Ollala, niekto sa nám vrátil...

(popravde som neveril, že napíšeš aj druhú ako si avizoval v Enemies

)
Takže Prequel (nejak so si ho všimol, až teraz...

) bol dobrý, popis "chovania postáv" bol takisto dobrý ako aj to, že Wraithi konečne nie sú len chodiace príšery, ktoré vysávajú život, ale racionálne (síce drasticky) mysliace osobnosti, ktoré si dokážu poradiť s problémom (hangár..).
Odpoveď na tvoju poslednú otázku je ANO, avšak nedaj prosím ťa názvy dielov presne vystihujúce dianie v epizóde

Celkom sa teším na tvoju tvorbu, ale najviac asi na "návrat mesta predkov domov" (v každej poviedke čo som čítal tam bol, alebo sa aspoň k nemu schyľovalo, ale ani jeden ma nezaujal, bohužiaľ

)
Síce to pravdepodobne už budeš mať napísané (alebo možno nie, keďže vravíš, že v 1. sérii chceš vyriešiť MW), ale mne osobne by sa páčilo, že ak by sa rozhodli vrátiť našli by Pegas v inom politicko-ekonomickom rozložení ako ho opustili. Napr. Genajovia sa spoja s Cestovateľmi (Cestovatelia dodajú plány na výrobu lodí, Genajovia postavia) a pod vedením Koalície (diel: Inkvizícia) hľadajú a už aj našli nových "technologicky vyspelých" spojencov a vyhlásili vojnu (asi nie otvorenú

) Wraithom... - no a do toho prídu naši vesmírny kovbojovi (najlepšie pri nejakej bitke, ktorá by sa nevíjala dobre pre Koalíciu s asi nejakým takým otvorením - Sheppard:"Som trošku sklamaný Larin, že ste nás nepozvali na túto párty..") a Pegas sa rozdelí na 2 polovičky, pričom 1. bude šťastná, že sa osloboditelia vrátili a 2. sa bude pýtať kde boli, keď Wraithi vraždili milióny a prečo sa vrátili teraz, keď sa im začína tak "dobre" dariť.....
OMG som sa rozpísal trochu

mimo topic, dúfam že si sa nejako neurazil...
Koniec koncov rob čo chceš diely si prečítam....