Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| Tak přiznám se, že při prvním shlédnutí jsem se chvílemi docela nudila, na podruhé s titulkama, které mi doplnili, co jsem prve nezaznamenala, už to bylo lepší..Úplně jsem dostala chuť přečíst si po dlouhé době nějakou pořádnou detektivku |
http://uk.youtube.com/watch?v=uGFdwcbe2Wk| Toto je spoiler!!!: |
| Nevím, ale jak mě přítomnost Rose zpočátku docela těšila, tak teď mě to štve. To nemůžou nechat Donnu samotnou? Kdyby tam mermomocí necpali Marthu, která tam stejně byla k ničemu, tak bych neřekla ani popel, ale tohle mi připadá nefér. Kolik samostatných epizod zatím Donna měla? Ale každopádně, Dalekové! Temnota? Páni, tohle vypadá na velmi drsnný a temný závěr a začínám se té regenerace opravdu obávat! |
| No konec řady (nebo respektive druhá půlka) vypadají skvěle a finále na opravdu velké zakončení. Hlavně na Daleky se hodně těším, to jejich "Exterminate" mi už začalo docela chybět. Jinak ohledně návratu Rose, Marthy...Původně jsem si myslel, že všechny tyhle návraty jsou kvůli tomu, že Donna jako společnice bude nejslabší. K mému překvapení je tomu, ale naopak. |
| Jak tam Donna říká Doctorovi: "Rose se vrací - to je dobře ne?" Tak jsem musel nahlas říct - "neeeee" |
| jak za boha mohli Doctor a Susan vlést do domu tou odpadní rourou? |
| Susan |
| Mně v tom traileru přišlo, že Rose neumí mluvit. Nikdy předtím jsem to nezaregistrovala a považivala jsem to za část přízvuku, ale ona prostě neumí artikulovat. Ale mě teda víc zaujala ta Temnota (Nekonečný příběh?:)) a jsem hodně zvědavá, čím nás letos ve finále překvapí, protože zatím to podle epizod moc na story-arc nevypadá. I když pravda, moc ho nehledám a hledat nechci |
Miluju narážky, miluju vtípky . Dickens s duchy mě dostal . |
Knihovna? Jé, část mé knihovnické duše je v očekávání . |
ROSE!!! (i když Doctor se tváří podezřele...ale to může být to i ono). A jinak to vypadá zajímavě...temnota... |
.