Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 08.6.2008 22:33:43
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Mno podle toho jak byl ten deník tlustej, tak bych rek ze za hodne dlouho, to ale ovsem zalezi na tom, na jak dlouho se upise herec :(
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 08.6.2008 23:49:45
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Jestli si Moffat už nemete cestičku k 5. sérii. Alex Kingston je sice fajn, ale já bych chtěla Donnu ještě aspoň jednu sérii, a Tennanta samozřejmě taky.

Blackthunder:
Toto je spoiler!!!:
Taky jsem si všimla, že v té ukázce nebyla. Myslím, že jsem ji zahlédla na začátku, ale pak tam nebyla. Třeba ji Doctor na chvíli vysadí doma. Ale možná prostě jenom nebyla v ukázce a v epizodě bude.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.6.2008 06:55:39
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

2 Klenotka: No vidím, že to vidíme stejně až na to že
Toto je spoiler!!!:
alespon ještě 7 serií - aby byl desátej doktor pěkně 10 řad :lol: :lol: a Donna samořejmě musí cestovat s ním co nejdéle :D , než si najde Koktu :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 09.6.2008 09:21:52
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Blackthunder: Naprosto s tebou souhlasím :D . Osobně bych ho tam nechala tak dlouho, dokud neumřu (případě neoslepnu) a budu se muset přestat dívat... dobře, reálná možnost je, že on umře stářím dřív jak já... nedej bože 8) .
Obrázek

Příspěvek 09.6.2008 14:15:15
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Takovej dotázek:
Nemá někdo přístup k Doctor Who Magazine?
Protože v "Doctor Who Magazine #396" je plakát Doctora a Donny - kdyby byl někdo schopnej ho sehnat byl bych mu neskonale vděčný (stačil by ten plakát :D)

Příspěvek 09.6.2008 20:13:23
Johnny92 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Viděl jsem 1. díl a docela se mi to líbilo. Tak jsem si stáhl 2. díl a po 10 minutách jsem to musel vypnout. :) Podobný díly tomu 2. jsou i další? Protože na ty mimozemšťany se fakt nedalo dívat. To mě docela zklamalo.

Příspěvek 09.6.2008 20:34:04
Major
Major

Odpovědět s citací

Johnny92: Jak to říct? Jsou i nejsou :lol: Třeba mě nijak hrozný nepřišli i když skoro celou první (27) řadu se na tohle musí trochu zvykat protože to je naprosto něco jiného než jiné seriály - tohle je totiž LEGENDA! :lol:
Já osobně jse na 1 a 2 druhou řadu nekoukal moc nadšeně, byl to prostě jen další seriál co sleduju, pak přišla 3 řada... a já miluju každou minutu :D I klasickej doctor (1963) mi příjde skvělej - no jsem prostě mega fan no :lol:
Ale rozhodně s tím pokračuj bude to jen lepší :D

Příspěvek 09.6.2008 20:39:38
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jn, ale jinak se mi seriál líbí. Ten co hraje toho Doctora, tak to vážně hraje moc dobře.

Příspěvek 09.6.2008 21:34:28
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jsem to dokoukal až k devátému dílu, je to velmi napínavé a propletené,
Toto je spoiler!!!:
jsem zvědavej jak vysvětlí to, že se Rose objevila na chvíli v prvním díle 4 sezony, Donna mi nevadí, ale chtělo by to ještě někoho. Díl s Doktorovou dcerou mě naprosto dostal, úžasný, doufám že se ještě vrátí, vojanda. A dobře že když povstala tak se nezměnila, byla by to věčná škoda. Nevím proč, ale stálě se mi v hlavě opakuje jedna myšlenka a to že se s Jenny setkáme a Doktor ji nachytá při jejím "poprvé" s kapitánem Jackem....... btw jestli jsem to správně pochopil tak je Jack The Face of Boe?... nářez, jdu skouknout Torchwood, .... :D

EDIT: Tohle je obecná sekce, používej funkci spoiler. Klenotka.
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 09.6.2008 21:58:45
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

4x09 - Úžasný dokončení dvojepizody.

Toto je spoiler!!!:
Hlavně se mi líbily ty spoilery nespoilery. Jen škoda, že Donna tam byla docela málo (a příště to nevypadá o nic líp).

Jinak vypadá to, že konec se blíží a příště to bude jen na odreagování. Jinak osobně očekávám, že nás opět bude čekat finální trojepizoda, škoda jen že potom už bude suchej rok 2009.

jinak hodnocení 9,5/10

A ještě jsem konečně začal původního Doctora.

1x01 - 100 000 BC - Docela slušný úvod, ale je pravda, že jeskynní lidi mě osobně nějak nenadchli. A Doctor mi teda osobně přijde ještě hodně jinej, než ho známe dnes. 7/10

1x02 - Daleks - Tak to byla paráda. Naprosto skvělá epizoda a především hodně informací o Dalecích co jsem vůbec netušil. 10/10

1x03 - The Edge of Destruction - Docela zajímavá epizoda s přiměřeným počtem epizod. Na víc by to byla asi docela (určitě) nuda. 8/10
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 10.6.2008 15:20:16
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jak je to prosím s hereckým obsazením? V každé sérii hraje doktora někdo jiný, nebo jak to je? Viděl jsem nějaký obrázky a třeba ve 4. sérii byl asi někdo jiný, než ten, co byl v 1. sérii. A co ta Billie Piper, ta už tam později taky nebude?

Příspěvek 10.6.2008 15:47:48
Major
Major

Odpovědět s citací

No ne v každé serii - Doctor je mimozemšťan který (raději do spoileru pro nové fandy co si to nechtěj kazit)
Toto je spoiler!!!:
když má umřít zregeneruje do nové podoby. Změní každou buňku svého těla a stane se z něj někdo nový. Uplně jiná osobnost, s jiným vkusem, vtipem, vzhledem

A co se týče blond pindy :D - sleduj dál a uvidíš :wink:

Příspěvek 10.6.2008 16:53:31
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Blackthunder píše:
No ne v každé serii - Doctor je mimozemšťan který (raději do spoileru pro nové fandy co si to nechtěj kazit)
Toto je spoiler!!!:
když má umřít zregeneruje do nové podoby. Změní každou buňku svého těla a stane se z něj někdo nový. Uplně jiná osobnost, s jiným vkusem, vtipem, vzhledem

A co se týče blond pindy :D - sleduj dál a uvidíš :wink:

Tak jo, už mi nic neříkej, já se na to podívám. :D

Příspěvek 11.6.2008 12:43:39
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

[img][images/thumbs/Mrs.%20Sheppard_UND10125.jpg]http://www.bigbadtoystore.com/images/products/out/medium/UND10125.jpg[/img]
Já jen , že před časem jsme si tady psaly , co a jak s hodinkama - a tady jsou jedny k objednání. ...jen nevím, zda by fungovaly :roll:
After hard working I like hard playing

Příspěvek 14.6.2008 10:53:57
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Před chvilkou jsem dokoukala první díl a... Oživlé figuríny? Mluvící plast? Telefonní budka jako stroj času? Lidi požírající popelenice? Hmm, bude to takhle ujeté pořád? Myslím, že mě to bude bavit :D
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 14.6.2008 11:36:40
KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Lirael kdyz jsem to videla poprve (neni to zas tak dlouho), tak jsem koukala a rikala si co to je? Ale nutilo me to divat se dal a dal. Ted jsem u 4 rady a je to porad skvele :D
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 14.6.2008 20:37:29
Airman
Airman

Odpovědět s citací

U mě to bylo stejný. Viděl jsem první a druhý díl a říkal jsem si: "Proboha, co je tohle za seriál?" :) Zhlédl jsem už další díly, jsem zatím u 6. dílu, ale nemůžu se už dočkat až uvidím další epizodu. Doufám, že tenhle seriál bude nekonečný...

Příspěvek 14.6.2008 22:12:06
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No ono to asi u všech probíhá podobně.. :) Po shlédnutí první epizody jsem si taky říkala, "co to proboha je" (samozřejmě v dobrém slova smyslu), koukala jsem dál a dneska bez tohodle seriálu nemůžu žít :D

4x10:

Toto je spoiler!!!:
Tak moc jsem od toho neočekávala, ale opět se líbilo :D (mám dojem, že o Doktorovi už nikdy nic jiného neřeknu :D). Taková netradiční epizoda..Sice se tam toho všehovšudy moc nestalo, ale zase jsem byla celou dobu přilepená na monitoru a hrozně rychle mi to uteklo..Akorát Donna mi tam chyběla. Už jsem si zvykla mít jí po boku Doktora..No aspoň bude mít více prostoru příště...Asi začnu odpočítávat čas do příští soboty.. :D

Příspěvek 15.6.2008 07:40:18
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mě by zajímalo, jestli má blue box nějakou neviditelnost? Protože vždycky to tam někde postaví, tak aby jim s tím někdo neodletěl. :-)

Příspěvek 15.6.2008 09:02:05
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Nema neviditelnost, ale nikdo jinej se tam nedostane, protoze nema klicek (ve stary serii bylo receno ze ma nekolik klicovych direk a klic se musi strcit do spravne diry) a nikdo jiny krome doktora to ovladat nedokaze.
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 15.6.2008 11:00:51
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak u mě je to trochu jinak... mě absolutně nadchla už první epizoda a tak jsem tenkrát skoukla prvních 7 dílů najednou... kdyby nebylo tolik hodin v noci, kolik bylo, tak bych určitě pokračovala dál :D :lol: .

4x10
Toto je spoiler!!!:
Fakt skvělá epizoda. Trochu jsem se bála, co to bude, protože z ukázek v minulé epizodě to působilo tak nějak všelijak, ale byla jsem dost překvapená. Na to, že se to prakticky celou dobu odehrávalo v jedné jediné "místnosti" mi to uteklo až nečekaně rychle. Ale je fakt, že z toho neustálého opakování vět už jsem chvílemi šílela i já :oops: :D .
Obrázek

Příspěvek 15.6.2008 11:27:33
Major
Major

Odpovědět s citací

Ashrak píše:
a nikdo jiny krome doktora to ovladat nedokaze.

Ehm no - tak to není tak uplně pravda, že? :lol: :lol:

Příspěvek 15.6.2008 11:29:29
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Johnny92 píše:
Mě by zajímalo, jestli má blue box nějakou neviditelnost? Protože vždycky to tam někde postaví, tak aby jim s tím někdo neodletěl. :-)

Ona není neviditelná, jenom taková nepostřehnutelná. Můžeš se na ní dívat přímo a nevšimneš si jí, prostě ano, zaznamenáš ji, ale hned zase zapomeneš. Je to složitý :)
Naposledy upravil Klenotka dne 15.6.2008 11:39:51, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.6.2008 11:29:53
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Blackthunder: No, jasne ja trochu zjednodusoval :-D
Klenotka: Jo,
Toto je spoiler!!!:
To snad nekde doktor pouzival na sebe a svoji companion ne?
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 15.6.2008 12:34:41
Major
Major

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Ona není neviditelná, jenom taková nepostřehnutelná. Můžeš se na ní dívat přímo a nevšimneš si jí, prostě ano, zaznamenáš ji, ale hned zase zapomeneš. Je to složitý :)

Tak že to je s TARDIS? To mě nějak moc nesedí :roll:

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who