Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky Stargate Universe -"03x06"- samo1995

Stargate Universe -"03x06"- samo1995

Páči sa vám to?

Áno
9
60%
Nie
2
13%
Ujde
4
27%

Celkem hlasů : 15

samo1995 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

No tak ak si si nevšimol tak pred tým vybuchla celá Destiny takže asi tak :D
A teraz tento diel sa odohráva v dobe, keď ešte Rush Wraiovú nezabil. Takže tak :D Ide o to, že Rusha to pri prejdení brány hodilo o osem hodín dozadu. To sa stalo ešte osem krát, než sa rozhodli vrátiť a prerušili tak niečo ako časovú slučku kedy Rush prešiel cez bránu, Destiny vybuchla a potom znova a znova, pretože ho to hodilo len o osem hodín. A tak prichádzal ďalší a ďalší Rush. Ja viem že je to divné, ale je to tak :D

Ono ja končím desiatou časťou a začnem písať 3-4 stranové poviedky ktoré nebudú mať nič spoločné so stargate a ani na seby nebudú nadväzovať. Budú to také príbehy. Ale to príde až potom ako dopíšem desiatku a všetky bonusy (bude ich asi päť). Koncový film som sa rozhodol nerobiť a radšej opísať základný dej zvyšku tretej štvrtej a piatej série, lebo je to dosť dobré a podla mňa by bolo škoda, ak by to zostao len v mojej hlave.

Pokiaľ ide o to kedy sa rozbehnem a dj pôjde do predu, tak dej ide do predu stále. Podľa mna toto je stargate a nie ako niektoré poviedky ktoré samy o sebe nemajú zmysel a ak sa rozhodnem prečítať si ľubovolný diel, tak ničomu nechápem. Ja sa snažím vymyslieť nejaký problém torý sa potom aj podĺa možností vyrieši a diel snáď načrtne nejaký nadčasový problém.

Ak si to zhrniem, tak som spravil niekoľko dejových línií, ktorých sa budem držať. Tak napríklad:
Destiny má problémy s FTL. Nakoniec to budú musieť opraviť.
Rush je mimo.
Young stráca nervy.
Problém s dronami (nie je to vyriešené)
Problém s modrámi Emzákmi (nikdy nevieš)
Problém s tými novými mimozemšťanmi (neviem ako sa volajú)
Problém s Luciánskou alianciou (ukrasli BC-305 preboha!)
A čo TJ a Young.
Scott a Chloe??
Greer a Parková.
Amanda Perry (ako dlho ešte bude musieť trčať v lodi?
Raketoplán (ešte stále nefunguje)

A tak ja neviem o čom chceš aby som písal. Ako zrazu rozluštia tú záhadu? Kdeže. Ešte stále platí že sú na druhej strane vesmíru, nemajú hydroponiku a cestujú bránou na planéty, kde môžu stretnúť fakt všeličo. O čom mám rozprávať príbeh? O tom ako odrazu všetko funguje a všetci sú šťastní alebo mám písať sedem dielov o tom ako obliehajú Destiny ako to teraz tobí napr. Daedalos304 vo svojej poviedke(nič v zlom). Toto sú obyčajní ľudia a nie superhrdinovia so svojimi citmi a náladami a v prvom rade mi ide o to. Keď budem písať bonusy, tak tam to pôjde rýchlo keďže v jednom bonuse bude polka série. Tak na to nebude čas. Ale do desiatky budem písať takto :D

Takže ešte vydrž 4 týždne a potom sa príde špeciál o BC-305 a F-302+ a zvyšok deja :bounce:
Jaffský vtip
Hadí, Horův a Sethův strážce se sejdou na neutrální planetě. Chvilka napětí. Hadímu strážci žhnou oči, Horovu strážci se leskne zobák. A Sethovu teče z nosu.
[b]

Mr. Mister Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Aha. Tak to mi ušlo. Nějak jsem se tam trochu ztratil. :D
Jako ja ti neberu to, jak to píšeš, mě to vůbec nevadí, že to píšeš takhle. Jestli mám být upřímný, tak se mi tvůj styl páči. :D
Jen jsem zvědavý, k čemu směřuješ. Beztak máš nějakou hlavní myšlenku, něco k čemu míříš už od začátku a mě jen zajímalo, kdy se to dozvíme, reps. dozvím, jelikož to asi nikdo nečte. :D
Jako já vím, že se pořád něco děje, že posádka Destiny má pořád nějaké trable. Ale už by to chtělo nějaký zlom, nějakou, když to musím říct takhle PECKU. :D :)

samo1995 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak v tom ťa nesklamem ale budeš si musieť počkať. :D

A k tomu koncu... No, tak toto sa dobre skončiť nemôže.
- Buď všetci pomrú. (k tomu sa prikláňam ja)
- Alebo zomrú, ale Destiny pôjde ďalej.
Žiaden iný koniec nepripadá do úvahy vzhľadom k tomu že sú dosť ďaleko od domova a domov sa už asi nedostanú. Možno aj áno ale je to nepravdepodobné)
- A vzhľadom k tomu že Destiny nesplnila svoju misiju za milióny rokov, tak neviem prečo by to malo byť práve teraz. :D
Jaffský vtip
Hadí, Horův a Sethův strážce se sejdou na neutrální planetě. Chvilka napětí. Hadímu strážci žhnou oči, Horovu strážci se leskne zobák. A Sethovu teče z nosu.
[b]

Mr. Mister Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

- A vzhľadom k tomu že Destiny nesplnila svoju misiju za milióny rokov, tak neviem prečo by to malo byť práve teraz.

To je taky pravda, ale člověk nidky neví. Třeba Destiny ten signál nebo za čím letí najde zrovna tehdy, kdy bude na palubě posádka. Ale konec konců je to tvoje povídka, takže to jsou jen dohady a já se nechám překvapit, jak to všechno nakonec dopadne. :)

Předchozí

Zpět na Mrtvé povídky