Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 2.2.2008 - Atlantis bude mít nového velitele

2.2.2008 - Atlantis bude mít nového velitele

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 05.2.2008 17:37:10
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Nebijte mě, ale já jsem docela ráda. Mám herce ráda, Robert Picardo je skvělý. Jenom mu musí roli trochu upravit, protože v The Seer to byl krok zpět. Předtím mi ale nepřišel tak děsný a myslím, že bude velmi, velmi zajímavé sledovat, jak se s tím popere. Předpokládám, že nebude členem IOA, protože to by se tlouklo a tak bude muset zápasit se svými bývalými kolegy. Bude čelit nátlaku a bude muset najít rovnováhu mezi IOA a velením a taky novými podřízenými. Trochu se bojím, aby ten potenciál využili, a sama jsem byla spíš pro Caldwella, protože Mitch Pillegi není vytížený jinou rolí. Ale tohle je "menší zlo".

Spíš mě děsí to "Daniel v nespecifikovaném počtu epizod", protože přesně takhle to začalo s Amandou. Nevím, ta škatulata se mi moc nelíbí, a osobně jsem proti crossoverům. Woolsey je takový univerzální a do SGA mi paradoxně sedí spíš. Pokud můžu trochu teoretizovat, tak byh řekla, že Sam bude velet lodi-Phoneixu.
Carson v 5 epizodách, o Elizabeth ani zmínka :( Ale Carson a Keller by nemohli být oba v seriálu, to by asi nefungovalo. I když bych dala přednost jemu, no :(
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 05.2.2008 17:47:46
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Já jsem pro. Myslím že úředník v čele expedicce může vyvolat mnoho zajímaavých situací :)

P.S. odmažte ty vykřičníky u meisterochmi, roztahuje to stránky :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 05.2.2008 17:48:26
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Pokud můžu trochu teoretizovat, tak byh řekla, že Sam bude velet lodi-Phoneixu.

Tak tohle mě taky napadlo. A pořád jsem přesvědčen, že velení nějaké lodi by bylo pro Sam naprosto ideální. Budu držet pěsti, aby nějaké lodi velela, protože jestli jí zbaví velení už podruhé, nebude to pro postavu Sam žádná výhra a dost jí to bude degradovat... :(

Proti crossoverům nic nemám, takže ať si tam lidi z SG-1 cajdají jak chtějí, to neřeším. :) Carson v pěti epizodách, to mi přijde fajn. Lepší než nic a zároveň nevykopnou Jennifer po jedné sérii. O Liz nic neřekli, dle mého, protože ještě nevědí pro kolik epizod bude její postava potřeba, ale můžu se plést...

Příspěvek 05.2.2008 17:54:12
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nevím,ale mě to z vašich reakcí přijde ,že prostě většina z vás Wolseyho nevidíte v jiném světle než jako toho "šťourala" co musí všechno vyhodnotit a pak výsledky práskout do IOA.

Já si myslím jako Klenotka,že až se dostane do této pozice už asi nebude členem IOA a to bude důsledkem,že jeho role určitě změní trochu charakter z toho menšího kazisvěta plánů na lepšího dobráka,Picardo se mi jako herec velmi zamlouvá a trošku jsem v něj i doufal.

Re meisterochmi:Vůbec se nezlobím a i kdyby byl leaderem třeba PAROUBEK,tak bych se na Atlantis určitě koukal,nějakej "pitomec" by mé nadšení nad tímto seriálem nezměnil v jakékoliv pozici.
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 05.2.2008 18:12:16
Syrestesia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, já jsem nadšená. A to myslím upřímně :D

Už jsem tu psala, že má obrovské možnosti rozvoje. Možná jsem poblouzněná, protože v něm tak trochu pořád vidím Doktora z Voyageru, ale opravdu se na to těším. Je dobře, že to nedostal "ten, co jsme se s ním už skamarádili", i když naprosto nic nemám proti Caldwellovi, naopak. Jen myslím, že v čele Atlantis by měl být civilista a ne voják a někdo se schopnostmi diplomacie (což Woosley má).
Pravda, je to dost velký srab, ale to byl na začátku i Rodney (i když uznávám, že v menší míře). V těch pár epizodách Atlantis, kde hrál, se neměl zatím možnost moc projevit, protože hlavně fungoval jako ukázka lidské hlouposti, omezenosti nebo jako komická úleva.
Dear diary, why does no one understand me?
I am not mad.

Příspěvek 05.2.2008 18:13:27
makrela Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

na daniela se velice tesim, doufam ze bude v co nejvice epizodach

Příspěvek 05.2.2008 18:16:24
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

přesně to jsem měl na mysli :wink:
Ale teď určitě jako velký leader poskytne scénáristům vymyslet spousty věcí,které by jsi u jiných známých postav už dovolit určitě nemohli,osobně si myslím,že se máme na co těšit a že to určitě předvede víc než Amanda a jelikož mé sympatie k Wierové sahají k bodu mrazu,tak mu fandím i před Elizabeth 8)
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 05.2.2008 18:23:03
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jé, Woosley :) On byl vedle Shepparda a Caldwella jeden z mých typů na pozici velitele Atlantis. A jsem v celku ráda :) Jsem zvědavá jak se s tím scenaristi a pak samotná postava poperou :)
I když mám Daniela ráda, doufám, že to s ním nepřeženou. Fajn by bylo, kdyby byl ve dvou třech epizodách :D
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 05.2.2008 19:36:29
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Takže k Richardovi...neberte mě špatně, já ho mám ráda. Ale jako VELITELE Atlantis?!!? To bude buď za blbce, kterýho budou podřízení furt opravovat, anebo z něj udělají jinou postavu. Protože Woolsey jak ho znám, by velitele dělat nemohl. Nemá mnoho respektu ani sympatií lidí a neumí se rychle ani dobře rozhodovat. :?
Zase lepší, než tam dát někoho úplně neznámého, ale prostě... :roll:

Carson - 5 epizod...to je čtvrtina. Jen doufám, že alespoň 3 budou parádní a ty dvě žádné zbloudilé blbosti z něčí mysli. A doufám v Carsona, ne v něco...jiného. A pokud bude mít účast v epkách jako nyní Sam... :evil: .

Daniel - mno, tak to bude ta jedna. Možná bude mít někde dál nějakou pětisekundovou scénu, aby mohli říct "Ale vždyť byl ve víc epizodách, tak co chcete."

Keller - obávám se, že pokud bude její propagace přímo úměrná její účasti v seriálu, než začne 5. řada, budu ji ze srdce nenávidět :( .

Sam - "several" ...mno, takže pár sekund by tam být měla. Aspoň tak.

Porter
- mno, nová žena na dohled...kdyby alespoň něco jako Cadmen. Zatím můžu doufat.

Chmm...když si to tak po sobě čtu, připadám si jako g.o.d. Ach jo :( . Já se omlouvám, ale po tom, co nám vždycky slibovali, jsem víc a víc nedůvěřivější. Dřív bych nad Carsonem a Danielem skákala do stropu, teď se začínám modlit. Tak ať tyhle epizody alespoň píší Gero nebo Binder :?.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 05.2.2008 19:46:50
rossifan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Woolsey jako velící no nevím nevím, stejně si myslím že to povede jen papírově a de facto to povede Shep
A tím by se dalal vysvětlit i jedna hláška z Ark of Thruth
Toto je spoiler!!!:
Pan Woolsey je vázán povinostmi na Atlantis

A Daniel, jako pro postavu by to pro něj bylo fajn byl to jeho sen tam být. Je možné ,vzhledem k tomu co o anticích ví, že by mohl něco "velkého" objevit ve městě

Příspěvek 05.2.2008 21:40:03
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jeeeheeeeeee,.. jako by to nikdo nečekal , já sem celekm spokojená :D

Příspěvek 05.2.2008 22:03:04
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

S Woolseym problem nemam. Doctor byl má nejoblíbenější postava Voyageru, takže i k Picardově SG roli mám jistou mez tolerance, kterou překročil jen v Seerovi. Pokud se bude chovat jako starý Woolsey, tak sem s ním. Hlavně, aby se nestal jedním z party kamarádů. Naopak, čekam spory, třenice, hádky, prostě obecně jiskření na vysokých místech (ne, nemyslím telegrafní sloupy) - to byl hlavní důvod, proč jsem horoval pro Ellise.

Co se týče ostatních oznámení - Daniel mne nechává chladným. Sice daleko lepší než Sam, ale radši bych v crossoveru viděl Jacka (skvěle by se doplňoval s Woolseym - viz Return...). Sam - nerad to přiznávam, ale čím míň tím líp. Liz - čím víc tím líp :D ...
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 05.2.2008 22:06:10
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

for Marcus: Tady podle mě nejde o to, jaký on sám je herec nebo o to jak působí na lidi. Sám proti němu jako postavě nic nemám, ale aby velel Atlantis je naprosto směšné. To amáda nemá dostatek lidí aby tam poslala nějakého schopného velitele? To by se v rámci IOA nenašel někdo s diplomatickými schopnostmi jako Elizabeth co by se hodil do velení líp? Prostě mi to působí jako pěst na oko, scénáristi neměli koho tam dát a tak dam poslali Woolseyho. To, že je tak neoblíbený tomu přispívá ještě víc. Jako by toho chtěli záměrně využívat a opravdu nechci vidět to, jak po něm musí někdo opravovat chyby v jeho rozhodování nebo jak každý dělá, že ho nerespektuje. Můžete namítat, že se postupně změní ale to už by tam mohli rovnou dát někoho vhodnějšího. Woolsey je prostě úředník, nic víc. Nemá zkušenosti ani s armádou ani s věděckým personálem, diplomacií, nerozumí třeba kultuře a zvyklostem v Pegasu. Elizabeth se pokud vím zajímala o historii Antiků, dokázala číst jejich i wraithské písmo. Carterová zase rozuměla technice a měla nějaké zkušenosti od letectva. Dělat rozhodnutí je jedna věc ale skutečně umět zhodnotit situaci a podle toho rozhodovat je věc druhá. Proto bych tam 1000x radši viděl Caldwella nebo Ellise. Říct někomu ať projde bránou dokáže každej, to jo. Ale nedovedu si představit Woolseyho, jak by třeba řídil nějakou záchrannou operaci na planetě, kdy by bylo potřeba aby vše fungovalo tak jak má. Sestavit záchranný tým, rozhodnout kdo půjde rozdělit úkoly atd. Elizabeth jednala s Geni, když Atlantis skutečně teklo do bot na konci první série. Dokázal by to on? V 4x11 se rozhodovalo o taktice, která by se použila proti replikátorům. Ví Woolsey něco o taktice boje vesmírných lodí? Pochybuju ... Takhle bych mohl pokračovat. Opravdu ti nechci brát tvoje nadšení ani Ricardovi jeho herecké schopnosti ale pokud by měl někdo velet, tak by to měl být člověk, co na to skutečně "má" (jak charakterově, tak co se týče třeba i svých zkušeností). A aby tam byl jen takříkajíc na oko, tak to ať tam radši není vůbec nebo ať tam dají kompletně někoho nového. Tohle znám například z airsoftu, jakmile nastane zmatek, tak je potřeba někoho kdo to trochu usměrní a prostě nemůžeš nechat lidi aby si dělali co chtějí...
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 05.2.2008 23:05:06
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Darth_RevanCZ: V pohodě, moje nadšení mi vzít nemůžeš. :lol: Koukni, asi takhle. Naprosto s tebou souhlasím. Očividně víš hodně o vojenství a tvým argumentům určitě vzdorovat nechci a ani by jim vzdorovat asi nešlo. Souhlasím, že Sam byla člověk na svém místě, říkal jsem to vždycky a i Elizabeth byla člověk na svém místě. Je Richard Woolsey kompetentní k velení Atlantidy? Ani omylem. A v tom je to geniální. Copak se ve skutečném světě taky ve sto procentech případů dostane k funkci jen kompetentní osoba? Myslím, že se všichni shodneme na tom, že ne. Takže když se to může stát ve skutečnosti, proč ne v Atlantis? Z té situace se dá vytřískat velké množství zajímavých dialogů a situací. A na to se prostě těším. A s tím má Picardo - herec, hodně společného. Ty se na všechno díváš jen jako voják. Já se na to dívám hlavně jako divák, pro kterého je to prostě zajímavé. Toť vše. Tvůj pohled chápu. Osobně bych tam nechal Sam až do konce seriálu, ale prostě Amanda odešla a tak přichází změna. A tahle mi jednoduše nevadí. :wink:

Mirra: Nerad to přiznávám, ale čím víc Sam, tím líp. A nejlépe spolu s Elizabeth. Pak budu v sedmém nebi. :) Nechápu, co proti Sam pořád máš. Už ti tam nevelí, otevři šampáňo a snad už není důvod píchat špendlíky do její loutky... :wink: :)

Příspěvek 05.2.2008 23:11:44
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

No jo, sakra, co teď budu dělat s tou prošpikovanou loutkou Carterové? :)
Já nevím, moje odpověď je tu už někde napsaná a já se na to docela těším, jelikož by se z toho dalo dostat hodně zajímavého. Samozřejmě, pokud to dokážou napsat a pokud Woolsey neudělá takový kopanec, že z Atlantis zůstane jen mastný flek.
A souhlasím s Markusem v tom, že i naprosto nekompetentní hovado může dostat práci, na kterou nemá a přesto se tam několik let udrží jen proto, že ho tam "někdo" chce. Můj bývalý šéf toho budiž živoucím důkazem (pokud ho už mezitím někdo nezabil :) ).
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM