Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 2.2.2008 - Atlantis bude mít nového velitele

2.2.2008 - Atlantis bude mít nového velitele

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 05.2.2008 18:13:27
makrela Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

na daniela se velice tesim, doufam ze bude v co nejvice epizodach

Příspěvek 05.2.2008 18:16:24
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

přesně to jsem měl na mysli :wink:
Ale teď určitě jako velký leader poskytne scénáristům vymyslet spousty věcí,které by jsi u jiných známých postav už dovolit určitě nemohli,osobně si myslím,že se máme na co těšit a že to určitě předvede víc než Amanda a jelikož mé sympatie k Wierové sahají k bodu mrazu,tak mu fandím i před Elizabeth 8)
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 05.2.2008 18:23:03
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jé, Woosley :) On byl vedle Shepparda a Caldwella jeden z mých typů na pozici velitele Atlantis. A jsem v celku ráda :) Jsem zvědavá jak se s tím scenaristi a pak samotná postava poperou :)
I když mám Daniela ráda, doufám, že to s ním nepřeženou. Fajn by bylo, kdyby byl ve dvou třech epizodách :D
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 05.2.2008 19:36:29
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Takže k Richardovi...neberte mě špatně, já ho mám ráda. Ale jako VELITELE Atlantis?!!? To bude buď za blbce, kterýho budou podřízení furt opravovat, anebo z něj udělají jinou postavu. Protože Woolsey jak ho znám, by velitele dělat nemohl. Nemá mnoho respektu ani sympatií lidí a neumí se rychle ani dobře rozhodovat. :?
Zase lepší, než tam dát někoho úplně neznámého, ale prostě... :roll:

Carson - 5 epizod...to je čtvrtina. Jen doufám, že alespoň 3 budou parádní a ty dvě žádné zbloudilé blbosti z něčí mysli. A doufám v Carsona, ne v něco...jiného. A pokud bude mít účast v epkách jako nyní Sam... :evil: .

Daniel - mno, tak to bude ta jedna. Možná bude mít někde dál nějakou pětisekundovou scénu, aby mohli říct "Ale vždyť byl ve víc epizodách, tak co chcete."

Keller - obávám se, že pokud bude její propagace přímo úměrná její účasti v seriálu, než začne 5. řada, budu ji ze srdce nenávidět :( .

Sam - "several" ...mno, takže pár sekund by tam být měla. Aspoň tak.

Porter
- mno, nová žena na dohled...kdyby alespoň něco jako Cadmen. Zatím můžu doufat.

Chmm...když si to tak po sobě čtu, připadám si jako g.o.d. Ach jo :( . Já se omlouvám, ale po tom, co nám vždycky slibovali, jsem víc a víc nedůvěřivější. Dřív bych nad Carsonem a Danielem skákala do stropu, teď se začínám modlit. Tak ať tyhle epizody alespoň píší Gero nebo Binder :?.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 05.2.2008 19:46:50
rossifan Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Woolsey jako velící no nevím nevím, stejně si myslím že to povede jen papírově a de facto to povede Shep
A tím by se dalal vysvětlit i jedna hláška z Ark of Thruth
Toto je spoiler!!!:
Pan Woolsey je vázán povinostmi na Atlantis

A Daniel, jako pro postavu by to pro něj bylo fajn byl to jeho sen tam být. Je možné ,vzhledem k tomu co o anticích ví, že by mohl něco "velkého" objevit ve městě

Příspěvek 05.2.2008 21:40:03
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jeeeheeeeeee,.. jako by to nikdo nečekal , já sem celekm spokojená :D

Příspěvek 05.2.2008 22:03:04
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

S Woolseym problem nemam. Doctor byl má nejoblíbenější postava Voyageru, takže i k Picardově SG roli mám jistou mez tolerance, kterou překročil jen v Seerovi. Pokud se bude chovat jako starý Woolsey, tak sem s ním. Hlavně, aby se nestal jedním z party kamarádů. Naopak, čekam spory, třenice, hádky, prostě obecně jiskření na vysokých místech (ne, nemyslím telegrafní sloupy) - to byl hlavní důvod, proč jsem horoval pro Ellise.

Co se týče ostatních oznámení - Daniel mne nechává chladným. Sice daleko lepší než Sam, ale radši bych v crossoveru viděl Jacka (skvěle by se doplňoval s Woolseym - viz Return...). Sam - nerad to přiznávam, ale čím míň tím líp. Liz - čím víc tím líp :D ...
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 05.2.2008 22:06:10
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

for Marcus: Tady podle mě nejde o to, jaký on sám je herec nebo o to jak působí na lidi. Sám proti němu jako postavě nic nemám, ale aby velel Atlantis je naprosto směšné. To amáda nemá dostatek lidí aby tam poslala nějakého schopného velitele? To by se v rámci IOA nenašel někdo s diplomatickými schopnostmi jako Elizabeth co by se hodil do velení líp? Prostě mi to působí jako pěst na oko, scénáristi neměli koho tam dát a tak dam poslali Woolseyho. To, že je tak neoblíbený tomu přispívá ještě víc. Jako by toho chtěli záměrně využívat a opravdu nechci vidět to, jak po něm musí někdo opravovat chyby v jeho rozhodování nebo jak každý dělá, že ho nerespektuje. Můžete namítat, že se postupně změní ale to už by tam mohli rovnou dát někoho vhodnějšího. Woolsey je prostě úředník, nic víc. Nemá zkušenosti ani s armádou ani s věděckým personálem, diplomacií, nerozumí třeba kultuře a zvyklostem v Pegasu. Elizabeth se pokud vím zajímala o historii Antiků, dokázala číst jejich i wraithské písmo. Carterová zase rozuměla technice a měla nějaké zkušenosti od letectva. Dělat rozhodnutí je jedna věc ale skutečně umět zhodnotit situaci a podle toho rozhodovat je věc druhá. Proto bych tam 1000x radši viděl Caldwella nebo Ellise. Říct někomu ať projde bránou dokáže každej, to jo. Ale nedovedu si představit Woolseyho, jak by třeba řídil nějakou záchrannou operaci na planetě, kdy by bylo potřeba aby vše fungovalo tak jak má. Sestavit záchranný tým, rozhodnout kdo půjde rozdělit úkoly atd. Elizabeth jednala s Geni, když Atlantis skutečně teklo do bot na konci první série. Dokázal by to on? V 4x11 se rozhodovalo o taktice, která by se použila proti replikátorům. Ví Woolsey něco o taktice boje vesmírných lodí? Pochybuju ... Takhle bych mohl pokračovat. Opravdu ti nechci brát tvoje nadšení ani Ricardovi jeho herecké schopnosti ale pokud by měl někdo velet, tak by to měl být člověk, co na to skutečně "má" (jak charakterově, tak co se týče třeba i svých zkušeností). A aby tam byl jen takříkajíc na oko, tak to ať tam radši není vůbec nebo ať tam dají kompletně někoho nového. Tohle znám například z airsoftu, jakmile nastane zmatek, tak je potřeba někoho kdo to trochu usměrní a prostě nemůžeš nechat lidi aby si dělali co chtějí...
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 05.2.2008 23:05:06
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Darth_RevanCZ: V pohodě, moje nadšení mi vzít nemůžeš. :lol: Koukni, asi takhle. Naprosto s tebou souhlasím. Očividně víš hodně o vojenství a tvým argumentům určitě vzdorovat nechci a ani by jim vzdorovat asi nešlo. Souhlasím, že Sam byla člověk na svém místě, říkal jsem to vždycky a i Elizabeth byla člověk na svém místě. Je Richard Woolsey kompetentní k velení Atlantidy? Ani omylem. A v tom je to geniální. Copak se ve skutečném světě taky ve sto procentech případů dostane k funkci jen kompetentní osoba? Myslím, že se všichni shodneme na tom, že ne. Takže když se to může stát ve skutečnosti, proč ne v Atlantis? Z té situace se dá vytřískat velké množství zajímavých dialogů a situací. A na to se prostě těším. A s tím má Picardo - herec, hodně společného. Ty se na všechno díváš jen jako voják. Já se na to dívám hlavně jako divák, pro kterého je to prostě zajímavé. Toť vše. Tvůj pohled chápu. Osobně bych tam nechal Sam až do konce seriálu, ale prostě Amanda odešla a tak přichází změna. A tahle mi jednoduše nevadí. :wink:

Mirra: Nerad to přiznávám, ale čím víc Sam, tím líp. A nejlépe spolu s Elizabeth. Pak budu v sedmém nebi. :) Nechápu, co proti Sam pořád máš. Už ti tam nevelí, otevři šampáňo a snad už není důvod píchat špendlíky do její loutky... :wink: :)

Příspěvek 05.2.2008 23:11:44
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

No jo, sakra, co teď budu dělat s tou prošpikovanou loutkou Carterové? :)
Já nevím, moje odpověď je tu už někde napsaná a já se na to docela těším, jelikož by se z toho dalo dostat hodně zajímavého. Samozřejmě, pokud to dokážou napsat a pokud Woolsey neudělá takový kopanec, že z Atlantis zůstane jen mastný flek.
A souhlasím s Markusem v tom, že i naprosto nekompetentní hovado může dostat práci, na kterou nemá a přesto se tam několik let udrží jen proto, že ho tam "někdo" chce. Můj bývalý šéf toho budiž živoucím důkazem (pokud ho už mezitím někdo nezabil :) ).
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 05.2.2008 23:29:34
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

for Marcus: Je fakt, že ne vždy je situace ideální ale přeci jen Atlantis by mělo být místo, kam by se měli dostat jen ty nejlepší z nejlepších. No uvidíme jestli nakonec na sebe Woolsey dokáže převzít zodpovědnost za všechny svoje rozhodnutí a za životy personálu tam. Jak už jsem říkal, Ricardovi jeho herectví neubírám, sice jsem ho viděl jen ve Voyageru, kde kromě užvaněného, lehce otravného a vlezlého doktora měl i pár vyloženě "crazy" epizod, třeba se Seven of Nine a kapitánem Janewayovou v simulátoru. A pak ještě v pár bezvýznamných rolích "v nějakým béčku". Bohužel to je přesně to čeho se obávám - vztahy. Aby to neskončilo zase tak nějak na půl cesty, jak bývá zvykem. Teď možná Klenotka promine ale David je podle mě taky kvalitní herec a jediný co mu scénáristi dokážou vymyslet je, že buď strašně rychle blábolí a hází jeden techno bláblol za druhým nebo šíleně panikaří. Woolsey, respektive Ricardo může být herec na úrovni ale když mu dají předříkávat telefonní seznam, tak zážitek to sice může být pro někoho pěkný ale spíš "vyšumí" jaksi do prázdna. Scénáristé mají taky navíc jednu nepříjemnou vlastnost a to, že častokrát popírají i sami sebe. V jednom dílu to může být tak a v dalším klidně otočí o 360 stupňů jen aby se jim to hodilo. Po tom, kolik chvály jsem slyšel na 4. sezónu už jaksi k nějakým prohlášením přistupuju trochu vlažně ...
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 05.2.2008 23:44:20
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Darth_RevanCZ: Jasné no. Je to tvůj pohled na věc a já ti ho brát nebudu. Víš problém je v tom, že tobě stávající způsob SGA nevyhovuje a mě ano. Nezdá se mi, že by každou postavu psali v každém druhém díle jinak. Já to prostě nevidím. Jediný, kdo se dle mého pohybuje v protikladech je Rodney a tam to přikládám jeho narušené osobnosti. Hold je napůl génius a napůl blázen. Něco podobného říkal přímo i David, takže tohle neřeším. A u ostatních si nějakých obrovských obratů o 180 stupňů nevšímám. :dontknow: Ale tohle už je debata dobrá tak do anti klubu, takže toho necháme. :) Osobně se na Richarda prostě těším a věřím, že se mi to bude líbit. 8)

Příspěvek 06.2.2008 00:33:09
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Revan: Proč bych promíjela? Vždyť v tom máš naprostou pravdu :wink: Píšou ho jako blábolícího blba a právě to mě štve nejvíc.
Já se tady toho trochu bojím, protože když dostanou do ruky kvalitního herce, tak mu většinou nic kloudného nenapíšou, pokud to není někdo, kdo umí psát pro postavy (Gero například). Často je to jen na umu toho herce, aby to aspoň trochu "uhrál". V SG jich pár je a Picarda (a DH samozřejmě :D), za takového herce považuju.
Myslím si, že to pořád může být zajímavé, jak bude muset konfrontovat svoje názory, zažíté někde od stolu, s realitou.
I když ten Caldwell by byl býval perfektní. Ale asi právě proto, že ho tam většina lidí chtěla, ho tam nedali. :dontknow:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.2.2008 01:09:23
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: A napadlo tě někdy, že to co ty považuješ za neschopnost scénáristů, je jednoduše jen fakt, že Rodney je tak trochu blázen? Podle mě to už dramatizuješ neuvěřitelným způsobem. Ano, někdy tlačí na pilu víc než je zdrávo. Viz. vypadnutý zásobník v The Siege 3 nebo dloubání zdi lžící v Irresponsible. Ale že by to byla taková katastrofa, že by si to zasloužilo takový povyk a roll smajlíka v každém druhém příspěvku si tedy nemyslím. Hele, neber to zle, nechci se hádat. Ale když to není v anti klubu, tak snad mohu zareagovat. Z tvých příspěvků prostě číší fakt, že jsou scénáristi diletanti (alespoň většina), kteří tvého milovaného Rodneyho przní, ale podle mě tomu zdaleka tak není. On byl od první série takový mimoň. Někdy víc, někdy míň, ale prostě mimoň. Vím, že tě o tom nepřesvědčím, ale musel jsem poskytnout jiný náhled na věc... :wink:

Co se týče Caldwella, tak ho tam nedali proto, že už od konce třetí řady uvažovali o Woolseym a taky proto, že jednoduše velí Deadalovi. Nevidím na tom nic divného a určitě si nemyslím, že se jim zachtělo udělat nějaký naschvál fandům...

Příspěvek 06.2.2008 01:22:54
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak ono jde spíš o to, že oni to dělají s *každou* postavou. Jenom jsem reagovala na to, když mě někdo přímo oslovil v příspěvku. To se snad ještě smí, ne? :roll: Můžu použít roll smajlíka aspoň tady? Opovídala jsem na příspěvek, jako kdekoliv jinde, kde se na to někdo zeptá. Většinou si lidi myslí, že tu postavu slepě miluju a to se mi stalo teď asi třikrát. Proto to vypadá jako přehnaná reakce, když se je snažím vyvést z omylu. Stalo se to teď těsně po sobě, takže chápu, že to vypadá jako přehnaná reakce. Ale OK, nechám toho, budu mlčet. Beztak tohle už není SGA, kterou jsem měla ráda a nikdy už to nebude stejné. Optimismus mě už dávno opustil, a i když si myslím, že by se z té situace z Woosleym dalo vytřískat hodně, tak je to imo dost málo na nějaké zlepšení. Snažila jsem se hledat pozitiva i ve změnách ve 4. sérii, ale mě osobně to zklamalo. A to tak, až to bolí, protože jsem tenhle seriál milovala. Měli to nechat, jak to bylo a především to vůbec neměnit.

Naschvál fandům ne, spíš je vidět, že fanoušky neposlouchají. A neříkej, že je to něco proti scénáristům, když sami autoři tvrdí, že na fóra moc nechodí a dokonce si zakazují číst fan fictions, aby nebyli "negativně" ovlivněni.
Naposledy upravil Klenotka dne 06.2.2008 01:41:29, celkově upraveno 1

Příspěvek 06.2.2008 01:28:17
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No nic, přesně tuto přehnanou reakci jsem čekal. Takže se vrátím k tomu, že na tvé příspěvky raději nebudu moc reagovat, když si to hned bereš osobně. Já jsem se jen zeptal, jestli si nemyslíš, že třeba je to chování Rodneyho záměr. Že je prostě nevypočitatelný. U dalších postav jsem si toho nevšiml, ale já asi nejsem tak bystrý, jako někteří z vás. :? Nic zlého jsem tím prostě nemyslel. :( Ale dobrá, pokud chceš reagovat takhle podrážděně, tak se nemusíme bavit vůbec.

Příspěvek 06.2.2008 01:46:05
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Dvě slova - používej smajlíky. :wink:

Odpověď na tvou otázku - ne, není to tím. Opravdu si myslím, že jeho a všechny postavy špatně píšou. Ale tak to vidím asi jen já. :dontknow:

Omlouvám se za přehnanou reakci, ale mám teď opravdu nervy na dranc a vlastně nevím, proč sem chodím, když mě teď rozčílí každá maličkost. Řekla jsem si, že sem až do víkendu chodit nebudu, ale je to silnější než já :) S tebou se rozhodně hádat nechci. :( Vlastně s nikým, jenom podrážděně reaguju a vážně si všechno beru nějak moc osobně a akorát lidi štvu :?

Příspěvek 06.2.2008 17:15:02
meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

uvidim teda jak se to vyvrbi..ale mozna tam bude ted jen jako sam jne v par epizodach

Příspěvek 06.2.2008 19:25:20
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

:shock: tak toto meno som radšej nahlas nevyslovila, aby sa to nesplnilo a ono mi to nepomohlo. Ja neviem Woolsey je podľa mňa hrozný tĺk. Nič proti nemu, ale proste ho mám stále zafixovaného ako blba z IOA :? Je to však rozhodnutie vedenia a ja ho rešpektujem. Kto vie, možno bude v pohode. A možno ho Ronon, alebo niekto iný kto to nevydrží s nervami, zastrelí :) alebo aspoň mu ručne stručne vyjasní, aký by vlastne veliteľ mal byť. :)
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 08.2.2008 18:28:36
Kasom Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Woosley- :!: :D -scénaristi jednou konečně udělali správné rozhodnutí.
Doufám,že aspoň první polovinu sezóny bude W. stejný chnidopich,tak jak ho známe.
Už se těším :) . Jen mám trochu obavy aby se to nezvrtlo v nějakou komedii, kde jej budou zbytečně zesměšňovat,nerespektovat apd.
while (zizen==true) {Pivo.next(1);if(mam_dost)break;};
Pinkl.platit();

Příspěvek 30.3.2008 20:53:30
Geros´Lal Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No já myslím, že to Robert Picardo v roli Woolseyho zvládne. Jako Holodovtor ve Voyageru byl skvělý. Mohli by tam dát víc Zelenky a mělo by tam být víc Mckaye a sem tam Daniel Jackson. Pak budu spokojená. :-)

Klenotka: Nojo McKaye by měli psát trochu vyváženěji. Ale tuhle postavu mi scénáristi neznechutí ani špatným psaním. :-)

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM