Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

coldvel Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Bin, že by měl stíhačky a tanky, nevim jak to bude v povídce, ale neměl by kde mít stíhačky, to znamená dráha a tanky, kdyby je měl tak by s nima letectvo udělalo krátký proces, družicím by neušly, ani bezpilotním letounům atd.
SG-Teamy, letectvo má taky Special forces a nesmíme zapomínat ani na 82 a 101 výsadkovou divizi.
mariňáci a SEALS nebo Delta, s nimi se mariňáci nemužou srovnávat, ale mariňáci nejsou cvičeni na to co spealní síly, nejsou to protiteroristické jednotky, mariňáci jsou mariňáci, třeba ve Faludži jich hodně zařvalo, nebyli cvičení na boj ve městě, čištění domů, museli je to doučovat SEALs. :D
Gosh, I'm proud of you, gentlemen.
So what do you say we speed this thing up, hmm?
Are you with me?
All right, then.
Let's get this thing over and done with.
Let's put the hurt on Jerry.
Let's pitch in.
Let's raise the mission count to 35.
35 it is, gentleman.
We're gonna win this thing.
We're gonna win this fucking thing.

190060543 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Pěkný díl jen tak dál...
Speedy. Kdyby jsi vynaložil tolik úsilí, co vynakládáš na psaní "kritiky", k psaní nových dílů ve své vlastní povídce, bylo by to super :lol:
!!DEMACIA!!

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak jsem právě při psaní 8. dílu 2. série přišel s poznáním, že se ve druhé sérii objeví minimálně 3 origoš nápady :) čili určitě je se na co těšit i v této části (Ale to až dofrkneme sérii číslo 1) :)

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Speedy šílené číslo má pravdu já chci buď další díl od tebe nebo novu povídku.A codlvel má pravdu terroristi maj jen jeden druh vozidla puckup s kulometem a nebo nějakej náklaďák a teréňák toť vše.

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

On se nějaký ten tank nebo stíhačka vždycky někde zašije a pak může způsobit problémy. Není problém odkoupit/ukrást se zdroji a kontakty jako mají tyto teroristické organizace nějakou tu techniku. Může se naskytnout i možnost, že s nimi nějaká země "spolupracuje" a vojenskými prostředky Ladina podpořit
!!DEMACIA!!

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ano ale i kdyby nějaký měli byl by t jak všechno co má taliban nebo al-kaida 60 let starý kus ruské techniky a to jednoduše vyřeší javelin a nebo AT-4 a spousta dalších podobných střel co mají dnešní jedntokyy u sebe.

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

VŽDYCKY! se najde někdo, kdo ti zbraně prodá, a velmi rád. Buď už nějaký soukromník, nebo kamarádi z Kuby , Koree či Ruska, stačí si jen vybrat dodavatele :)

A k žádosti daedalose a šíleného čísla se můžete podívat do témata mé povídky, tam bude odpověď. Nechci tady totiž Daedalovi zanechávat bordel ;)

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ano to máš pravdu vždycky se někdo najde ale tank teroristi nemají protožej e velký a v afghánistánu jsou vidět na druživi vždy prtože ten povrch je extrémě horký a stíhače nemaj rampi vem si že to je banda lidí co žije v jeskních.

Odpovědět s citací

Na Kubě a Severni Korei JE hovno. :D sorry za sprostý slovo :D a i kdyby s ním spolupracoval nějakej stát třetího světa tak nemá šanci proti letectvu USA a to nemluvim o jiném, co by chtěli poslat na Raptor? MIG-21 ten si ani neprdne :D
Are you with me?
All right, then.
Let's pitch in.
35 it is, gentleman.

endysek Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

supr díl

Captain
Captain

Odpovědět s citací

No a co třeba na F-302 a coldveli sledoval jsi ten seriál Ross Kemp Afganistán tak v minulém díle bylo že letectvo přesněji F-15 neni neomylná zabila třetinu vojáků od royal Angliens v roce 2007 což je přesněji 3 lidi z 9.A severní korea nemá tak uplně hovn na kubě to ano ale severní korea tam maj i pár pěkných raket nebo i tanků ale letectvo a námořnictvo to je na ... .

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

pánové neoddalujete se krapet od povídky zase?
Obrázek

Odpovědět s citací

Ross kemp jsem sledoval ale tenhle díl jsem neviděl, severní korea MIGY-21 MIGY-23, nějaký HINDY, S-75, S-125, možná i S-200
tanků má hodně.
Kde by vzal F-302 i kdyby naši jich maj víc a lepší piloty, ale dost o tom ať nás nevyhoděj :D
jo a v 1991 vlastní letadla zničila taky pár vlastních tanků, ale nepřítel žádný.
a příhoda s F-15 má s jeskyníma mužema a jejich neexistujcím letectvem společného co?
tím si myslel, že je tam budou bombardovat vlastní?
Are you with me?
All right, then.
Let's pitch in.
35 it is, gentleman.

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já jsem F-302 myslel jako podporu pro Sheparda a jeh tým.A my se prostě jak mile je řeč o zbraních nebo armádní technice snadno odchýlíme tak o nich nikdo nemluvte prosím a nezačnem spamovat znovu.

Odpovědět s citací

souhlas
ale to by je mohli nafilmovat F-302 a dát do novim a byl by to pruser :D
Are you with me?
All right, then.
Let's pitch in.
35 it is, gentleman.

Captain
Captain

Odpovědět s citací

No ani ne dnešní pumi dokážou záshanout na centimetri přesně i z několoka kilometrů nahoře takže přidej SG tehnologii a viřešeno.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

děti, dával jsem sem odkaz na intro song StarGate: Intervention?

Odpovědět s citací

netušim a je dobrej? :D
Are you with me?
All right, then.
Let's pitch in.
35 it is, gentleman.

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

O žádném takovém songu tu řeč nikdy nebyla :roll:
!!DEMACIA!!

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

nedals táto. :D
Obrázek

Major General
Major General

Odpovědět s citací

chm...sice mám pocit, že už jsem to sem dával, ale tak pokud ne, tak to aspoň bude mít premiéru...:D

ale určitě ji znáte, což mi připomíná, že bych ji měl přidat i do ofiko PDF :D

Captain
Captain

Odpovědět s citací

No ten song už jsem jistě slyšel ale já toto neposloucham nejsem člověk co se zabývá hudbou takže asi si to jsem už někdy dávno dával.

taurian13 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Takže, 12. diel. Znova z môjho pohľadu diel ako celok OK, avšak zopár otázok si neodpustím :D .

Čiže... po výbuchu "flotily", mala Atlantis pohotovosť. Keďže im senzory nefungovali (Prečo im vlastne nefungovali senzory? Viem písal si, že Atlantis bola napadnutá virom, ale hovoríme o Atlantise, o meste ktoré je tak múdre, že dokáže zapnúť karanténu pri styku s neznámym biologickým vírusom a pritom umožniť nenakazeným záchrancom zachrániť situáciu, a hovoríš že ju vyviedol z miery nejaký PC vírus? Len mi to tam troška nesedí...) tak dali do kresla McKaya. Prečo?? Najprv som si myslel, že Sheppard je na Herbidane, ale keďže nebol, prečo nesedel on, v poslednej obrannej línii Zeme?

Keď sme pri Herbidane, bitky či už pozemné alebo tá vesmírna boli podľa mňa na vysokej úrovni, len mi tam jedna vec celkom nesedí ( :) ). Viem, že lode Ashenov dostali riadny výprask, ale oslabenie štítov na toľko, že im ich vyradia stíhačke? Ak by pozemská loď bola takto poškodená, tak na mostíku by bol ohňostroj ako v Sydney na začiatku nového roka, polovica posádky bola mŕtva druha zranená, a nefungovalo by nič okrem podpory života (??), a nie to ešte vybombardovanie povrchu a "boj" so stíhačkami (toto ber trochu s rezervou.... vieš.... seriálové informácie :D ).

Ale vráťme sa späť na Zem. Myšlienka so zapojením Al-Kaidy do hry sa mi celkom páči (myslím, že som už písal :lol: ), aj to, že zaútočili na mestá. Nejde mi však do hlavy jedna vec. Ako prepašovali toľko kg výbušnín, že to zabilo 9 mil. a nikto si to ani nevšimol, keď všetky krajiny NATO po 11.9. minimálne zdvojnásobili bezpečnostné opatrenia?? (zober si napríklad tie nové telesné skenery na letiskách, alebo ako "padali hlavy" po výbuchu v Bostone, ktorý zabil "len" 3 ľudí). Alebo výbušniny preniesli Luciáni?? Ale potom by technici našli stopy neznámych chem. zlúčenín v bombách, alebo nie??

Čo sa týka odhaľovania prikláňam sa k názoru SPeedyho, a keď vravíš že to bude dobré tak sa teším.
A toto by bol skôr taký osobný postreh/prosba ( :) ). Ako som napísal na odhalenie sa teším, ale dúfam, že ho zoberieš, tak trochu ekonomicky reálne. Napr. že po odhalení, sa poskytnú technológie korporáciám výmenou za fin. podporu, alebo že satelitná planetárna obranná sieť (?? :D ) bude financovaná len partnerstvom prvých 10 (?) najväčších korporácii sveta, alebo podpíšeš s nejakou súkromnou armádou kontrakt na udržiavanie poriadku na Herbidane,....
Viem, že pravdepodobne nič z toho nezhranieš do poviedky, keďže diely máš už napísane, ale nemohol som si pomôcť... :D

Ale inak, ako som napísal, diel dobrý, len tieto otázočky mi nedávajú spávať.... :D

P.S.: Viem, že to nie je úctivé ( :lol: ), ale podľa mňa sa pre tvoju poviedku lepšie hodí toto: http://www.youtube.com/watch?v=1I_uSf5pfis

Marks Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Svatyně pro všechny, to není jen tak prázdné slovo

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Dost dost a dost teď chcete losovat která písníčka by byla pro tuto povídku nejlepší Daedalos304 si vybral tak mu nevibírejte co by bylo podle vás lepší.

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky