Nebijte mě, ale já jsem docela ráda. Mám herce ráda, Robert Picardo je skvělý. Jenom mu musí roli trochu upravit, protože v The Seer to byl krok zpět. Předtím mi ale nepřišel tak děsný a myslím, že bude velmi, velmi zajímavé sledovat, jak se s tím popere. Předpokládám, že nebude členem IOA, protože to by se tlouklo a tak bude muset zápasit se svými bývalými kolegy. Bude čelit nátlaku a bude muset najít rovnováhu mezi IOA a velením a taky novými podřízenými. Trochu se bojím, aby ten potenciál využili, a sama jsem byla spíš pro Caldwella, protože Mitch Pillegi není vytížený jinou rolí. Ale tohle je "menší zlo".
Spíš mě děsí to "Daniel v nespecifikovaném počtu epizod", protože přesně takhle to začalo s Amandou. Nevím, ta škatulata se mi moc nelíbí, a osobně jsem proti crossoverům. Woolsey je takový univerzální a do SGA mi paradoxně sedí spíš. Pokud můžu trochu teoretizovat, tak byh řekla, že Sam bude velet lodi-Phoneixu.
Carson v 5 epizodách, o Elizabeth ani zmínka

Ale Carson a Keller by nemohli být oba v seriálu, to by asi nefungovalo. I když bych dala přednost jemu, no

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.