Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 12.5.2008 16:02:36
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Jo, ta myška neměla chybu :laugh:

Souhlasím, že Donna by měla jet aspoň pár epizod sólo. Nějak nechápu, proč vždycky dělají kolem Marthy takový rozruch, když stejně ji někdo unese/přiváže a způsobí víc škody než užitku. :roll:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.5.2008 19:15:57
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Eh, co máte pořád s těma včelama? Co jsem přehlédl?
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 12.5.2008 19:23:53
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

noximo: nejsi jedinej taky jsem si nejak nevsim...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 12.5.2008 20:55:26
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Včely byly v ukázkách na příští díl a ve 4. sérii dvakrát padla narážka od Donny, že prý "se doslechla o problému s včelami". :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.5.2008 21:14:34
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
o tech ukazkach na dalsi dil vim, ale tech narazek Donny jsem si nejak nevsim ;)
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 12.5.2008 21:18:37
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Ono to možná ani nebude mít souvislost, jen, že se o tom pořád mluvilo a teď ta ukázka, ačkoliv u Doctora. Kdo ví.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 13.5.2008 20:38:31
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

30x06

Tak k tomu se dá říct snad jen Doctorovo: "Brilliant!" :lol: Ten Konec páni ten konec! Jsem se usmíval od ucha k uchu - no ne jenom usmíval - takovej unešenej výraz! :lol: Prostě Doctor je nejlepší seriál :!: :!: :!:
Pravda je, že:
Toto je spoiler!!!:
sem čekal nějaký větší tajemství s tou dcerou. Třeba že se k Doctorově ruce dostal nějakej cvok ještě předtím než jí získal Jack nebo tak nějak... ale co ten konec to uplně vynahradil :D

A pak jak...
Toto je spoiler!!!:
Doctor vytáhnul tu myšku - nějak mě to připoměnlo Kyberlez z 5x01 :lol:

A taky jste si během těch čísel všude kolem vzpoměli na Kostku nebo jenom já? :lol:

Jinak může mi někdo říct jak je možný že do role Rose vybrali předtím tu blbou pindu a ne tohle "božké stvoření?" :lol: :lol: :lol:

01x06 - The Aztecs
Tenhle díl byl docela zajímavej, a navíc
Toto je spoiler!!!:
zasnoubenej Doctor, to se jen tak nevidí :lol:

01x07 - The Sensorites
Tak tady byla vážně suprová hláška :lol: Alespon mě teda pobavila :lol:
to doctorovo:
Toto je spoiler!!!:
Řekni jim, že jestli nám budou chtít ublížít tak... tak je kousnu!" :lol: :lol:
a pak závěrečné Doctorovo rozčílení mě taky pobavilo :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 13.5.2008 20:51:54
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Taky nechápu, jak mohli obsadit Billie Piper. Tedy, nemůžu je srovnávat vzhledově, ale "Jenny" na mě rozhodně působí sympatičtěji. I když kdoví, při castingu to třeba tak nebylo.

Blackthunder - nechci rejpat, ale nebyla jsem to já, kdo tě do Dr.Who uvrtal? Myslím, že jsi byl jednou z obětí mé "agitace". :)

Příspěvek 13.5.2008 21:22:49
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

No byla jsi to ty :lol: :lol: Za to bych ti měl cestu zasipávat kvítím a klanět se :lol: :lol:

Jo třeba při Castingu toho byla ta pinda udělat víc mimo kameru - no i když tady bych to viděl spíš na úplatek :lol: :lol: :lol:

Příspěvek 15.5.2008 00:34:12
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

4x06
Toto je spoiler!!!:
Díl mě zas tak nenadchnul. Přišel mi hrozně účelový. To, co se tam dělo, mi přišlo příliš účelový. Pak taky, vím, že necelých 45 je málo, ale k žádné nové postavě jsem si nevytvořila žádný vztah.
Martha...mno, takže hned na začátku padla do zajetí (to je ale "překvapení"), který moc zajetí ani nebylo (což je divný, navíc "jé, vy jste se nás pokoušeli zabít, ale neva, já jsem doktorka, takže tě ošetřim, i kdybych měla umřít"), pak se jí povedlo tak blbě spadnout, že ji musel Hath vylovit a sám přitom umřít (tohle bylo IMO děsně účelný, ale k Hathovi jsem si stejně neměla moc jak vypěstovat větší sympatie, takže se prostě utopil, když to nemehlo tahal z bažiny). A pak se objeví a...je tam, supr. Mno, "nezklamala".
Jenny...tak ta mě moc nevzala. Kdyby jí dali víc prostoru do víc dílů, ale tohle...prostě hup a je tu dcera...hup, teď rychle něco s ní....hup a je tu přerod z vojáka...hup a je po smrti. Mno, prostě ne, to mě nezaujalo. Navíc jsem si říkala, že to nějak schytá (a taky že jo), scéna umírání mi nějak moc dojemná nepřišla (i když jsem si říkala, že to schytá nějak jinak, nějak, kdy se zničí komplet tělo, aby nemohla zregenerovat, protože...když je jako Doctor.... povstání z mrtvých jsem po tom jejich "není úplně jako ty" nečekala).
Mmch., jsem ráda, že Rose byla Billie :) (i když Billie samotnou nemusim).

Myška byla supr :). A Donna potěšila s čísly. A taky se svým promlouváním k Doctorovi. A líbilo se mi, že je s ním tentokrát ona, zatímco Martha se někde plácá v bažině.
To s těmi čísly (dny), to bylo divné, ale...je to Doctor :).
Ale nějak mi tam chybí...nevím, prostě ty scény mezi Doctorem a Donnou mi v prvních dílech přišly lepší...procítěnější...

Ovšem upoutávka na další díl vypadá nadějně :).

Ashrak: Má se objevit? Hezké :D.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 16.5.2008 18:00:57
Major
Major

Odpovědět s citací

01x08 - The Reign of Terror
Dobrej dílek, ale když se při té rekonstrukci najednou objevilo trochu videa tak jsem se uplně lek co se to děje :lol: :lol:
Jinak
Toto je spoiler!!!:
"agresivní" Doctor (s tou lopatou) to byla prča :lol: :lol:

Tak to bych měl oficiálně shlídnutou první řadu - ani jsem nedoufal, že to bude takhle dobrý - ani stáří neubírá Doctorovi na kvalitě - což je super :D Hned jdu koukat na druhou řadu :D

Příspěvek 16.5.2008 19:28:25
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Tak me z Reign of Terror schazi posledni tri dily .... ale kdyz se vratim k Aztékum:

Toto je spoiler!!!:
Už nikdy nebudu pohlížet na pití kakaa jako dřív
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 18.5.2008 21:10:40

Odpovědět s citací

4x07

Toto je spoiler!!!:
Takhle jsem se už dlouho nezasmál. Další naprosto úžasná, ne spíš Geniální epizoda Doctora.
Naprosto mě dostaly ty narážky jak z knih Christie tak na epizody Doctora. (C...Cyberman. Ne... :D či ve čtvrté řadě klasická ohledně manželství Doctora s Donnou). Jen Jsem čekal, že už konečně zjistím kam zmizely včely. :( :D
Jo a zajímá mě co vytáhne Doctor z kapsy příště (minule myš, teď lupa)

Jinak další Doctor až za dva týdny, to bude k nevydržení a zrovna to má být
Toto je spoiler!!!:
dvojdíl

Hodnocení epizody: 10/10
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 18.5.2008 22:35:16
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

4x07

Toto je spoiler!!!:
Epizoda super, jenom jsem dneska byla nějak roztržitá a nedokázala jsem se na to pořádně soustředit. Rozhodně tedy pěkně udělaná historická epizoda - mám tyhle epizody ráda. To už je třetí spisovatel, tentokrát tedy spisovatelka, kterého navštívili. To jsem zvědavá, kdo to bude příště. :D
Je to zvláštní, že to "my nejsme pár" se neokouká. :) Doctorův detox byl nejlepší scéna :lol: Jak se snažila Donna hádat a pak "léčba šokem" :)
Lupa rozhodně pobavila, čekám, že příště vytáhne z kapsy kajak :lol:
Donna s lupou ukázala úžasnou duchapřítomnost.
A ty jejich příběhy - "byl jsem sám, úplně sám" a pak obrázek toho, jak si Roger vyšel se sluhou :D
Jen si to musím v klidu v týdnu pustit ještě jednou, abych pochytila všechny narážky.

Pan Citron:
Toto je spoiler!!!:
Kam by mizely? :scratch: Včela tam byla jen jedna - před lety, jak s ním měla to dítě a ten se utopil, stejně jako její syn. Víc jich tam nebylo...nebo mi něco uniklo?

Dva týdny - néééé :( Pitomá Eurovision :(

Příspěvek 19.5.2008 01:23:53
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak mi asi zase něco uteklo, ale kromě Shakespeara a nyní Agáty si nemůžu vzpomenout na žádného dalšího spisovatele. :oops:

Toto je spoiler!!!:
Taky jsem se chtěl zeptat - ta koule, co vytáhl na konci z krabice, z jakého je dílu?

Jinak díl tradičně skvělý. Donnino hádání, kdo je tedy ten vrah bylo priceless.
Jen ten jednorožec nebyl pro děj velkým přínosem ačkoliv byl v názvu. Ale koukalo se na ní pěkně :wink:
Naleznete zde:

.

Příspěvek 19.5.2008 10:23:01
skemi Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ta kolue je z dilu se Shakespearem pokud se nepletu
Neutikej, zemřeš unavený.!

Příspěvek 19.5.2008 21:54:42
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Noximo: Ta koule je ze Shakespeare´s Code a ten další spisovatel byl Dickens :wink: Dokonce na něj byla v téhle epizodě narážka. :wink:

Příspěvek 20.5.2008 09:18:42

Odpovědět s citací

Klenotka

Toto je spoiler!!!:
S těma včelama jsem měl na mysli tu Donninu hlášku z 4x01. Já totiž doufal, že tenhle díl s tím bude mít nějakou souvislost :D
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 20.5.2008 12:01:05
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Teda já jsem ještě Doktora Who úplně neznalá, ale zrovna jsem si stáhla jednu serii s Davidem Tennantem a dnešek trávím na Youtube a "unáším" se jeho expresivním herectvím. Jsem tedy ještě zcela barbar, ale už budu brzy poučena - moc se těším.
After hard working I like hard playing

Příspěvek 20.5.2008 13:25:46
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

4x07
Toto je spoiler!!!:
Tak přiznám se, že při prvním shlédnutí jsem se chvílemi docela nudila, na podruhé s titulkama, které mi doplnili, co jsem prve nezaznamenala, už to bylo lepší..Úplně jsem dostala chuť přečíst si po dlouhé době nějakou pořádnou detektivku :D (budu si však muset počkat na konec zkouškového :().

Příspěvek 21.5.2008 00:55:10
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Á, pravda, díky. Úplně jsem ten díl přehlíd jako "ten s těma duchama" když jsem projížděl seznam epizod. Mohli by navštívit nějakého fantasy spisovatele. Kolem takového Tolkiena by byla určitě super zápletka.
Naleznete zde:

Příspěvek 21.5.2008 08:01:43
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mám prosbu - nebyl by někdo, kdo má serie s Davidem Tennantem a mohl by mi je vypálit a poslat na dobírku :wink: . U nás doma se dělím o počítač s dvěma syny - a mé včerejší stahování šlo někam do pryč a zase nic nemám a to jsem se tak těšila :roll: .
After hard working I like hard playing

Příspěvek 24.5.2008 19:40:29
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já ti je klidně vypálím, ale asi by sis to měla vzít celé, i s Eccelstonem. Ten je taky výborný, a navíc ti celá série bez první řady moc smysl nedá.

Trailer na druhou půlku 4. řady (pitomá eurovize!):

http://uk.youtube.com/watch?v=uGFdwcbe2Wk

Toto je spoiler!!!:
Nevím, ale jak mě přítomnost Rose zpočátku docela těšila, tak teď mě to štve. To nemůžou nechat Donnu samotnou? Kdyby tam mermomocí necpali Marthu, která tam stejně byla k ničemu, tak bych neřekla ani popel, ale tohle mi připadá nefér. Kolik samostatných epizod zatím Donna měla? :?

Ale každopádně, Dalekové! Temnota? Páni, tohle vypadá na velmi drsnný a temný závěr a začínám se té regenerace opravdu obávat!

Příspěvek 24.5.2008 20:45:48

Odpovědět s citací

K tomu traileru, ačkoliv radši bych psal jak se mi líbil osmý díl :evil:

Toto je spoiler!!!:
No konec řady (nebo respektive druhá půlka) vypadají skvěle a finále na opravdu velké zakončení. Hlavně na Daleky se hodně těším, to jejich "Exterminate" mi už začalo docela chybět.
Jinak ohledně návratu Rose, Marthy...Původně jsem si myslel, že všechny tyhle návraty jsou kvůli tomu, že Donna jako společnice bude nejslabší. K mému překvapení je tomu, ale naopak.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 24.5.2008 21:32:18
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Oni si to nejspíš mysleli, a tak tam nacpali Marthu i Rose. Spousta lidí se na Donnu vůbec netěšilo - je vidět, jak se fanoušci můžou splést.

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who