Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/9j5drnYF

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

a není lepší mít rasu, početně i technicky vyrovnanou? proč furt nějaký výhody :D

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Souhlas, hale ještě mě napadlo k tvé otázce koho bychom rádi viděli, tak mě napadl Daniel a Mitchell a ne, aby tam byli jen když potřebuješ zachránit Zemi a nabourat do hory, nebo vyhodit do povětří pár atomovek... A Daniela jen když potřebuješ rozluštit nějakou hádanečku...

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jo třeba Mitchlovi můžeš dát novou loď a denila taky dát na tu loď do týmu

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak Daniel svůj prostor určitě dostane...u Mitchella nevím no...uvidíme :) určitě na něm můžu v druhé půlce zapracovat

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Dej Mitchellovi velení,na to se parádněhodí třeba odysey,byl jejím posledním velitelem.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

přiznám se, že dát mu velení mi taky problesklo hlavou a asi se stím pro teď nejvíce ztotožňuji :) čiže...uvidíme :)

Captain
Captain

Odpovědět s citací

A má to další světlou stránku, nebudeš muset vymejšlet novou postavu - nového velitele.

Wydra Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Nazdárek, doufám že jsi na nás nezapoměl a že už píšeš mnoho dalších dílů. :bravo: Když uveřejníš datum příštího dílu, bude to :ok: .
Má povídka: BSG: Bohemiorum

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Určitě jsem na vás nezapomněl...:) momentálbně dokončuji 11. díl a vrhnu se ihned na psaní 12. ... datum uveřejnění však ještě nevím, vše záleží na mnoha faktorech, ovšem ten největší je škola...jak jsem byl rád že je prvák na vejšce jednoduchý...tak teď mi to druhák vrací a mám mnohem víc práce s přípravou :)...ale první díly dám asap, jakmiel bude dopsána první série

forton Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to se vážně těším:-) až se to rozjede zase ve větším měřítku. Povídky poslední dobou nějak pozvolna ubývají....

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Taky se těším...přece jen to nedělám jen pro sebe...:) uvidíme jak uspěji :) doufám že víc než s Enemies :)

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Z vlastních zkušeností vím, co to je za peklo, psát celý příběh najednou, nemluvě o tom, že chodíš na výšku, takže držím palce. Mimochodem kolik bude dílů?

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Všechno se může zlepšovat, ale jestli se ti to povede tak to bude
Toto je spoiler!!!:
legen...... počkej si.......
a rád si to přečtu jako Enemies - to bylo podle mě vynikající a jestli to bude ještě lepší tak to začni vydávat a bude to bestseller...
Toto je spoiler!!!:
dární

:D :yes:

Major General
Major General

Odpovědět s citací

St0rm: Přesně, ovšem svitla pro vás naděje...do školy sice pořád musím chodit, ale jsem šikovnej a vyfasoval jsem sádru na čapku, takže bude víc času na psaní :D.... co se počtu dílů týče...prozatím jsem si určil 20 dílů na sérii (rád bych měl dvě, ale pokud všechno nestihnu vyřešit tak možná tři), ovšem uvidíme jak mi příběh poplyne...

Major General
Major General

Odpovědět s citací

omlouvám se Dragovi za double-post...ale v mé neskutečné nudě se zlomenou čapkou mě tak napadlo, jestli chcete hodit seznam zatím napsaných dílů? :) abyste mohli debatovat...třeba zde někdo hodí dobrej nápad a já ho pak využiju :)

taurian13 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ollala, niekto sa nám vrátil... :D (popravde som neveril, že napíšeš aj druhú ako si avizoval v Enemies :oops: )

Takže Prequel (nejak so si ho všimol, až teraz... :D ) bol dobrý, popis "chovania postáv" bol takisto dobrý ako aj to, že Wraithi konečne nie sú len chodiace príšery, ktoré vysávajú život, ale racionálne (síce drasticky) mysliace osobnosti, ktoré si dokážu poradiť s problémom (hangár..).

Odpoveď na tvoju poslednú otázku je ANO, avšak nedaj prosím ťa názvy dielov presne vystihujúce dianie v epizóde :D

Celkom sa teším na tvoju tvorbu, ale najviac asi na "návrat mesta predkov domov" (v každej poviedke čo som čítal tam bol, alebo sa aspoň k nemu schyľovalo, ale ani jeden ma nezaujal, bohužiaľ :( )
Síce to pravdepodobne už budeš mať napísané (alebo možno nie, keďže vravíš, že v 1. sérii chceš vyriešiť MW), ale mne osobne by sa páčilo, že ak by sa rozhodli vrátiť našli by Pegas v inom politicko-ekonomickom rozložení ako ho opustili. Napr. Genajovia sa spoja s Cestovateľmi (Cestovatelia dodajú plány na výrobu lodí, Genajovia postavia) a pod vedením Koalície (diel: Inkvizícia) hľadajú a už aj našli nových "technologicky vyspelých" spojencov a vyhlásili vojnu (asi nie otvorenú :D ) Wraithom... - no a do toho prídu naši vesmírny kovbojovi (najlepšie pri nejakej bitke, ktorá by sa nevíjala dobre pre Koalíciu s asi nejakým takým otvorením - Sheppard:"Som trošku sklamaný Larin, že ste nás nepozvali na túto párty..") a Pegas sa rozdelí na 2 polovičky, pričom 1. bude šťastná, že sa osloboditelia vrátili a 2. sa bude pýtať kde boli, keď Wraithi vraždili milióny a prečo sa vrátili teraz, keď sa im začína tak "dobre" dariť.....

OMG som sa rozpísal trochu :D mimo topic, dúfam že si sa nejako neurazil...
Koniec koncov rob čo chceš diely si prečítam.... :D

Major General
Major General

Odpovědět s citací

rozhodně si mě neurazil a jsem rád že si se vyjádřil...naopak mě zujala poslední myšlenka rozdělenýho Pegu na dvě půlky...:) tohle si určitě vezmu k srdci a zapracuju to...

načrtnul si tady něco s návratem Atlantidy do Pegu...nech se překvapit, ale v první sérii nejspíš ne..:) ve druhé už jo...:) návrat se ti sice nebude líbit (to ti můžu říct už hned), ale ve třetím díle tak trochu načrtnu vývoj situace v Pegu :)

rzhodně si sám osobně myslím, že je na co se těšit...na druhé straně vyvstává otázka nakolik se vám člověk trefí do chuti :) budu to muset risknout :D

Aiwendill Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

no tak to riskni a daj konečne ďalší diel... :lol:
Najlepší štvornohý priateľ človeka je posteľ...

Major General
Major General

Odpovědět s citací

rád bych se s vámi konečně podělil...avšak jsem teprve na začátku 13. dílu....:) na 12 jsme se krapet vyřádil a má 13 A4...taky jsem tam Zemi pořádně nakopal prdel jak má být :D...momentálně spíš vymýšlím děj jak pro konec první tak pro druhou sérii....s některými nápady na konec 1. série a následný začátek druhé jsem se podělil v naší malé skupině autorů čítající Jakopa, Draga, St0rma a Patase25 a abych parafrázoval Jakopa..."WTF?" :)

Wydra Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Hoď to sem..přeci nás nenecháš dlouho čekat, ne? :D
Má povídka: BSG: Bohemiorum

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak mě napadlo, že bych vám sem mohl k vánocům hodit malou ochutnávku typu traileru...? :D

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Malou ochutnávku? Kdybych neměl přístup k těm dílům, co jsi už napsal, a přečetl si první díl, musel bych tě zabít, páč mě to chytlo jak cip. xD
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

naštěstí to bude malej výcuc skrz všemi sepsanými díly...asi :) a zakončím to scénou z 11. dílu...při mohutné explozi :D

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Neštvi nás a dej to sem. Máme úvod a to si nás navnadil a teď píšeš něco o traileru, u kterého většina lidí bude slintat nad geniálností tohohle díla tak jsem dávej ty díly... Myslím, že když budeme vědět, že pravidelně vydáváš třeba i po třech týdnech tak se komentáře typu, jako já, zmizí a všichni budou spokojeni...Ty budeš mít čas na napsání a my na čtení...

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nechte ho! Vždyť je to jedno, dočkáš se ;) Autor si chce nadepsat díly dopředu, aby měl potom klid a mohl pravidelně vydávat, což rozhodně dost z vás ocení, takže neremcat a čekat :)

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky