Souhlasím, že Donna by měla jet aspoň pár epizod sólo. Nějak nechápu, proč vždycky dělají kolem Marthy takový rozruch, když stejně ji někdo unese/přiváže a způsobí víc škody než užitku.

Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
Eh, co máte pořád s těma včelama? Co jsem přehlédl? |
Včely byly v ukázkách na příští díl a ve 4. sérii dvakrát padla narážka od Donny, že prý "se doslechla o problému s včelami". ![]() |
o tech ukazkach na dalsi dil vim, ale tech narazek Donny jsem si nejak nevsim ![]() |
sem čekal nějaký větší tajemství s tou dcerou. Třeba že se k Doctorově ruce dostal nějakej cvok ještě předtím než jí získal Jack nebo tak nějak... ale co ten konec to uplně vynahradil ![]() |
Doctor vytáhnul tu myšku - nějak mě to připoměnlo Kyberlez z 5x01 ![]() |
zasnoubenej Doctor, to se jen tak nevidí ![]() |
Řekni jim, že jestli nám budou chtít ublížít tak... tak je kousnu!" ![]() ![]() |
Díl mě zas tak nenadchnul. Přišel mi hrozně účelový. To, co se tam dělo, mi přišlo příliš účelový. Pak taky, vím, že necelých 45 je málo, ale k žádné nové postavě jsem si nevytvořila žádný vztah. Martha...mno, takže hned na začátku padla do zajetí (to je ale "překvapení"), který moc zajetí ani nebylo (což je divný, navíc "jé, vy jste se nás pokoušeli zabít, ale neva, já jsem doktorka, takže tě ošetřim, i kdybych měla umřít"), pak se jí povedlo tak blbě spadnout, že ji musel Hath vylovit a sám přitom umřít (tohle bylo IMO děsně účelný, ale k Hathovi jsem si stejně neměla moc jak vypěstovat větší sympatie, takže se prostě utopil, když to nemehlo tahal z bažiny). A pak se objeví a...je tam, supr. Mno, "nezklamala". Jenny...tak ta mě moc nevzala. Kdyby jí dali víc prostoru do víc dílů, ale tohle...prostě hup a je tu dcera...hup, teď rychle něco s ní....hup a je tu přerod z vojáka...hup a je po smrti. Mno, prostě ne, to mě nezaujalo. Navíc jsem si říkala, že to nějak schytá (a taky že jo), scéna umírání mi nějak moc dojemná nepřišla (i když jsem si říkala, že to schytá nějak jinak, nějak, kdy se zničí komplet tělo, aby nemohla zregenerovat, protože...když je jako Doctor.... povstání z mrtvých jsem po tom jejich "není úplně jako ty" nečekala). Mmch., jsem ráda, že Rose byla Billie ![]() Myška byla supr ![]() To s těmi čísly (dny), to bylo divné, ale...je to Doctor ![]() Ale nějak mi tam chybí...nevím, prostě ty scény mezi Doctorem a Donnou mi v prvních dílech přišly lepší...procítěnější... Ovšem upoutávka na další díl vypadá nadějně ![]() |
"agresivní" Doctor (s tou lopatou) to byla prča ![]() ![]() |
Už nikdy nebudu pohlížet na pití kakaa jako dřív |
Takhle jsem se už dlouho nezasmál. Další naprosto úžasná, ne spíš Geniální epizoda Doctora. Naprosto mě dostaly ty narážky jak z knih Christie tak na epizody Doctora. (C...Cyberman. Ne... ![]() ![]() ![]() Jo a zajímá mě co vytáhne Doctor z kapsy příště (minule myš, teď lupa) |
dvojdíl |
Epizoda super, jenom jsem dneska byla nějak roztržitá a nedokázala jsem se na to pořádně soustředit. Rozhodně tedy pěkně udělaná historická epizoda - mám tyhle epizody ráda. To už je třetí spisovatel, tentokrát tedy spisovatelka, kterého navštívili. To jsem zvědavá, kdo to bude příště. ![]() Je to zvláštní, že to "my nejsme pár" se neokouká. ![]() ![]() ![]() Lupa rozhodně pobavila, čekám, že příště vytáhne z kapsy kajak ![]() Donna s lupou ukázala úžasnou duchapřítomnost. A ty jejich příběhy - "byl jsem sám, úplně sám" a pak obrázek toho, jak si Roger vyšel se sluhou ![]() Jen si to musím v klidu v týdnu pustit ještě jednou, abych pochytila všechny narážky. |
Kam by mizely? ![]() |
Taky jsem se chtěl zeptat - ta koule, co vytáhl na konci z krabice, z jakého je dílu? Jinak díl tradičně skvělý. Donnino hádání, kdo je tedy ten vrah bylo priceless. Jen ten jednorožec nebyl pro děj velkým přínosem ačkoliv byl v názvu. Ale koukalo se na ní pěkně ![]() |
Tak přiznám se, že při prvním shlédnutí jsem se chvílemi docela nudila, na podruhé s titulkama, které mi doplnili, co jsem prve nezaznamenala, už to bylo lepší..Úplně jsem dostala chuť přečíst si po dlouhé době nějakou pořádnou detektivku ![]() ![]() |
http://uk.youtube.com/watch?v=uGFdwcbe2Wk
Nevím, ale jak mě přítomnost Rose zpočátku docela těšila, tak teď mě to štve. To nemůžou nechat Donnu samotnou? Kdyby tam mermomocí necpali Marthu, která tam stejně byla k ničemu, tak bych neřekla ani popel, ale tohle mi připadá nefér. Kolik samostatných epizod zatím Donna měla? ![]() Ale každopádně, Dalekové! Temnota? Páni, tohle vypadá na velmi drsnný a temný závěr a začínám se té regenerace opravdu obávat! |
No konec řady (nebo respektive druhá půlka) vypadají skvěle a finále na opravdu velké zakončení. Hlavně na Daleky se hodně těším, to jejich "Exterminate" mi už začalo docela chybět. Jinak ohledně návratu Rose, Marthy...Původně jsem si myslel, že všechny tyhle návraty jsou kvůli tomu, že Donna jako společnice bude nejslabší. K mému překvapení je tomu, ale naopak. |