A teraz tento diel sa odohráva v dobe, keď ešte Rush Wraiovú nezabil. Takže tak
Ono ja končím desiatou časťou a začnem písať 3-4 stranové poviedky ktoré nebudú mať nič spoločné so stargate a ani na seby nebudú nadväzovať. Budú to také príbehy. Ale to príde až potom ako dopíšem desiatku a všetky bonusy (bude ich asi päť). Koncový film som sa rozhodol nerobiť a radšej opísať základný dej zvyšku tretej štvrtej a piatej série, lebo je to dosť dobré a podla mňa by bolo škoda, ak by to zostao len v mojej hlave.
Pokiaľ ide o to kedy sa rozbehnem a dj pôjde do predu, tak dej ide do predu stále. Podľa mna toto je stargate a nie ako niektoré poviedky ktoré samy o sebe nemajú zmysel a ak sa rozhodnem prečítať si ľubovolný diel, tak ničomu nechápem. Ja sa snažím vymyslieť nejaký problém torý sa potom aj podĺa možností vyrieši a diel snáď načrtne nejaký nadčasový problém.
Ak si to zhrniem, tak som spravil niekoľko dejových línií, ktorých sa budem držať. Tak napríklad:
Destiny má problémy s FTL. Nakoniec to budú musieť opraviť.
Rush je mimo.
Young stráca nervy.
Problém s dronami (nie je to vyriešené)
Problém s modrámi Emzákmi (nikdy nevieš)
Problém s tými novými mimozemšťanmi (neviem ako sa volajú)
Problém s Luciánskou alianciou (ukrasli BC-305 preboha!)
A čo TJ a Young.
Scott a Chloe??
Greer a Parková.
Amanda Perry (ako dlho ešte bude musieť trčať v lodi?
Raketoplán (ešte stále nefunguje)
A tak ja neviem o čom chceš aby som písal. Ako zrazu rozluštia tú záhadu? Kdeže. Ešte stále platí že sú na druhej strane vesmíru, nemajú hydroponiku a cestujú bránou na planéty, kde môžu stretnúť fakt všeličo. O čom mám rozprávať príbeh? O tom ako odrazu všetko funguje a všetci sú šťastní alebo mám písať sedem dielov o tom ako obliehajú Destiny ako to teraz tobí napr. Daedalos304 vo svojej poviedke(nič v zlom). Toto sú obyčajní ľudia a nie superhrdinovia so svojimi citmi a náladami a v prvom rade mi ide o to. Keď budem písať bonusy, tak tam to pôjde rýchlo keďže v jednom bonuse bude polka série. Tak na to nebude čas. Ale do desiatky budem písať takto
Takže ešte vydrž 4 týždne a potom sa príde špeciál o BC-305 a F-302+ a zvyšok deja