Takže k
Richardovi...neberte mě špatně, já ho mám ráda. Ale jako VELITELE Atlantis?!!? To bude buď za blbce, kterýho budou podřízení furt opravovat, anebo z něj udělají jinou postavu. Protože Woolsey jak ho znám, by velitele dělat nemohl. Nemá mnoho respektu ani sympatií lidí a neumí se rychle ani dobře rozhodovat.
Zase lepší, než tam dát někoho úplně neznámého, ale prostě...
Carson - 5 epizod...to je čtvrtina. Jen doufám, že alespoň 3 budou parádní a ty dvě žádné zbloudilé blbosti z něčí mysli. A doufám v Carsona, ne v něco...jiného. A pokud bude mít účast v epkách jako nyní Sam...

.
Daniel - mno, tak to bude ta jedna. Možná bude mít někde dál nějakou pětisekundovou scénu, aby mohli říct "Ale vždyť byl ve víc epizodách, tak co chcete."
Keller - obávám se, že pokud bude její propagace přímo úměrná její účasti v seriálu, než začne 5. řada, budu ji ze srdce nenávidět

.
Sam - "several" ...mno, takže pár sekund by tam být měla. Aspoň tak.
Porter - mno, nová žena na dohled...kdyby alespoň něco jako Cadmen. Zatím můžu doufat.
Chmm...když si to tak po sobě čtu, připadám si jako g.o.d. Ach jo

. Já se omlouvám, ale po tom, co nám vždycky slibovali, jsem víc a víc nedůvěřivější. Dřív bych nad Carsonem a Danielem skákala do stropu, teď se začínám modlit. Tak ať tyhle epizody alespoň píší Gero nebo Binder

.