Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
Po shlédnutí první epizody jsem si taky říkala, "co to proboha je" (samozřejmě v dobrém slova smyslu), koukala jsem dál a dneska bez tohodle seriálu nemůžu žít | Toto je spoiler!!!: |
| Tak moc jsem od toho neočekávala, ale opět se líbilo |
| Toto je spoiler!!!: |
| Fakt skvělá epizoda. Trochu jsem se bála, co to bude, protože z ukázek v minulé epizodě to působilo tak nějak všelijak, ale byla jsem dost překvapená. Na to, že se to prakticky celou dobu odehrávalo v jedné jediné "místnosti" mi to uteklo až nečekaně rychle. Ale je fakt, že z toho neustálého opakování vět už jsem chvílemi šílela i já |

| To snad nekde doktor pouzival na sebe a svoji companion ne? |
| Doctor to vysvětloval na konci 3. řady, když to ukazoval Marthě. Dal si klíč od Tardis na krk a mával na ní - viděla ho, ale prostě měla problém tak nějak "zaostřit". |

| Velmi zajímavá epizoda. Nečekala jsem moc a i když mi místy to chování těch pasažérů přišlo trochu přehnané, tak atmosféra celkově vynikající. Taky, co já vím, jak bych se chovala já. To opakování bylo k zešílení, bylo to takové děsivé a obdivuju tu herečku, že to zvládla, protože se v podstatě musela naučit text všech. Vynikající výkon taky od Tennanta, který tam pak ve druhé půlce hrál vlastně jen očima. Jak se pak podíval na tu uječenou, co řekla "Já jsem věděla, že to byla ona", v tom pohledu bylo všechno, pohrdání, vztek, jakoby říkal: "nevymýšlej si, vím moc dobře, co sis myslela." Donna mi chyběla, už ta konverzace po telefonu byla skvělá. Ale podle traileru zase dostane prosto příště. A já říkám, bylo načase! Doufám, že Rose nezabere moc místa. Donna si rozhodně zaslouží minimálně vlastní epizodu. Kdyby tam v půlce série necpali tu zbytečnou Marthu, tak to mohlo vypadat úplně jinak. Doufám, že Donna dostane ještě aspoň jednu sérii. Rosin odraz na monitoru byl opět takový strašidelný, i když tentokrát vydržel delší dobu, až jsem si byla schopná říct "otoč se, otoč se!" A ještě ten trailer napříště - wtf? Mrtvý nebude, v tom je něco jiného Jinak nikdy by nikdo neměl říkat "What could possibly go wrong?" |

| Byl to naprostej mazec... Hlavně se mi strašně líbilo: "Jste pěkný Doctore, ou děkuji!" ![]() Bál jsem se že bez Donny bude dílk o ničem, ale je jasný proč tam nebyla - ta by tam všechny profackovala a byl by klid |
| ani snad nebude čas abych si stěžoval na blond katastrofu |
Taky si myslím, že absence Donny dává smysl. Jednak by tam, pravda, všechny profackovala, ale taky si myslím, že tohle prostě mělo být sólo pro Doctora, aby ten tlak na něj byl větší. Málokdy jede sám za sebe, vždycky někoho u sebe má. A odpověď - projel to na celé čáře. ![]() |