Toto je spoiler!!!: |
Mno podle toho jak byl ten deník tlustej, tak bych rek ze za hodne dlouho, to ale ovsem zalezi na tom, na jak dlouho se upise herec ![]() |
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Mno podle toho jak byl ten deník tlustej, tak bych rek ze za hodne dlouho, to ale ovsem zalezi na tom, na jak dlouho se upise herec ![]() |
Jestli si Moffat už nemete cestičku k 5. sérii. Alex Kingston je sice fajn, ale já bych chtěla Donnu ještě aspoň jednu sérii, a Tennanta samozřejmě taky. |
Taky jsem si všimla, že v té ukázce nebyla. Myslím, že jsem ji zahlédla na začátku, ale pak tam nebyla. Třeba ji Doctor na chvíli vysadí doma. Ale možná prostě jenom nebyla v ukázce a v epizodě bude. |
jsem zvědavej jak vysvětlí to, že se Rose objevila na chvíli v prvním díle 4 sezony, Donna mi nevadí, ale chtělo by to ještě někoho. Díl s Doktorovou dcerou mě naprosto dostal, úžasný, doufám že se ještě vrátí, vojanda. A dobře že když povstala tak se nezměnila, byla by to věčná škoda. Nevím proč, ale stálě se mi v hlavě opakuje jedna myšlenka a to že se s Jenny setkáme a Doktor ji nachytá při jejím "poprvé" s kapitánem Jackem....... btw jestli jsem to správně pochopil tak je Jack The Face of Boe?... nářez, jdu skouknout Torchwood, .... ![]() |
Hlavně se mi líbily ty spoilery nespoilery. Jen škoda, že Donna tam byla docela málo (a příště to nevypadá o nic líp). Jinak vypadá to, že konec se blíží a příště to bude jen na odreagování. Jinak osobně očekávám, že nás opět bude čekat finální trojepizoda, škoda jen že potom už bude suchej rok 2009. |
když má umřít zregeneruje do nové podoby. Změní každou buňku svého těla a stane se z něj někdo nový. Uplně jiná osobnost, s jiným vkusem, vtipem, vzhledem |
když má umřít zregeneruje do nové podoby. Změní každou buňku svého těla a stane se z něj někdo nový. Uplně jiná osobnost, s jiným vkusem, vtipem, vzhledem |
Tak moc jsem od toho neočekávala, ale opět se líbilo ![]() ![]() ![]() |
Fakt skvělá epizoda. Trochu jsem se bála, co to bude, protože z ukázek v minulé epizodě to působilo tak nějak všelijak, ale byla jsem dost překvapená. Na to, že se to prakticky celou dobu odehrávalo v jedné jediné "místnosti" mi to uteklo až nečekaně rychle. Ale je fakt, že z toho neustálého opakování vět už jsem chvílemi šílela i já ![]() ![]() |
To snad nekde doktor pouzival na sebe a svoji companion ne? |