Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Pegasus 4, 23. - 25. ledna, Londýn

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 06.3.2008 18:20:49
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Když si vezmu jak dlouho tady ten topic je tak píšu trochu opožděně. Já a Pet Holly se také hlásíme, že na Pegasus con 4 jedeme :D
Jen doufám, že nám v do toho nevpadne něco jako státnice a další podobné hrůzy :?
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 06.3.2008 18:25:22
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Je to jen muj pocit, nebo krome me jedou same slecny :shock: :D ?

Ze by prislusnici meho pohlavi byli lini nebo hamouni, ze nechteji jet na takovy con? :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 06.3.2008 18:36:05
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Hm tak s mou účastí se to začíná tvářit bledě, v pondělí přijedou Francouzi a někdy v září jedem mi do Francie a na docela dsot dlouhou dobu ... takže to s financema vypadá bídně :roll:

Příspěvek 06.3.2008 19:42:29
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak pak někdy uděláme seznam, abychom věděli jak s ubytováním. Upozorňuji, že na nějaké na poslední chvíli se tu nehraje. Fazulina objednávala ubytování v listopadu, ale to jsme byly jenom čtyři holky, čili dva pokoje. Takže počítám, že teď se bude muset objednat dřív. Co myslíš, Fazulino?
Po tomhle limitu, kdy se to objedná a zaplatí, už si každý bude muset shánět ubytování sám, anebo někoho přemluvit ke spaní na podlaze. Ovšem pokoje jsou dost malé i jen pro ty dva lidi.
A taky, pokud nemáte kartu a chcete objednat vstupenku, nejdřív pošlete peníze a až pak to objednám. Pokud je nepošlete, máte smůlu.
Ne že bych si o komkoliv myslela, že je nespolehlivý, ale jen upozorňuju. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.3.2008 11:26:33
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Vlad Dracul: Nevím, jestli jsi četl reporty a poznámky z P3, ale kdyžtak opakuju: z těch téměř 500 lidí, co tam byli, bylo kluků tak max. 25. Tak si to přeber...

Myslím, že bychom měly hodně zalobovat na Wolfevents fóru, aby tam DN byl, když už se chystá tak početná česká výprava :-D
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 07.3.2008 11:59:12
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Tak pak někdy uděláme seznam, abychom věděli jak s ubytováním. Upozorňuji, že na nějaké na poslední chvíli se tu nehraje. Fazulina objednávala ubytování v listopadu, ale to jsme byly jenom čtyři holky, čili dva pokoje. Takže počítám, že teď se bude muset objednat dřív. Co myslíš, Fazulino?

Jasně, jak se domluvíte (nebo domluvíme, když ohlásí do té doby Joea:-)), dejte vědět. K rezervaci není nic potřeba, jen počet lidí a pokojů. Pak se do určité doby musí zaplatit, což bych udělala převodem poté, co by mi na můj účet došly peníze od Vás. Potvrzení rezervace zašlu všem, aby věděli, že to není jen nějaká taková domluva, ale seriózní akce:-))).
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 07.3.2008 14:15:36
General
General

Odpovědět s citací

Blanca píše:
Myslím, že bychom měly hodně zalobovat na Wolfevents fóru, aby tam DN byl, když už se chystá tak početná česká výprava :-D

Taky si myslím. Jenom čekám, až tam vznikne zvláštní sekce pro Pegasus Four a můžeme začít lobovat :D Šance je imo zatím velká, protože na jiném Wolfconu zatím ohlášený není (čímž odpadne Bryanova výmluva "jeďte do Německa") a letos v Londýně nebyl. Takže začneme lobovat za něj a samozřejmě za Chucka, protože Chuck nemůže chybět!
[img][http://img510.imageshack.us/img510/1711/chuckaholicom6.jpg]http://img510.imageshack.us/img510/1711/chuckaholicom6.jpg[/img]

Tihle herci se můžou zvát pořád dokola, protože lidi je pokaždé rádi vidí a nejsou tak drazí. Neříkám, že Joea s Davidem H by lidi rádi neviděli, ale ti už si vybírají. Co se dá dělat, musíme doufat. Na Rachel třeba ještě s Jewel při počtu 480 žen na 20 mužů moc lidí nezískají, hlavní host prostě musí být chlap :)
A Blanco, prosím tě, na ty stránky, kde měl pan Bennet fotky, se nemůžu dostat :( Potřebuju je na Scon příští týden. Myslíš, že bys mi mohla nějaké ty fotky poslat na mail? Nebo to někam uploadnout? Díky.

Vlad Dracul: Jak řekla Blanca. Možná by ses mohl zeptat na GW fóru, jestli tam sebou některá nepovleče bráchu nebo tak :D Ani nevím, jestli Steve "pan Bennet" měl někoho sebou :D
Naposledy upravil Klenotka dne 07.3.2008 15:30:00, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.3.2008 14:45:26
Miss Tucker Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Už delší dobu uvažuju, že bych se k vám přidala. Jenže momentálně nemám peníze. To by ale nebyl takový problém, brigáda se dá sehnat téměř vždy. Horší to bude s tím, že si je asi nestihnu vydělat do doby, než vyprodají prvních tři sta vstupenek. A taky nemám ponětí, jak se to má platit, je to na mě moc složitý :) Čímž bych se chtěla zeptat Klenotky, jestli bych si prosím nemohla též stoupnout do fronty na koupi lístků. Nebo popřípadě jestli byste mi vysvětlili, jak se to platí. A ještě se chci zeptat, kdy tak zhruba si ty lístky budete kupovat.
Takže, hlásím se, že bych jela taky, ale ještě to nevím na sto procent. Pokud by vám to teda nevadilo :)

Příspěvek 07.3.2008 14:45:38
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak to dikes, ale nez sdilet pokoj s nejakym otravnym spolubydlicim, keremu ani nerozumim, radeji si ustelu v kanale :lol:

Pokad nikdo ocad nepojede krome me a vas, zajistim si bydleni sam... :wink:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 07.3.2008 15:39:25
General
General

Odpovědět s citací

Miss Tucker: Problém to není, ale peníze mi vstupenky objednám až se všichni nějak domluvíte a pošlete peníze. Já si svou objednám co nejdřív, pro ostatní by byl limit řekněme do konce října. Pokud mi do té doby někdo peníze nepošle, tak to objednám pouze pro ty, kteří mi do té doby peníze poslali. :wink:
Jinak potřebuješ pouze kartu, aktivovanou pro platbu na internetu. Nic víc :wink:

Vlad Dracul: Jakpak si myslíš, že jsme při našem prvním conu sháněli spolubydlící? Samozřejmě na interentu. A nerozumíš? No, bude mluvit anglicky, tak proč nerozumět?:shock: Poznávání fanoušků z jiných zemí je jedna z nejlepších věcí na zahraničních conech. Rozhodně to rozšiřuje obzory o fandomu celkově, o sci-fi fanoušcích jinde, jejich názorech....myslím, že některým zatuchlým fandům z řad SG by takový výlet jen prospěl.
Pokud si chceš za ubytování platit sám, tak to se ti to pěkně prodraží. Ale tak peníze jsou to tvoje, že? :D Třeba se někdo ještě přihlásí, ještě je brzo. Počkala bych po Sconu, tam budu mít přednášku a možná někoho navnadím (i když názornými příklady "squeeování" spíš lidi odradím :D). To víš, s mužským elementem se tu nějak nepočítá a trochu jsi nám svým nadšením naboural plány :D (nic ve zlém :wink: )

Příspěvek 18.3.2008 21:36:07
Miss Tucker Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka: Tak už ty penízky mám (půjčila mi sestra :D ) Pošleš mi prosím tvoje číslo účtu? A kolik přesně Ti mám poslat?

Doufám teda, že se mohu přidat k vám do "klubu", protože jinak nemám s kým jet. A samotnou by mě nepustili...

Příspěvek 18.3.2008 21:44:22
General
General

Odpovědět s citací

Já to teď ještě objednávat nebudu. Chci až někdy v dubnu nebo tak. Navíc si musím navýšit limit pro výběr z karty. Píšu si tě na seznam a až si to budu objednávat, napíšu ještě Shial, a pak to objednám najednou.

Příspěvek 05.4.2008 12:32:23
Geros´Lal Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Byla jsem na stránkách Wolf-Events. Kdy mají konečně ohlašovat hlavního hosta? Taky se mi nedaří zjistit, kolik už je přihlášených. Kde to tam je?

Příspěvek 05.4.2008 12:54:16
General
General

Odpovědět s citací

Nevím, kdy ohlásí prvního hosta. To je jenom na nich. To, že Paula loni ohlásili tak brzo byla náhoda. Davida předloni napsali na seznam až někdy v červenci nebo srpnu.
Počet prodaných vstupenek najdeš přímo v shopu wolfevents.de, ve svém účtu. Mají tam vždycky kolonku třeba "256 tickets in stock", ale těžko podle toho odhadovat, protože většinou přijímají hromadně objednávky a pak to dělají všechno najednou. Každopádně lidi, co si kupovali vstupenky přímo na P3 ještě potvrzení o koupi ani nedostali, takže ti tam asi zanesení nebudou. Řekla bych, že ale takových 200 vstupenek, tedy pod prvních 300, ještě zbývá. Takhle brzo se hlásí jenom ti harcovníci, co jezdí jenom na cony, nic jiného nedělají a vstupenku si koupí hned, jakmile je k mání.

Příspěvek 06.4.2008 21:12:33
Geros´Lal Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Hm. Tak to je ještě čas. Ale stejně ty prachy a moje uši. :-( No počkám, koho ohlásí.

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony