Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

.

Příspěvek 19.5.2008 10:23:01
skemi Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

ta kolue je z dilu se Shakespearem pokud se nepletu
Neutikej, zemřeš unavený.!

Příspěvek 19.5.2008 21:54:42
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Noximo: Ta koule je ze Shakespeare´s Code a ten další spisovatel byl Dickens :wink: Dokonce na něj byla v téhle epizodě narážka. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.5.2008 09:18:42
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka

Toto je spoiler!!!:
S těma včelama jsem měl na mysli tu Donninu hlášku z 4x01. Já totiž doufal, že tenhle díl s tím bude mít nějakou souvislost :D
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 20.5.2008 12:01:05
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Teda já jsem ještě Doktora Who úplně neznalá, ale zrovna jsem si stáhla jednu serii s Davidem Tennantem a dnešek trávím na Youtube a "unáším" se jeho expresivním herectvím. Jsem tedy ještě zcela barbar, ale už budu brzy poučena - moc se těším.
After hard working I like hard playing

Příspěvek 20.5.2008 13:25:46
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

4x07
Toto je spoiler!!!:
Tak přiznám se, že při prvním shlédnutí jsem se chvílemi docela nudila, na podruhé s titulkama, které mi doplnili, co jsem prve nezaznamenala, už to bylo lepší..Úplně jsem dostala chuť přečíst si po dlouhé době nějakou pořádnou detektivku :D (budu si však muset počkat na konec zkouškového :().

Příspěvek 21.5.2008 00:55:10
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Á, pravda, díky. Úplně jsem ten díl přehlíd jako "ten s těma duchama" když jsem projížděl seznam epizod. Mohli by navštívit nějakého fantasy spisovatele. Kolem takového Tolkiena by byla určitě super zápletka.
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 21.5.2008 08:01:43
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mám prosbu - nebyl by někdo, kdo má serie s Davidem Tennantem a mohl by mi je vypálit a poslat na dobírku :wink: . U nás doma se dělím o počítač s dvěma syny - a mé včerejší stahování šlo někam do pryč a zase nic nemám a to jsem se tak těšila :roll: .

Příspěvek 24.5.2008 19:40:29
General
General

Odpovědět s citací

Já ti je klidně vypálím, ale asi by sis to měla vzít celé, i s Eccelstonem. Ten je taky výborný, a navíc ti celá série bez první řady moc smysl nedá.

Trailer na druhou půlku 4. řady (pitomá eurovize!):

http://uk.youtube.com/watch?v=uGFdwcbe2Wk

Toto je spoiler!!!:
Nevím, ale jak mě přítomnost Rose zpočátku docela těšila, tak teď mě to štve. To nemůžou nechat Donnu samotnou? Kdyby tam mermomocí necpali Marthu, která tam stejně byla k ničemu, tak bych neřekla ani popel, ale tohle mi připadá nefér. Kolik samostatných epizod zatím Donna měla? :?

Ale každopádně, Dalekové! Temnota? Páni, tohle vypadá na velmi drsnný a temný závěr a začínám se té regenerace opravdu obávat!
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 24.5.2008 20:45:48
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

K tomu traileru, ačkoliv radši bych psal jak se mi líbil osmý díl :evil:

Toto je spoiler!!!:
No konec řady (nebo respektive druhá půlka) vypadají skvěle a finále na opravdu velké zakončení. Hlavně na Daleky se hodně těším, to jejich "Exterminate" mi už začalo docela chybět.
Jinak ohledně návratu Rose, Marthy...Původně jsem si myslel, že všechny tyhle návraty jsou kvůli tomu, že Donna jako společnice bude nejslabší. K mému překvapení je tomu, ale naopak.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 24.5.2008 21:32:18
General
General

Odpovědět s citací

Oni si to nejspíš mysleli, a tak tam nacpali Marthu i Rose. Spousta lidí se na Donnu vůbec netěšilo - je vidět, jak se fanoušci můžou splést.

Příspěvek 25.5.2008 09:54:06
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

4x07 jsem ještě neviděl (nějak mě upoutávka neupoutala a tak čekám na titulky)
ale k traileru na druhou půlku řady:
Toto je spoiler!!!:
Jak tam Donna říká Doctorovi: "Rose se vrací - to je dobře ne?" Tak jsem musel nahlas říct - "neeeee" :lol: Doufám že to tam ta blond pinda schytá aby od ní byl konečně nadobro pokoj :evil:

02x01 - Planet of Giants
Docela povedený začátek další řady, jen by mě zajímalo
Toto je spoiler!!!:
jak za boha mohli Doctor a Susan vlést do domu tou odpadní rourou?

02x02 - The Dalek Invasion of Earth
Ten závěrečnej "proslov" (kterej jsem znal stejně už z různých music videíí) byl naprosto úžasnej - dokonce mě to vyhrklo slzy do očí a to jsem ani
Toto je spoiler!!!:
Susan
neměl moc v lásce...
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 25.5.2008 11:16:10
General
General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Mně v tom traileru přišlo, že Rose neumí mluvit. Nikdy předtím jsem to nezaregistrovala a považivala jsem to za část přízvuku, ale ona prostě neumí artikulovat.
Ale mě teda víc zaujala ta Temnota (Nekonečný příběh?:)) a jsem hodně zvědavá, čím nás letos ve finále překvapí, protože zatím to podle epizod moc na story-arc nevypadá. I když pravda, moc ho nehledám a hledat nechci :D

Příspěvek 26.5.2008 00:22:11
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

4x07
Skvělý díl :D.
Toto je spoiler!!!:
Miluju narážky, miluju vtípky :). Dickens s duchy mě dostal ;-). Super scény s vyslýcháním, kde drtivá většina lže, jako když tiskne :lol:. A ta Doctorova vzpomínka taky zabodovala :D. A pak s tou otravou, že potřebuje šok...mno, vteřinu předtim jsem si říkala, co by byl pořádný šok...nezklamalo :rflmao: .

příště
Toto je spoiler!!!:
Knihovna? Jé, část mé knihovnické duše je v očekávání :).

noximo: Tolkien...hmm, ale to snad raději ne. Kdo ví, co by mi s tim udělali. To už bych brala jako svatokrádež :D.

trailer na druhou polovinu:
Toto je spoiler!!!:
ROSE!!! :) :D :) (i když Doctor se tváří podezřele...ale to může být to i ono). A jinak to vypadá zajímavě...temnota...
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 26.5.2008 07:04:38
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Já ti je klidně vypálím, ale asi by sis to měla vzít celé, i s Eccelstonem. Ten je taky výborný, a navíc ti celá série bez první řady moc smysl nedá.

No díky. Nakonec jsem se dostala k 3. serii a tak začíním od ní...Je fakt, že mám tím pádem mezery, ale David Tennant se mi tak moc líbí, že to určitě sjedu několikrát a doplním si mezery. Zatím jsem přes sobotu a neděli viděla 1-7. díl 3 serie a jsem unešená! Ale nevím například , kdo je Rose atd...což jsou asi fatální nedostatky :).
Prosím tě Klenotko tedy o 1. a 2.- serii 3. mám ze 4. si nechám stáhnout ty dosavadní díly.
Posílám ti adresu - viz. soukromá zpráva.
Moc díky

Příspěvek 26.5.2008 11:23:13
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

2 Mrs. Sheppard: Začínání od třetí (29) řady? Tak tomu říkám asi nejlepší začátek co může bejt :D
Protože se ze mě stal takovej težkej fanoušek až díky téhle řadě :D Mnohem zajímavější příběhy, mnohem příjemnější společnice - žádná blonďatá pinda :lol: :lol:, Blink :wink: hmmmm že bych si tu řadu pustil znova? :lol:
Ale otázka docela důležitá, začínala si s dílem 3x00 nebo 3x01 ? Protože už v 3x00 je narážka na finále téhle řady...
Hmm kdybych nekoukal ted na druhou řadu (Druhou jako druhou ne jako 28 :lol: ) tak si to asi shlídnu znova :lol: :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who