Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 14.6.2008 11:36:40
KATE.DANNY Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Lirael kdyz jsem to videla poprve (neni to zas tak dlouho), tak jsem koukala a rikala si co to je? Ale nutilo me to divat se dal a dal. Ted jsem u 4 rady a je to porad skvele :D
Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.
ALBERT EINSTEIN

Přejít ze sna do skutečnosti není tak těžké, je to jedna dvě a člověk se okamžitě přizpůsobí. Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
JEAN DUTOURD

Příspěvek 14.6.2008 20:37:29
Johnny92 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

U mě to bylo stejný. Viděl jsem první a druhý díl a říkal jsem si: "Proboha, co je tohle za seriál?" :) Zhlédl jsem už další díly, jsem zatím u 6. dílu, ale nemůžu se už dočkat až uvidím další epizodu. Doufám, že tenhle seriál bude nekonečný...

Příspěvek 14.6.2008 22:12:06
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No ono to asi u všech probíhá podobně.. :) Po shlédnutí první epizody jsem si taky říkala, "co to proboha je" (samozřejmě v dobrém slova smyslu), koukala jsem dál a dneska bez tohodle seriálu nemůžu žít :D

4x10:

Toto je spoiler!!!:
Tak moc jsem od toho neočekávala, ale opět se líbilo :D (mám dojem, že o Doktorovi už nikdy nic jiného neřeknu :D). Taková netradiční epizoda..Sice se tam toho všehovšudy moc nestalo, ale zase jsem byla celou dobu přilepená na monitoru a hrozně rychle mi to uteklo..Akorát Donna mi tam chyběla. Už jsem si zvykla mít jí po boku Doktora..No aspoň bude mít více prostoru příště...Asi začnu odpočítávat čas do příští soboty.. :D

Příspěvek 15.6.2008 07:40:18
Johnny92 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mě by zajímalo, jestli má blue box nějakou neviditelnost? Protože vždycky to tam někde postaví, tak aby jim s tím někdo neodletěl. :-)

Příspěvek 15.6.2008 09:02:05
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Nema neviditelnost, ale nikdo jinej se tam nedostane, protoze nema klicek (ve stary serii bylo receno ze ma nekolik klicovych direk a klic se musi strcit do spravne diry) a nikdo jiny krome doktora to ovladat nedokaze.
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 15.6.2008 11:00:51
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak u mě je to trochu jinak... mě absolutně nadchla už první epizoda a tak jsem tenkrát skoukla prvních 7 dílů najednou... kdyby nebylo tolik hodin v noci, kolik bylo, tak bych určitě pokračovala dál :D :lol: .

4x10
Toto je spoiler!!!:
Fakt skvělá epizoda. Trochu jsem se bála, co to bude, protože z ukázek v minulé epizodě to působilo tak nějak všelijak, ale byla jsem dost překvapená. Na to, že se to prakticky celou dobu odehrávalo v jedné jediné "místnosti" mi to uteklo až nečekaně rychle. Ale je fakt, že z toho neustálého opakování vět už jsem chvílemi šílela i já :oops: :D .
Obrázek

Příspěvek 15.6.2008 11:27:33
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Ashrak píše:
a nikdo jiny krome doktora to ovladat nedokaze.

Ehm no - tak to není tak uplně pravda, že? :lol: :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 15.6.2008 11:29:29
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Johnny92 píše:
Mě by zajímalo, jestli má blue box nějakou neviditelnost? Protože vždycky to tam někde postaví, tak aby jim s tím někdo neodletěl. :-)

Ona není neviditelná, jenom taková nepostřehnutelná. Můžeš se na ní dívat přímo a nevšimneš si jí, prostě ano, zaznamenáš ji, ale hned zase zapomeneš. Je to složitý :)
Naposledy upravil Klenotka dne 15.6.2008 11:39:51, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.6.2008 11:29:53
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Blackthunder: No, jasne ja trochu zjednodusoval :-D
Klenotka: Jo,
Toto je spoiler!!!:
To snad nekde doktor pouzival na sebe a svoji companion ne?
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 15.6.2008 12:34:41
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Ona není neviditelná, jenom taková nepostřehnutelná. Můžeš se na ní dívat přímo a nevšimneš si jí, prostě ano, zaznamenáš ji, ale hned zase zapomeneš. Je to složitý :)

Tak že to je s TARDIS? To mě nějak moc nesedí :roll:

Příspěvek 15.6.2008 13:17:21
General
General

Odpovědět s citací

Ashrak, Blackthunder:
Toto je spoiler!!!:
Doctor to vysvětloval na konci 3. řady, když to ukazoval Marthě. Dal si klíč od Tardis na krk a mával na ní - viděla ho, ale prostě měla problém tak nějak "zaostřit".

A mám dojem, že to vysvětloval někde už předtím :dontknow:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.6.2008 14:41:40
Major
Major

Odpovědět s citací

No to jo to si pamatuju - ale příjde mi jako blbost, že by to tak fungovalo i u TARDIS, protože to aby jí to někdo viděl s tím neměl nikdy nikdo problém. Zvlášť jak:
Toto je spoiler!!!:
v Pomopeiích Doktorovi TARDIS prodali

Příspěvek 15.6.2008 15:10:56
General
General

Odpovědět s citací

4x10

Toto je spoiler!!!:
Velmi zajímavá epizoda. Nečekala jsem moc a i když mi místy to chování těch pasažérů přišlo trochu přehnané, tak atmosféra celkově vynikající. Taky, co já vím, jak bych se chovala já. To opakování bylo k zešílení, bylo to takové děsivé a obdivuju tu herečku, že to zvládla, protože se v podstatě musela naučit text všech. Vynikající výkon taky od Tennanta, který tam pak ve druhé půlce hrál vlastně jen očima. Jak se pak podíval na tu uječenou, co řekla "Já jsem věděla, že to byla ona", v tom pohledu bylo všechno, pohrdání, vztek, jakoby říkal: "nevymýšlej si, vím moc dobře, co sis myslela."
Donna mi chyběla, už ta konverzace po telefonu byla skvělá. Ale podle traileru zase dostane prosto příště. A já říkám, bylo načase! Doufám, že Rose nezabere moc místa. Donna si rozhodně zaslouží minimálně vlastní epizodu. Kdyby tam v půlce série necpali tu zbytečnou Marthu, tak to mohlo vypadat úplně jinak. Doufám, že Donna dostane ještě aspoň jednu sérii. Rosin odraz na monitoru byl opět takový strašidelný, i když tentokrát vydržel delší dobu, až jsem si byla schopná říct "otoč se, otoč se!" :D Ale i tak...když chtěli tak nutně vrátit Rose, nemuseli tam dávat Marthu a naopak. :?
A ještě ten trailer napříště - wtf? Mrtvý nebude, v tom je něco jiného :scratch:
Jinak nikdy by nikdo neměl říkat "What could possibly go wrong?" :D

Blackthunder: No jo, sakra...že by chyba v Matrixu? :)

Příspěvek 15.6.2008 18:06:02
Major
Major

Odpovědět s citací

4x10
Od téhle epizody jsem čekal docela nudu, takovou klidnou vyplňovačku, ale prostě zase ukázali že u Doctora není nic jako špatná epizoda :-D :-D
Toto je spoiler!!!:
Byl to naprostej mazec... Hlavně se mi strašně líbilo:
"Jste pěkný Doctore, ou děkuji!" :lol: :lol: Nebo jak Doctor "sabotoval" systém zábavy :lol: :lol: A "návrat" Allons-y taky potěšil :)
Bál jsem se že bez Donny bude dílk o ničem, ale je jasný proč tam nebyla - ta by tam všechny profackovala a byl by klid :lol:

A ukázka na další díl jednoznačné: :shock: Jsem koukal asi ještě minutu s otevřenou pusou potom co skončila.. tohle nemůžou myslet vážně...
tohle bude tak nabytý že
Toto je spoiler!!!:
ani snad nebude čas abych si stěžoval na blond katastrofu

Nevím nevím jak vydržím do dalšího dílu....

EDIT by Tillion: Jen jsem ti upravil tu Fj... mám sice trojku, ale stejně jsem tě nemoh nechat to napsat takto.

Příspěvek 15.6.2008 19:19:45
General
General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Taky si myslím, že absence Donny dává smysl. Jednak by tam, pravda, všechny profackovala, ale taky si myslím, že tohle prostě mělo být sólo pro Doctora, aby ten tlak na něj byl větší. Málokdy jede sám za sebe, vždycky někoho u sebe má. A odpověď - projel to na celé čáře. :)

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who