Takže k Blance doplním toto:
Já jsem si přes internet (
www.ryanair.com) koupila letenku v listopadu za 498 Kč se vším všudy zpáteční z Brna do Londýna na letiště Stansted. Cesta včetně odbavení na letišti v Brně (což je záležitost tak max. půl hodiny protože tam prostě v tu dobu nic jiného neletí, to leťišťátko je fakt malinké a nikde nikdo nečeká, nehledá terminály a ni brány ani nic:-)), takže ta cesta mi trvala do Londýna tak cca 2,5 - 3,00 hodiny. Jenže protože letiště Stansted je na úplně druhém konci než Heathrow, pak jsem strávila další 2,5 hodiny jen tím, abych se tam dostala: 19 liber za zpáteční jízdenku z letiště Stansted do centra Londýna (cca 50 minut) + 4 libry za jednu jízdu metrem z centra Londýna na Heathrow (cca 50 minut) + 4 libry za Hoppa bus na Heathrow k hotelu (cca 20 minut). Takže, když to spočtu, tak letenka Brno - Londýn - Brno mě stála 498 Kč, zatímco cesta Stansted - hotel na Heathrow - Stansted mě stála 19 + 8 + 8 = 35 liber, což při nynějším kurzu je cca 1200 Kč - paradox, že? Oproti tomu busu Student agency to bylo dražší o těch 19 za vlak, holky pak musely metro i Hoppa bus platit taky. Takže pořád to bylo minimálně o polovinu levnější.... cesta. Jenže - letadla lítají z Brna denně v 17.00, v Londýně je to nějak kolem 18.10. Do hotelu jsem se dostala kolem 21.30. Takže jsem zákonitě musela letět o den dříve (ve čtvrtek), protože program začal v pátek ve 20.00, fronta v 17.00. I když, neměla jsem vstupenku pod 300, takže jsem stejně nebyla na meet and greet party, ale to postávání u dveří, setkání s ostatními taky stálo docela za to. No, ale musela jsem si zaplatit další noc v tom hotelu navíc, což bylo skoro stejně jako pak za celé ty další tři noci (ale to byla moje chyba, kdybych si to objednala dohromady s těmi dalšími třemi nocemi, tak by to bylo levnější).
Takže závěr od mě je: na Pegasus con pojedu pouze, pokud tam bude Joe. Jenže mám obavy, že zrovna jeho neohlásí brzy, takže nebudu mít meet and greet, což by mě zase docela mrzelo, takže mám dilema:-). No, možná se nechám zlákat i jiným hostem (třeba Amandou.... zabte mě, ale já ji mám fakt hodně ráda). No, jinak určitě poletím z Brna letadlem, protože pokud bych chtěla letět na Heathrow, tak musím z Prahy, takže je už fakt jedno, jestli budu cestovat 2,5 hodiny po D1 nebo 2,5 hodiny po Londýně, ale po Londýně raději:-))). Navíc v Ruzyni muí být člověk s mnohem větším předstihem, zatímco v Brně si o půl čtvrté odejdu z práce a v pět sedím v letadle. S tou letenkou loni jsem to udělala tak, že jsem si ji v listopadu koupila s tím, že i kdybych neletěla, tak 498 Kč mě nezabije, ale to zase třeba někomu může přijít jako vyhazování peněz, takže tak.
Ubytování Vám ráda zajistím, pokud si včas řeknete a předem mi pošlete peníze na účet - Klenotka a Blanca a Saavik to mají jisté, doufám, že ceny budou opět tak dobré:-))
Howgh!
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]