Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 2x11 - Deliverance

2x11 - Deliverance

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 20.2.2011 01:22:57
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

nie tu letia odkazi len od sg portalu
Obrázek

Příspěvek 20.2.2011 11:38:51
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Je v návrhách u toho videa.
Obrázek

Příspěvek 20.2.2011 13:28:01
Ultramarinus Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Tohle:

http://www.youtube.com/watch?v=J6BE1w06BEc&feature=more_related

bylo tak těžký?

Nu což. Návrhy jsem si přečetl, ale nenapadlo mě, že zdroj (ze kterého CZ mutace vznilka) bude až na "další stránce" návrhů, kdežto nejbližší/první návrh bude na SG1. Každym pádem dík za tip - normálně to neprohlížím tak hluboko, takže bych si nevšiml.
Epitaf textové hry Universe Oddyssey

Špičkový video/military/sci-fi bonbónek všem zájemcům

Příspěvek 20.2.2011 13:34:48
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

ze uz vysiel aj od SyFy trailer...neviem ho najst.
Obrázek

Příspěvek 01.3.2011 12:51:33
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

http://www.youtube.com/watch?v=imvPX634nHM&feature=feedu

Sneak Peek. Dost povedený :D
Obrázek

Příspěvek 01.3.2011 13:46:24
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

a promo foto:
http://stargate.mgm.com/view/content/2772/index.html

Preco mam dojem ze Dronov vyriesia za 1 minutu?A hurááá opravovat Destiny.
Obrázek

Příspěvek 05.3.2011 22:38:01
The Piko Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

no to zas asi chloe něco provede (za tu 1 minutu) :D

tak delivriance bude konečně za jen pár dní :)
STARGATE ENCOUNTER | Nová SG hra

Příspěvek 06.3.2011 15:36:00
NoMouse Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tyjo, dneska jsem si náhodou všiml počítadla a docela dost mě to (příjemně) překvapilo, že už zítra... :)
Good night, Destiny!

Příspěvek 06.3.2011 17:56:07
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

v utorok.
Obrázek

Příspěvek 06.3.2011 19:11:34
NoMouse Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak ano, pro nás v úterý, ale zítra jejich času. ;) (a ano, pro ně je to vlastně pozítří). Prostě pro ně v pondělí večer, pro nás v úterý ráno, ať to nekomplikuju.
Good night, Destiny!

Příspěvek 07.3.2011 11:59:04
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

celkom zaujimave promo od MGM na tuto epizodu:

http://stargate.mgm.com/view/content/2775/index.html

Hláška dňa:
Chloe: Poslala som signal
Scott: Komu?
:rflmao:
Uz sa tam nejaku tu seriu Chloe meni v modreho emzaka, je pod zamkom, furt sa jej obavaju a on sa pyta komu poslala signal...asi ze nie matke na Zem.

Toto je spoiler!!!:
co za lod sa tam objavi v prvej scene co vyskoci z Hyper alebo FTL??Command ship ci medzi galakticka este nevidena tých modrých?..
Obrázek

Příspěvek 08.3.2011 04:08:56
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak už to konečně začalo. Nový intro má stejnou hudbu ale lepší obrázký :D. A zatím to vypadá dobře(bohužel reklama) :)

Edit: Myslím že to vyhráli moc rychle.Ale to co před druhou reklamou říkal Telford znělo beznadějně
Toto je spoiler!!!:
Ursini v seederu jsou poslední svého druhu

Edit2:Tak tohle bylo parádní.Jak ten šmoulí ship přiletěl před okno Shuttlu. To byl ku*va drsný.A potom zpráva No Escape :D

Edit3:Tento díl je parádní. Ten detail vnějšku hangáru šmoulí lodi a pak ti dva šmoulové jak pozorují Scott/Chloe pár :D A jak ti tři ajťáci odskočili od dronu,

Edit4:Tak to vypadá že Chloe uzdravili :/.Větší sranda by byla kdyby jí to zhoršili.
A je tu další vlna dronů 8)

Final Edit:No jó dopadlo to dobře :D Díl byl suprový 10/10
Obrázek

Příspěvek 08.3.2011 07:30:21
k.koudy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

takže dnešní díl byl dobrý, akorát jsem nerozumněl dialogu na konci mezi Rushem a Chloe a nejsem si jist u pár vět, jestli jsem pochopil dobře jejich význam, ta jehla Smurfů byla brutální, Command ship mi přišlo že podlehla nějak jednoduše hlavní zbrani Destiny, jinak jak 3 ajťáci odskočili od dronu :bravo:

Hodnocení: 9,5/10(0,5 bodů dolů za snadné padnutí command ship, možná jsem některým větám rozmněl špatně proto možná až budu mít titulky zvýším ohodnocení)
Obrázek

Příspěvek 08.3.2011 15:14:56
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Já si jen ráno říkal "Sakra to je všechno?", opravdu netuším co je na tom tak skvělého, děj předvídatelný až hrůza. Je pravda že to osvětlení a pohledy kamery jsou fajn, ale to je všechno. Je to brána bez brány. Pro mě je to zklamání.
Obrázek

Příspěvek 08.3.2011 15:49:09
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hm, takže průhledný a strašidelně předvídatelný scénář, "vypnout" drony (nemají žádnou ochranu proti rušení), zamířit k velitelské lodi, vypálit na ní z hlavní zbraně (plus je, že jsme konečně viděli jak pálí ten spodní nadupanej kanón) a hotovo. Velitelská škatule se rozpadne jakoby nic, prostě nemá štíty. Chloulinka pochopitelně volala Šmouly (koho jiného taky, hlavně že v s02e10 s tím dělali drahoty) a ti odlákali pár dronů a navíc si od ní vzali to co jí před tím nedobrovolně dali (první Šmoula Mengele by měl radost), jak chytré, že? Jelikož by to bylo moc snadné, přiletí další velitelská škatule (to dá rozum, když se množí drony tak škatule taky) Ursini jdou do beznadějného boje (místo aby nahodili FTL a vzali roha, je třeba se však zbavit Gateseederu, porovnej s SGA "naše Aurora"), ale Destiny zase trochu pomohou, ti sflikují narychlo štít a samo všechno vyjde tak jak má.
:D
Takže, když si odmyslím, že moc překvapivý (čti vychytaný) průběh to nemělo a jelikož jsem poznamenán SG-1 i SGA tak se mi to docela líbilo, neb tam skoro nebyla nuda, tudíž (jelikož, nýbrž, protože) 8/10.
:bravo:
Na druhou stranu jsem tímto dílem docela pochopil proč to SyFy odpískala. Když tento byl tak dějově jednoduchý, jaké by asi bylo to slavné, imaginární zakončení všech SG "all in one", že? Setkání s bělovousým staříkem, povznesenými Antiky a poklábosení nad povznesenou, vyjímečně dobrou, miliardy let starou pálenkou?
:yes:

Příspěvek 08.3.2011 18:23:27
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Prve co by som som povedal byt Youngom pri opravach je "Vymente tu modru ziarovku a opravte to svetlo pri utoku je z toho stroboskop a oslepuje ma a zaplatajte tie skary na strope z ktorych srsia tie iskry, nech mam vlasi aj nadalej."
Obrázek

Příspěvek 09.3.2011 14:00:26
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Přidávám se k těm, kteří jsou zklamaní z tohoto dílu. Nevím proč, ale vrací se ke stylu SGA a SG-1. Ten jejich superkanón je opravdu super nebo je command ship největší shit v celým vesmíru, protože to co vyvedli... Dále to s tou Chloe jsem vůbec nepochopil. Šmoulové se chovali hrozně iracionálně, proč ji zachraňovali? Být jimi tak ji vezmu a odletím nebo ji tam ten virus nechám a odletím. Možná tam bylo řečeno proč a pokud ano, tak sorry. Takových hle věcí tam ale bylo tolik, že už si ani nemůžu vzpomenout. Bitva byla moc pěkná, ale zbytečně si vyplítvali rozpočet. Tohle snad muselo shrábnout celou sezónu nebo ne? Tak i tak, je to SGU, byli tam všechny dosavadní rasy kromě LA a tak tomu dávám 7/10.
PS: Existuje vůbec v historii SG díl ve kterém se neobjeví brána krom tohoto? (intro se nepočítá)
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 09.3.2011 14:25:42
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Unending?a urcite este dake 2diely v SGU.
Obrázek

Příspěvek 09.3.2011 14:33:46
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Command ship neměla štíty. Šmoulové neměli na výběr, byli poškození a motory byly ''offline'' takže pro případ nouze museli spolupracovat.
Obrázek

Příspěvek 09.3.2011 16:00:06
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Evil: Jo Unending mě nenapadl. Teď si nejsem jistej, ale možná ještě ten jak Prmetheus uvízl v té mlhovině.
I kdyby štíty neměla, takpřece něco vydrží, ne? Když je to v podstatě robot (jestli jsem to dobře pochopil) tak nemusí mít prostory pro posádku=silnější trup. To s těma šmoulama jsem nepostřehl, dík. :-)
Obrázek
Povídka První hrozba

Příspěvek 09.3.2011 16:01:30
yenn Airman
Airman

Odpovědět s citací

Spíš mi vysvětlete, jaktože se ty "vypnuté" drony zastavily, když byly ve volném vesmíru. Ikdyž pravda... Potom by je byl asi problém pochytat, heh. A co vlastně ti modří chtějí od Destiny, když jí tam nechají jen tak napospas osudu a odletí do tramtárie. :)

Příspěvek 09.3.2011 16:12:23
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Protože je to stále SG. Tahle chyba je tam asi po milionté. V SGA vždycky řekli vypněte motory a ta loď se zázrakem zastavila.
Obrázek
Povídka První hrozba

Příspěvek 09.3.2011 17:12:53
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, když už jsme u toho pitvání, tak Destiny potřebuje v FTL štíty, ale ta velitelská plechovka, když vystupuje z hyperprostoru ne, protože je nemá vůbec, to znamená, že funguje na principu Hiveky asi, problém tedy je, že trup který vydrží hyperprostorový let se pak rozprskne po pár zásazích z kanónu a to je nějaké divné toto.
:idea:

Příspěvek 09.3.2011 17:19:18
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Prostě kupa nelogičností a pak ještě polovina děje se děla mimo kameru... Většina těch zajímavějších a nákladnějších záběrů, hlavně že tam nacpaly dvě minuty dronů střílejících na Destiny...
Obrázek

Příspěvek 09.3.2011 17:26:32
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No v HP by nemělo být nic co by loď ohrožovalo (žádný prachový částice, mikrometeory, atd.), takže loď pro let v HP nepotřebuje ani štíty ani příliš silnej trup. Zato FTL destiny evidentně funguje v "normálním prostoru" (pravděpodobně na principu warpu), takže je ohrožována právě těma prachovejma částicema a musí mít štíty.
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách