Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 2.2.2008 - Atlantis bude mít nového velitele

2.2.2008 - Atlantis bude mít nového velitele

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 05.2.2008 14:35:07
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Oki díky , to je uklidňující , stejně sem si to myslela... když to nechtěl po Liz , že by to nechtěl ani teĎ

Příspěvek 05.2.2008 15:04:18
PenaPP Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Elizabeth mi vůbec nechybí, ale Carterová tam stejně je taky úplně na nic, protože to vypadá spíš jako nějaká menší role. No ale Caldwella bych jako velitele uvítal.

Příspěvek 05.2.2008 16:26:32
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak novym velitelem bude Woolsey. Jeho schopnost velet jsme mohli dobře vidět v Seeru :roll:

http://www.gateworld.net/news/2008/02/robert_picardo_joins_iatlantisi_.shtml

Příspěvek 05.2.2008 16:31:21
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nejraději bych smajlík s očima v sloup zrušil. Už mi dost leze na nervy. :roll:

Já myslím, že to není špatná volba. Robert Picardo je úžasný herec a určitě z toho vyplyne spousta zajímavých situací. Caldwell by byl lepší, ale už kvůli Picardovi jsem za toto rozhodnutí rád.

Jinak Carson se vrátí na pět epizod, Daniel bude hostovat v zatím neznámém počtu epizod a Sam se objeví v několika epizodách...

Příspěvek 05.2.2008 16:36:11
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jenže Woolsey je politik, spíš možná úředník. Já pochybuju, že velení Atlantis zvládne. Ale co, uvidíme

Příspěvek 05.2.2008 16:43:26
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Woolsey jako veltel Atlantis?HUSTÝ!Ten úředníček se ukázal v dobrým světle v SG 1 7-20 tušim.Každopádně to bude zajímavý...(,,Vyplnili jste správně hlášení?Heleďte,mě nezajímá,že na nás útočí!Okamžitě report v mé kanceláři! :D )
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 05.2.2008 16:51:11
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

ježiši, no tak to je naprostá paráda :?
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 05.2.2008 17:00:09
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

OMG OMFG Wolsey je dement naprostej cu*** tak to si u me pekne pos**** jak ho ram mohli dat :cry:

Příspěvek 05.2.2008 17:02:26
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Njn Hacku.Každej by tam rád viděl svýho oblíbence.Já sem chtěl například Heyese(prezident) Teď někdy by mu měl vypršet mandát.Ale Woolsey je jediná přijatelná alternativa.Carterovou jste odmítli(ikdyž tam nebyla tak moc),Daniel nemůže a kdo zbejvá?Landry?

Tohle je věc názoru.Řek sem ten můj
Obrázek

Příspěvek 05.2.2008 17:04:16
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mno ve skrytu duše jsem doufal v to, že když už ve vedení má být někdo jiný, tak to bude Caldwell nebo právě Woolsey. Novou postavu bych asi nesnesl, už takhle je v seriálu pár lidí přebytečných...
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 05.2.2008 17:05:55
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ale ať mi neříkají, že tam nemůžou dát někoho lepšího. Woolsey je všechno jen ne velitel. Proč tam nedali toho Caldwella? Dát do velení tak nesympatickou osobu.. :roll:
Nadávají na to všichni. Ta tiskovka byla o ničem. Beckett jenom v 5 epizodách? No super, čekal jsem něco víc. O Alison Porter a Weirové ani čárka...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 05.2.2008 17:10:59
Pliecko Airman
Airman

Odpovědět s citací

Takze oficialne: Novy lider je Robert Picardo alias Richard Wolsey. doktor Becket sa vrati do 5 epizod, Jackson podobne ako Sam vystupi ako guetstar vo viacerych epizodach.

Příspěvek 05.2.2008 17:19:29
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

oni si zazdili skvelou prilezitost kterou si v minulim dile vytvorily
Batese
1)byl uz na Atlantis a vi jak to tam chodi
2)byl to vojak vyzna se v operacich a prostredkach nane
3)neni to cu*** jako wolsey

Wolsey zas bude chti usetrit a bude to o nicem

Příspěvek 05.2.2008 17:24:42
Kaithlin Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Woosley? Ne! Toho chlápa jsem nikdy neměla ráda. Navíc nemá předpoklady pro velení. Dát ho na Atlantis jako gueststar - klidně. Ale na pozici šéfa? No to ne!
[img][http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpg]http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpghttp://[/img]

Příspěvek 05.2.2008 17:25:41
meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

tak todle je parada myslim ze na 5 radu se uz divat nebu kvuli nemu :x
Jsem velice nespokojen!

Příspěvek 05.2.2008 17:27:02
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

meisterochmi: Jako já se budu dívat. I když Woosleyho nesnáším. Ale kdo ví, třeba to bude sranda. Myslím, že pokud jsi se díval doteď, že by jsi měl pokračovat. Je to ale na tobě.
[img][http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpg]http://thescifiworld.net/img/avatars/stargate/avatars_forum/stargate_avatar_forum_219.jpghttp://[/img]

Příspěvek 05.2.2008 17:27:42
makrela Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

me osobne woolsey zas tak moc nevadi, ale myslela jsem si ze tam daji nejakeho diplomata a ne urednika. carson bude sice jen v par epizodach, ale lepsi neco nez nic.

Příspěvek 05.2.2008 17:28:04
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

meisterochmi:Tak to ses teda ukázal jako fanoušek.(Myslím,že to taková škoda není :wink: )
Naposledy upravil Geser dne 05.2.2008 17:29:01, celkově upraveno 1
Obrázek

Příspěvek 05.2.2008 17:28:44
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Bože lidi, vždyť jste ještě neviděli jediný díl. Rob Picardo je úžasný herec a kdo viděl Voyager, tak ví o čem mluvím. Mě od dílu 7x20 nebyl Woolsey nesympatický. Možná má svoje metody a dost často udělá chybu, ale to je na něm zajímavé. Když jste se dozvěděli o Sam, tak se vám nelíbilo, že je moc dokonalá, přechytralá a podobně. Teď přijde Richard a ten zase moc chybuje a je nesympatický. Pořád něco. :lol: Zkuste mu dát šanci, já si myslím, že určitě překvapí. Vždyť může být naprosto skvělá zápletka, kdy Woolsey, úředníček, dostane na starost obrovskou Atlantidu. Jak se bude chovat? Jak bude rozhodovat? Jak bude respektovat Johna a spol.? Já osobně se prostě těším a soudit budu, až to uvidím. Pročítám si GW fórum a mám pocit, že fandové už ani nechtějí na fórech dělat nic jiného, než nadávat... :roll: Teď se tam můžou nakvartýrovat do Anti-Season Five topicu a můžou to rozjet naplno...

Příspěvek 05.2.2008 17:34:26
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Markus:
No, já si za svým názorem stojím. Sam mi nevadí. Tu mám ráda. Měla tam zůstat... Ale co se stalo, stalo se. Myslím, že je hloupost, přestat Atlantis sledovat kvůli Woosleymu. Třeba fakt překvapí, ale nedávám tomu moc šancí... Nějak mi tam holt nesedne.

Příspěvek 05.2.2008 17:37:10
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Nebijte mě, ale já jsem docela ráda. Mám herce ráda, Robert Picardo je skvělý. Jenom mu musí roli trochu upravit, protože v The Seer to byl krok zpět. Předtím mi ale nepřišel tak děsný a myslím, že bude velmi, velmi zajímavé sledovat, jak se s tím popere. Předpokládám, že nebude členem IOA, protože to by se tlouklo a tak bude muset zápasit se svými bývalými kolegy. Bude čelit nátlaku a bude muset najít rovnováhu mezi IOA a velením a taky novými podřízenými. Trochu se bojím, aby ten potenciál využili, a sama jsem byla spíš pro Caldwella, protože Mitch Pillegi není vytížený jinou rolí. Ale tohle je "menší zlo".

Spíš mě děsí to "Daniel v nespecifikovaném počtu epizod", protože přesně takhle to začalo s Amandou. Nevím, ta škatulata se mi moc nelíbí, a osobně jsem proti crossoverům. Woolsey je takový univerzální a do SGA mi paradoxně sedí spíš. Pokud můžu trochu teoretizovat, tak byh řekla, že Sam bude velet lodi-Phoneixu.
Carson v 5 epizodách, o Elizabeth ani zmínka :( Ale Carson a Keller by nemohli být oba v seriálu, to by asi nefungovalo. I když bych dala přednost jemu, no :(
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 05.2.2008 17:47:46
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Já jsem pro. Myslím že úředník v čele expedicce může vyvolat mnoho zajímaavých situací :)

P.S. odmažte ty vykřičníky u meisterochmi, roztahuje to stránky :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 05.2.2008 17:48:26
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Pokud můžu trochu teoretizovat, tak byh řekla, že Sam bude velet lodi-Phoneixu.

Tak tohle mě taky napadlo. A pořád jsem přesvědčen, že velení nějaké lodi by bylo pro Sam naprosto ideální. Budu držet pěsti, aby nějaké lodi velela, protože jestli jí zbaví velení už podruhé, nebude to pro postavu Sam žádná výhra a dost jí to bude degradovat... :(

Proti crossoverům nic nemám, takže ať si tam lidi z SG-1 cajdají jak chtějí, to neřeším. :) Carson v pěti epizodách, to mi přijde fajn. Lepší než nic a zároveň nevykopnou Jennifer po jedné sérii. O Liz nic neřekli, dle mého, protože ještě nevědí pro kolik epizod bude její postava potřeba, ale můžu se plést...

Příspěvek 05.2.2008 17:54:12
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nevím,ale mě to z vašich reakcí přijde ,že prostě většina z vás Wolseyho nevidíte v jiném světle než jako toho "šťourala" co musí všechno vyhodnotit a pak výsledky práskout do IOA.

Já si myslím jako Klenotka,že až se dostane do této pozice už asi nebude členem IOA a to bude důsledkem,že jeho role určitě změní trochu charakter z toho menšího kazisvěta plánů na lepšího dobráka,Picardo se mi jako herec velmi zamlouvá a trošku jsem v něj i doufal.

Re meisterochmi:Vůbec se nezlobím a i kdyby byl leaderem třeba PAROUBEK,tak bych se na Atlantis určitě koukal,nějakej "pitomec" by mé nadšení nad tímto seriálem nezměnil v jakékoliv pozici.
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 05.2.2008 18:12:16
Syrestesia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, já jsem nadšená. A to myslím upřímně :D

Už jsem tu psala, že má obrovské možnosti rozvoje. Možná jsem poblouzněná, protože v něm tak trochu pořád vidím Doktora z Voyageru, ale opravdu se na to těším. Je dobře, že to nedostal "ten, co jsme se s ním už skamarádili", i když naprosto nic nemám proti Caldwellovi, naopak. Jen myslím, že v čele Atlantis by měl být civilista a ne voják a někdo se schopnostmi diplomacie (což Woosley má).
Pravda, je to dost velký srab, ale to byl na začátku i Rodney (i když uznávám, že v menší míře). V těch pár epizodách Atlantis, kde hrál, se neměl zatím možnost moc projevit, protože hlavně fungoval jako ukázka lidské hlouposti, omezenosti nebo jako komická úleva.
Dear diary, why does no one understand me?
I am not mad.

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM