Klenotka píše:
Stenstead a Luton jsou letiště
Fazulina letěla letadlem s Ryanair, jenže - musela o den dřív a z Brna. Sice jsme s Martinou (Saavik) říkaly, že by nám to za to i stálo tam jet, ale zase o den dřív...no, co jsem koukala, tak zrovna British Airways létá přímo na Heathrow a má tam taky nějaké akce. Ale to se musí odchytit včas a předem říkám, že pokud budete chtít někdo letět, tak to říct nejmíň v září, protože se letenky takhle platí kartou, na které nemám nikdy dost peněz, abych mohla kupovat všem vstupenky a letenky. Takže to si asi bude muset platit každý sám za sebe.
Tak to ti asi taky říkala, že jsem jí vstupenku koupila já

Musíš mít kartu pro platbu na internetu a po telefonu (což jsou dvě různé věci a vůbec jsem o tom nevěděla).
Vlajky jsme braly už letos, byly jsme tam čtyři holky

Ale kdyby tam byl Nykl, mělo by to větší kouzlo.
Pokud vím, tak Ashrak něco říkal o tom, že by jel.
Fazulina slíbila, že by se pokusila domluvit ubytování, ale asi by nejela (pokud by neohlásili Joea, což je v případě, že by třeba přijel David H obrovská škoda nejet

) Počtem lidí by se snížila cena. Ale zase se to musí vědět dopředu. Ne, že sem někdo týden před odjezdem vletí a bude vykřikovat, že jede taky a kam se má nacpat

A super, letiště. Napadlo mě to.

(btw - proč se mi ten mrkací ->

<- smajl zdá spíš jako takovej ,,ty to nechápeš?'' ?) A to - letadla nelítaj přímo do Londýna? (já jsem vážně nějak mimo. Lítám totiž jenom k moři)
A co kdyby ti všichni poslali nejdřív money na kartu?

Ehm, já za sebe můžu říct, že když tam ty prachy mám, tak je posílám včas. A ještě k tomu, když je můžu poslat z pohodlí domova. Heh.
Tak kartu pro platbu na internetu, nebo po internetu - mám. Ale ta druhá. Ehm - v čem je takovej rozdíl? (jestli teda můžu vědět)
Tak já vim, že jste vlajky braly, ale kdyby nás bylo víc - to by byla teprve sranda. A Nykl k tomu - hmmm...abych už radši začala šetřit

(nakonec už vidim, jak tam bude Flanigan a třeba Tapping - to bych to teda vyhrála!

)
Pokud zase nechytne angínu
Hmm...ubytování...pěkný - všichni by za mě všechno zařídili, já bych jenom posílala peníze a informace. Nějak moc jednoduchý by to bylo. Ale po tvrdý práci, bych si to zasloužila.
Už se stalo, že to takhle někdo udělal? Vim, že se teda všichni chtěli nacpat do kufru a kdoví kam (nejlíp do peněženky

)
(už zase tam nechám tu citaci, protože na to přímo reaguju, tak abys to tam pak nemusela hledat ,,na co že jsem to vlastně odpovídala''

)
EDIT: teďka mi došlo - neni Heathrow nějaká část Londýna?