jak u SG...i když, SG miluju víc, takže tam ty věci víc mrzí

.
Ještě Garak se mi líbí.

Tajuplné úsměvy, náznaky ve slovech a skryté umysly

.
Winn? Že já si to četla

. Škoda, jsem si myslela, že to bude ten vcelku fešnej sympaťák

.
Jo a Voyager má eso v kokpitu...Holodoktora

. Toho jen tak někdo nepředčí

. (ale tedy ne, že bych svou oblíbenost ve VOY vyvozovala jen z něj).
Jé, já se tu vykecávám...ale to víte, něco nového a momentálně dost intenzivního

.
Edit:Tak nemoc se prodloužila a já jsem téměř v polovině čtvrté série (on se za ten den, kdy člověk i u monitoru jí, něco stihne). A co říct o této sérii... Ten nový "účes" Siska je děsný. Potkat ho v temné uličce, tak ho pro jistotu zastřelím. Dost mi to shodilo hodnocení samotné postavy. Mám z něj teď takový jiný, negativnějí, pocit. Vlasy mu s úsměvem šly lépe

.
Další nepříjemný element je Worf. V TNG jsem Worfa brala vcelku normálně, prostě byl tam. Osobně mám raději postavy, které jsou emotivnějšího charakteru. Ale tady mě je nepříjemný. Podle toho, jak jsem koukala na jeho obsazení do téhle i dalších sérií, bude tam dost. Musím jen doufat v interakce, protože on samotný mě nezajímá a nelíbí se mi to i proto, že tím vlastně zabírá díl nějakým jiným, mě oblíbenějším postavám

.
Já nevím, mě se ta čtvrtá zatím nelíbí tak, jako ty předchozí. Určitě se mi líbí, že věci mají nějaký vývoj. Nicméně ze seriálu mám trochu odlišný pocit (určitě na tom má podíl ta příšerná pleška a Worf, ale je v tom ještě něco, co ale nejsem schopna detekovat). Ale pořád je to stejně silně návykové a nutící neodcházet od PC

.
Jinak třetí série byla skvělá

(i když škoda smrti mého oblíbeného vedeka). Tedy nejen třetí

. Jo a už vim, odkud znám herce postavy Milese...to si nepamatuju ze Star Treku, jak jsem si myslela (no, možná trošku, ale moc ne)...pamatuju si na něj ze Stargate

. Cowen, hmm, tady je jasně vidět, co dokáže udělat charakter postavy s oblíbeností celku. Pár úsměvů, zajímavých gest a o mnoho milejšího charakteru a je tu nový člověk

. Jinak v oblíbenosti to toho moc nezměnilo - Miles (i když ten by mohl mít víc prostoru), Odo (ty jeho sarkastické úsměvy a ušklíbání jsou naprosto dokonalé

) a Garak (jeho poznámky řečené s nevinným úsměvem, krásný přízvuk a pořád ještě tajuplné skutečnosti o tom, co to s ním bylo (a kdy mu věřit a kdy ne...raději nikdy, i když někdy...

) bych nevyměnila ani za zlaté prase zalité latinem

(i když v epce s bondovským holoprogramem mě kapánek zklamal, ale ne tak moc

). Jinak z těch dalších postav o něco si přilepšila Kira, která přestala pořád otravovat se svým vlastenectvím, ale zůstala jí ta pěkná ráznost

.
Jo a co se týče cestováních v čase, doposud jsem zjistila, že jsem se mýlila, když jsem si říkala, že to nebude tak hrozné. Je to stejně tak příšerné jako v SG

. Logika je ději vzdálená na světelné roky

.
Toto je spoiler!!!:
|
Raynor: Btw.: Žádná hlavní postava nezemře? Mno, co jsem tak nechtěně viděla za spoilery.... (pokud tedy nepočítám alternativnoparalelní blbosti) |
A ještě ...dá se někde sehnat ta bajoranská hudba? Je pěkná

.
(Mmch., nevim, proč se Bajor nevyslovuje stejně. Jednou je to s "dž", jednou jen s ""ž"...jsem zvědavá, co ze mně vypadne, až o tom budu s někým hovořit

).