Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Mass effect 3

Mass effect 3

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 06.3.2012 19:03:39
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

nevím, že sis ještě nezvyk... ono je obvyklé, že v USA hra vychází v úterý a v EU v pátek... to není jenom EA :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 07.3.2012 00:32:21
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tyjo, velmi se těším, až se tu rozhostí flamewar ohledně zakonečníkování trojky. Bez spoilerů musím říct, že finále finále je buď geniální scénáristický tah, jenž navozuje archetypickou melancholickou katarzi, anebo hrozná sračka. Prozatím se nemůžu rozhodnout...
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 07.3.2012 02:56:59
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ray: Aaaa, neříkej mi, že jsi to dohrál dřív než já :D třináct hodin a čtyřicet osm minut, hotovo i se všema side-misema. A já hlasuji pro tvou první možnost, páč pocity z finále se dají popsat jenom jako "Im pissed!" Tak nějak jsem doufal v něco jiného, ono to celou dobu jelo ve stylu genocida tady, genocida tam, tady vymydlíme město, teď zabijem tohohle a celé to dává pocit "opovaž se doufat" a pak takové finále x)
Toto je spoiler!!!:
Líbilo se mi, jenom mě vytočilo xD Ani jedna survival možnost, oh comon...

Toto je spoiler!!!:
A první co mě napadlo po dohrání... Dají se zachránit Quarriani? Protože s tím, jak jsem dokončil já, mám na krku tři genocidy.

Příspěvek 07.3.2012 04:47:54
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Vzhledem k tomu, že to má mít několik zakončení, záležící na rozhodnutích z vedlejších mísí (ktré jste za tu dobu nemohli dohrát), tak bych spíš řek ta první varianta... ale nehrál jem to, já čekám n apátek na originál... a tohle je moje poslendí návštěva tu než to dohraju :D
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 07.3.2012 06:04:44
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

St0rm:
Toto je spoiler!!!:
Kvariani se dají zachránit. Dokonce se dá jejich spor s Gethy vyřešit. V jedné situaci se Tali objeví bez helmy na fotce, ale vypadá jaksi podivně.
Obrázek

Příspěvek 07.3.2012 09:45:54
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak se do toho taky dneska pustím a jsem opravdu zvědavej...:) napřed to zkusím jen tak....a doma hraju od začátku jedničku, pak dám dvojku a nvážu trojku, obzvláště v tomhle ohledu jsem zvědavý, co moje rozhodnutí změní :)

Příspěvek 07.3.2012 09:52:26
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Skrejm: Co tě vede k tomu, že jsme nemohli dohrát všechny vedlejší mise? Není jich tolik jako ve dvojce, ani zdaleka. Mám komplet všechny, krom DLC, páč se mi ho nepovedlo aktivovat.
EDIT:
Toto je spoiler!!!:
Jak vypadá konec, když se rozhodnete reapery kontrolovat? Zatím všichni natočili jenom jejich zničení..

EDIT2: Teď si čtu v recenzi, že to má i s vedlejšíma questama až čtyřicet hodin, tak to je ovšem jiný bullshit :D Pan recenzent se asi nechal stát půl dne uprostřed tanečního parketu na Citadele.

Příspěvek 07.3.2012 15:11:02
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

St0rm: Neboj, máš prvenství - já to nedohrál, nemám na to teď čas, ale jako musel jsem si doplnit, o čem to je :-) Budu to hrát až dopíšu bakalářku.
Toto je spoiler!!!:
Survival možnost tam prý je, ale jen taková jako že se na konci Shepard pohne. Za sebe musím říct, že se mi ten TOTÁLNĚ APOKALYPTICKÝ A EVERYONEDIES KONEC MASIVNĚ LÍBÍ a považuju to za odvážný tah na poli vyprávění. :-) KAŽDÁ možnost (i ta třetí, o které moc lidí zatím neví) je totálně gamechanger pro celé universum a má to tak být, když sakra bojujeme s nepřítelem, kerej miliokrát předtím vyhladil galaxii.
Jo a doufám, žes počkal do konce titulků...

Control konec vypadá skoro stejně, akorát se namísto červené vlny objeví modrá, Shepard se rozpustí u konzole a Reapeři odletí.

Z toho, co jsem pochopil, tak se ty proměnné liší, tj. nejde o tři konce, ale o devět (?) konců - na jednom videu paragon engind (zničení reaperů) skončil totálním obliteration i lidí (!), na jiném videu zase nezpůsobil zničení Rellays apod. Tj. pravděpodobně nejde nutně o "pošlapání" rozhodnutí, jak to hráči kritizují, ale naopak o to, že ta rozhodnutí vytvářejí proměnná vrámci hlavních konců.

Ostatně většině lidí se nabídnout jen dvě rozhodnutí, ale některým i třetí - pravděpodobně těm, co hráli multiplayer, ale lze toho prej dosáhnout (nepotvrzeno ale) i bez MP

Příspěvek 07.3.2012 16:05:03
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak ten třetí konec, to nemyslíš vážně :X Já tak doufal, že tam je někde skrytý, kde nemusím chcípnout... Musím zjistit, jak to unlocknout :D

Příspěvek 07.3.2012 16:15:06
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

St0rm:
Toto je spoiler!!!:
ve třetím konci defaultně taky chcípneš, jen to má zase jiný dopad na reapery a galaxii. :-) To, jestli Shep přežije konec raz, dva či tři, je evidentně závislé na něčem zcela jiném (netuším na čem).
A postcredits epilog s klukem je zřejmě přítomný vždy (i když nevím).

Jinak, MP prý důležitý není, via joystiq.com
citace: "Apparently, if you don't play the multiplayer, it is physically impossible to get the good ending."

reakce: Wrong, wrong, wrong! Please stop spreading false information!

You do not need to touch multiplayer to get the "best" ending. Not by a longshot. Multiplayer only makes things easier, by making assets worth more via "galactic readiness."

You just have to work harder in singleplayer without it. And by harder, I just mean do sidequests and maybe be more careful with choices.

I still can't believe the whining that commenced due to a game getting a freaking horde mode. I'm sure that horde mode just ruined so many possibilities for SP. You're telling me that I have to play this enjoyable co-op multiplayer for a couple of hours to have a nice ending, but I can still finish the game good without an online pass? Obviously I should riot and burn my city down.
Naposledy upravil Ray dne 07.3.2012 16:26:12, celkově upraveno 1

Příspěvek 07.3.2012 16:21:06
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Takže tady je možnost, že když budu, abych citoval Jack "King of the boyscouts", a budu mít na své straně
Toto je spoiler!!!:
Quarriany i Gethy (snad to jde)
, najdu všechny ztracené lodě a získám pomoc i od sidequest ras (ti malí kulatí :D ) tak se mi dostane třetí možnosti? Bylo by fajn.

Příspěvek 07.3.2012 16:30:31
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já fakticky netuším, jestli to závisí nutně na tom, že musíš být
Toto je spoiler!!!:
hodný. Z toho, co jsem viděl, tak některé paragon endingy byly daleko, daleko horší než některé renegade endingy. Závisí to asi především na dokončení sidequestů a volbách - ale není to jednoduché, protože třeba to, že jsi v ME1 zachránil Council, ti paradoxně v ME3 zredukuje Readiness u aliančních flotil - záchrana Councilu je stála více lodí než útok na Sovereigna a dodnes se nevzpamatovaly. Samozřejmě Destiny Ascencion to asi vynahrazuje - čili podle mě je to vyrovnaný a NEMUSÍŠ být asi nutně hodný, leč je asi rozumnější třeba zachránit Gethy i Kvariany. More guns to hire...

Já se třeba těším na svůj první "kanonický" konec (i když vím, jaké jsou možnosti, *snob*), protože půjde o něco cool i kdyby všichni umřeli. :-)

Příspěvek 08.3.2012 11:28:14
Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

(na youtube) jsem zahlédl i verzi, kde se Sheppard pohnul...Například Qariansko/gethský problém jde vyřešit tak, že nasbíráš 5 (a víc) "peace pointů"... Minimálně 4 jdou získat už v ME2...

Nejsem si jistý Legionem, ale Tali jde určitě zachránit...(?)
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Příspěvek 08.3.2012 11:50:51
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž

Příspěvek 08.3.2012 15:02:29
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

S Tali vůbec nepočítám, to samý jsem se zřekl Salarianů. Takový .... nepotřebuju v alianci. Řekl bych, že tím DLC to pěkně podělali. Ten Protheanský bojovník si okamžitě získal moji oblibu, má nejlepší kecy, vypadá dobře a má i docela dobrý skilly + zbraně. Navíc se díky němu dozvíme spoustu zajímavých informací a nahlédneme do jejich války. O to být ochuzenej, tak jsem asi naštvanej (děkuji Reloaded :D ).

Co se týče hratelnosti, zaznamenal jsem tam novou oblibu alá Call of Duty. Nechápu, proč se to hraje stejně jako multiplayer. Nosím pouze pušku, díky tomu mám skoro 200 % k dobíjení schopností + vyskillované skilly, které mi tento čas dále snižují, následně nějaké upgrady na armoru. Chci tím říci, že dobíjení schopností je v řádech pár sekund, tudíž jezdím po bojišti a s "novou" to dodělávám. Když k tomu připočtu pušku, která je již vylepšená, ani Atlas nevydrží déle než několik sekund :D :D . Ne, nehraji na nejlehčí obtížnost.

Také jsem moc dobře nepochopil ono nové skenování, ale nevadí. Ale co je padlé na hlavu. Země v háji, galaxie téměř obsazená reapery. Rasy se mezi sebou hádají, do toho Cerberus na všechny útočí. A já, jakožto největší boss v galaxii, chodím po Citadele a sbírám tam nějaký důkazy pro novináře, opravuju medi-gel apod. Jistě relevantní a důležité poslání. Pak je tam půl hodiny cut scén, že shep brečí, jak nemůže nikoho zachránit, zdaj se mu psycho sny (běhat za tím klukem a hrát za male Shep musí být pedofilní zábava :D ). Snad to pak bude houstnout a odpadnou tyhle zbytečný mise a dočkám se finální velkolepé epické bitvy, ať už dopadne jakkoliv...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

PředchozíDalší

Zpět na Hry