Zdravíčko

ti z vás, kdo si stáhnuli PDF verzi 1. série StarGate: Intervention si na úvodní straně jistě všimli krátké "upoutávky", nebo jak bych měl tuto konkrétní několika větnou část pojemnovat
ti z vás, kdo nstáhnuli, ihned napravit, abyste věděli o čem mluvím

PDF pro druhou sérii o tuto část také nebude ochuzeno a mě napadlo, dát vám malou ochutnávečku

než příští týden (asi) vydám slíbený mezidíl

Snad se vám bude "upoutávka" líbit a i když z ní prakticky není nic poznat, snad aspoň trochu navnadí a zvedne hladinu adrenalinu
P.S.: Word této krátké "upoutávce" nadává Resumé, jak jsem náhodou zjistil

Země padla. Břímě války se přesunulo na bojem decimovanou Omegu, jejímž jediným úkolem je přežít. Přežít a vybudovat dostatečně silnou flotilu, která ubrání Mléčnou Dráhu a Pegas, proti všem nepřátelům, toužícím po pomstě.
A pro fajnšmekry, kteří se stejěn jako já domnívají, že v angličtině to zní lépe i anglická verze

Earth is gone. Burden of war has moved to the struggled Omega whose only task is to survive. Survive and build the fleet that would be strong enough to defend Milky Way and Pegasus against all possible enemies, seeking for vengeance.
Jak jsem již kdysi říkal, původně ani děj druhé série být neměl - mělo dojít ke skoku, ale přece vás o to neošidím