Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky StarGate Ikaros 1x07 End?

StarGate Ikaros 1x07 End?

Myslíte, že v posledním díle (1x10 Bitva/Battle) umře jedna z hlavních postav?

Ano
12
60%
Ne
5
25%
Možná
3
15%

Celkem hlasů : 20

Příspěvek 30.12.2010 13:46:35
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

DAVE! : univerzální postavy :D no jo no mas tak trochu pravdu ;-) (ale třeba HACK není nějaká postava která v seriálu byla :-) )

BB20: OK, přibrzdim - nwm ale když mám nějakej nápad (ohledně mé povídky) tak si to musím jít hned napsat - proste to je asi začátečnická chyba :(

Příspěvek 30.12.2010 13:57:14
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jestli mohu poradit, udělej z Baumana jednoduše Army kid, který šel na armádní akademii (poznámka na akademii se chodí po ukončení 13-ti roční) a stal se obyčejným výsadkářem, kde to později po úspěších zašil do SGC, kde pak při jednom goauldském útoku zahynul jeho kamarád. Nevím jestli by to tak mohlo být, na tyhle věci moc expert nejsem, uvidíš, napiš PM Revanovi nebo Twomblymu, ti jsou tady na military v reálu experti
Obrázek

Příspěvek 30.12.2010 14:02:39
The Piko Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Ty herci cos vybral se mi ani trochu nelíběj (samozřejmě kromě zelenky) :(
A jak je teď hodně-opravdu hodně nových povídek tak si je strašně pletu :roll:
STARGATE ENCOUNTER | Nová SG hra

Příspěvek 30.12.2010 14:05:24
Ziva Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mě se povídka líbí a hodně! Sice se tam nějaké ty chyby najdou ale jde to. Povídka mě velice zaujala a těším se na další díl!! :yahoo:

*Mimochodem kdy bude další epizoda? A po těch 10 epizodách už SG-I pokračovat nebude?
I LOVE STARGATE ATLANTIS AND STARGATE IKAROS!!

Ronon Dex is great "týpek"!

Příspěvek 30.12.2010 14:12:09
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

DAVE! : pokusím se ;-)

Ziva: Jsem rád, že se ti má povídka líbí! Další díl bude asi zítra nebo až v sobotu. Po 10 epizodách povídka nekončí ale bude druhá řada, která bude opět mít 10 epizod :book: :write:

Příspěvek 31.12.2010 12:49:12
1011 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, určitě pokračuj. Na postavách trošku víc zapracovat, ale jinak dobrý. KOnečně epizody, kde si musim vzít polštář a natáhnout budíka..
Pokud tě štve,že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.
Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.

99% lidí si po po přečtení nezadá odkaz
natypolis.myminicity.com

Příspěvek 31.12.2010 14:56:17
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

OK :D - na postavách ještě zapracuju ;-)

Příspěvek 01.1.2011 10:30:07
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Takže upravil jsem info hlavních postav! Konkrétně info o Dereku Boumanovy a Sarah Parkrové.

A nyní tu máte přehled vedlejších postav, které se budou v seriálu objevovat pravidelně.

Vedlejší postavy:

Airo Dixon
Povaha: optimistická, výbušná
Výcvik: protože je Cestovatel jeho výcvik není znám.

Spec. schopnosti: obratnost v boji, rozumí zbraním

Obrázek

Solen Sincha
Povaha: nevěřící, zarputilá
Výcvik: Sateďan --> tvrdost, agrese

Spec. schopnosti: obratný v boji, specializace na souboje "jeden na jednoho"

Obrázek

*Večer tu bude zbytek!

Příspěvek 01.1.2011 14:21:39
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

StarGate Ikaros 1x04 Rok 2032 II. část

Přináším další díl --> takže přečtě te a komentujte ---> DÍKY :smile:
StarGate Ikaros 1x04 Rok 2032 II.část

V zasedací místnosti na Auroře, pokračování rozhovoru

Airo Dixon: "Poté co proskenujeme jumperem Zemi, vrátíme se do lodi a rozhodne se co uděláme dál."
Lorli: "Nyní tedy Airo, kapitáne, HACKu vyrazte a získejte co nejvíce informací.!

Hlas z vysílačky: "Velitelko Lorli, zachvili vystupujeme z HP Auroru skyjeme za planetu Saturn mimo dosah goauldských senzorů."

Lorli: "Výborně, Joaqine transportujte Aira,Dereka a HACKa do hangárů."

Hangár, Puddle Jumper

Airo: "Kdo bude pilotovat?"

Derek i HACK současně řekli -"Přece já!"

HACK: "Přenechám ti to budu sledovat senzory a sken."
Derek: "OK jdeme na to."

Jumper vyletěl z hangárů a ihned se zamaskoval..... Mezitím na Auroře

Zelenka: "A co se stalo s členy SGC a expedicí Atlantis?"
Flera: "Několik členů SGC i expedice na Atlantis jsou vězněny Cheopsem - podle toho co víme by měli být vězněni: Ronon Dex, Generál O´Neill, Vala Mal Durenová..."
Sarah: "Dorenová...Vala MalDoran!"
Flera: "Také plukovník Mitchell a jaffa ménem Teal´c."

Lorli: "Ano bohužel i Teal´c vedl jaffský odboj proti Cheopsovy ale při jedné misi ve které měli zachránit část vězňů a co nejvíce poškodit Cheopsovo vojsko byl zajat."
Zelenka: T(ý) vedl jaffský odboj, co se s tím odbojem stalo?"

Flera:" To přesně nevíme ale zřejmě se rozpadl."
Sarah: "A jak dokázal Cheops naklonovat nebo spíše okopírovat Sun-Tzu?"
Lorli: "Ukradl goauldovy Baalovy klonovací zařízení - Cheops nemůže naklonovat celou loď ale po částěch ano a pak už jen využije své služebníky aby vše co je potřeba dali dohromady."

Hlas z vysílačky: "Velitelko, jumper skončil se skenováním a vrací se do hangáru.....sakra, štíty na plný výkon, máme tady HP okno a 6 Hataků....počkat snaží se nás kontaktovat.

Lorli: "Pusťtě to!" - z vysílačky se opět ozvalo: "Tady Rajak (nevím jak se to píše - omlouvám se- prostě syn Teal´ca)- svobodný jaffa, syn Teal´ca. Žádáme vás o pomoc při záchraně vězňů falešného boha Cheopse. Pokud mě slyšíte, odpovězte."
Zelenka: "Mohu?"
Lorli: Jistě!"

Zelenka: "Jmenuji se doktor Zelenka jsem vědec z Atlantis, nšáš tým právě dokončil skenování Země a nyní se vrací do hangáru. Vypadá to, že máme stejný cíl a myslím, že nyní máme více informací o celé Cheopsově flotile a proto navrchuji, skočit do HP k nejbližší planetě a na všem se dohodnout nebo spíše vše pořádně promyslet."
Rajak: "Souhlasím pokud je již váš tým v hangárech můžeme vyrazit k planetě jejíž souřadnice vám právě posílám."

Všech 7 lodí skočilo do HP, směr jaffské útočiště Delken

Po chvíli letu (asi 40 minut) vyskočili všechny lodě z HP.

Rajak a pár jaffů se transportovali na planetu. To samé udělali doktor Zelenka, HACK, Derek, Airo a velitelka Lorli.
Byly transportováni do zasedací místnosti.

Rajak: "Jak již víte jsem Rajak a zajímá nás co jste zjistili a jaký máte plán."
Zelenka: "Skenování, které bylo provedeno zjistilo, že Cheops vlastní celkem 12 lodí typu BC-304 neboli Sun-Tzu a 2 jsou rozestavěné."
Rajak: "Takže se dá říct 10 lodí."
Derek: "Ano!"

Zelenka: "Dále má 20-23 Hataků, několik set gliderů (100-190), 90 al-keshů a 50 telta´ců."
Rajak: "Dobře alespoň víme jak na tom Cheops je."

Lorli: "Nyní pokud dovolíte vám představím plán. Úkolem bude osvobodit všechy opakuju všechy vězně. S co nejmenšími ztrátami na životech."
Rajak: "Utvoříme tedy několika člené týmy, které budou mít za úkol vysvobodit vezně. A jště uděláme menší údernou jednotku, která odvede pozornost na povrchu aby zbytek mohl osvobodit vezně."

Zelenka: "A zároveň využijeme C-4 která je na cestovatelské lodi k co největšímu poškození."
Derek: "Kolik vlastníte takových lodiček?"
Rajak: "Nevím jestli se mi podaří přesvedčit naši radu ale zřejmě 10-12 lodí třídy Hatak a několik Al-keshů."
Zelenka: "To nebude stačit! Jestli se Cheopsovy podařilo Sun-Tzu okopírovat důkladně a dokáže využít všech systémů..."

Rajak: "A právě proto potřebujeme HACKa."
HACK: "Jestli to je pravda co si myslim tak do toho du!!"
Rajak: "HACK vytvoří vir, který zablokuje část systému lodí třídy BC-304. Jakožto například transport, HP okno a pokud by se to povedlo tak i štíty."
HACK: "A nechcete třeba modrý z nebe?"
Rajak: "A co je modré z nebe?"

Airo: "Řekněme tedy, že se vytvoří vir a co potom co se stane až přiletíme v plné parádě k Zemi a budeme se snažit dostat ven naše lidi?"
Rajak: "Jednoduchý postup: po zablokování systémů BC-304 ihned transportujeme naše jednotky na povrch, ještě předtím až vystoupíme z HP se dvě naše lodě zamaskují a pokusí se zlikvidovat Cheopsovu pozemní základnu."

Derek: "Ale je tady ještě jeden problém! Skoro nikdo z nás nezná prostředí vek kterém se budeme muset co nejrychleji pochybovat."

Lorli: "TRANSPORTUJ TE SEM SOLENA!"

TO BE CONTINUED

Příspěvek 01.1.2011 15:14:52
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak na logice (nebo smyslu nebo jak to mám nazvat) ses už zlepšil,ale ta gramatika je stále stejná...najdi si korektora :scratchanym: (mě) :)

Příspěvek 08.1.2011 14:43:26
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Trailer na 1x05 Rok 2032 III. část

- Solen Sincha
- Bitva
- Ukoříštění "klona" BC-304
- Koroljev

Povídka nejdřív půjde ke korekci - snad to korektor zvládne do večera ;-) :)

Příspěvek 08.1.2011 15:14:40
NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ech..Počkej, ty 4 řádky měl být trailer či co? A dívám se správně, že v takovém, průměrně dlouhém díle je asi jen 10 popisných vět? Furt jsi tady psal jak si na tom dáš záležet a jak to bude super povídka a zatím nic moc, ale jseš začátečník ( :?: ) takže piš piš a poslouchej rady, jako ve škole. :write: :arrow: :yahoo:
:book: :arrow: :yahoo:
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

Příspěvek 08.1.2011 15:22:42
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Přímo trailer to neni to máš pravdu ale spíš jen takové ukázka toho co se v daném díle objeví.....pokud dobře vím nikde jsem nepsal, že to bude super povídka :D - dá se říct, že jsem začátečník.

Příspěvek 08.1.2011 18:50:55
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Můj korektor to stihl tím pádem si můžete tento díl přečíst už dnes!

StarGate Ikaros 1x05 Rok 2032 III.část

Náhle se objevil transportní paprsek a po jeho zmizení stál uprostřed místnosti Solen Sincha.

Lorli: "Dovolte abych vám představila sateďana Solena Sincha."
Zelenka: "Přítel Ronona Dexe, vítejte."

HACK: "Zdravím."
Solen: "Přejděme rovnou k věci."

Lorli: "Ano, to bychom měli. Solen byl tak ochoten nám pomoci při průzkumu Cheopsovy základny na Zemi."

Derek: "A proč sme o tom nevěděli hned od začátku?"
Lorli: "Chtěli jsme to udržet co nejdéle v tajnosti."
Zelenka: "To znamená, že nám nevěříte?"

V tu chvíli bylo v místnosti naprosté ticho......

Solen: "Nyní vám řeknu jak se to celé stalo: Poté co jsme využili sodanského maskovacího zařízení,
abych mohl lépe proniknout na Cheopsovu základnu, zmapoval jsem celou oblast a dozvěděl jsem se, že Cheops vězní něco kolem 5000 lidí. Trpí, jsou mučeni."

Airo: "Není čas, každá vteřina je drahá, musíme sestavit zásahové týmy a vysvobodit naše lidi!"

Rajak: "Navrhuji aby v těchto dvou týmech byly 2 jaffové, 2 cestovatelé a 2 lidé."
Lorli: "Souhlasím s Rajakem. Airo, Solene bude v prvním týmu společně s Derekem a Sarah."

Solen: "Dobře a v druhém týmu bude kdo?"
Lorli: "Opět 2 cestovatelé, tedy Jokan a Lios, 2 jaffové ale nyní tu budou ještě navíc dva cestovatelé, protože doktor Zelenka a HACK budou na Auroře. To znamená, že druhý tým tvoří 4 cestovatelé a 2 jaffové."

Derek: "A výbava?"

Lorli: "Cestovatelské zbraně, pozemské zbraně typu P90 a jaffské tyčové zbraně."
Solen: " Každý dostane všechny tyto zbraně?"
Lorli: "Přesně tak."

Po necelé hodině bylo vše připraveno. Zbraně, granáty, neprůstřelné vesty. Na orbitě planety bylo 12 hataků, 1 Aurora a několik al-keshů. Vir byl vytvořen, netrvalo to dlouho, pro HACKa žádný problém.
Rajak z můstku své lodi ostatním lodí:

Rajak: "Nyní tedy otevřeme HP a poletíme k Zemi, tato mise bude velice nebezpečná a proto nechci žádné zbytečné chyby. Hodně štěstí všem!

Otevřelo se HP okno a všechny lodě opustily planetu.
Na Auroře během letu HP:

Zelenka: "HACKu, hned co vystoupíme z HP očekávám odeslání virů na BC-304 a od vás Lorli, chci okamžitý transport našich týmů."
Lorli: "Samozřejmě."

HACK: "Saraho pojď sem prosím, můžu tě o něco poprosit?"
Sarah: "Jo, povídej."
HACK: "Vrať se v pořádku."
Sarah: "Budu se snažit."

Z vysílačky se ozval Rajakův hlas:
"Připravte se, vystupujeme z HP."

Cheopsův první můž: Můj pane, z hypeprostoru vystoupilo 13 lodí. Dvanáct z nich jsou hataky a ta poslední loď je neznámé konstrukce."
Cheops: "Vyšlete na ně BC-304 ať je ihned zlikvidují."
Cheopsův první muž: "Můj pane, BC-304 nemohou nastartovat své motory!"
Cheops: "Nemožné, zkoušejte to dál. Vyšlete tam Al-keshe a Hataky."

Z planety Země začalo vylétávat 20 hataků a spoustu Al-keshů.

Na Auroře

Lorli: "Štíty na plný výkon, na můj rozkaz zahajte úhybné manévry, vypusťte drony."

Aurora a Hataky začali pálit po Cheopsově flotile.

Mezitím na Cheopsově základně

Derek: "Tým A za Solenem, tým B jděte doprava. Za každou cenu udržte hangár s našimi jumpery."

Tým A šel najít a osvobodit Cheopsovy vězně.

Sarah: "Solene tady doleva nebo doprava?"
Solen: "Doleva."

Na základně bylo divné ticho - Tým A našel věznici a transportoval skoro všechny vězně na dva Hataky, které se po výstupu z HP odpojili a letěli k základně.

Derek: "Tak jo, už jenom zbývá jen Ronon, Teal´c, generál O´Neill a pár jaffů."

Náhle se však v místnosti objevili Cheopsovy jaffové.
"Jaffa kree!" zavelel jeden z nich. Začali pálit po týmu A, ten opětoval palbu.

Airo: "Dopr*ele, musíme se stáhnout k hangárům."
Derek: "Nenacháme tady naše lidi!!"

Z vysílačky se ozval tým B: "Pane, zaútočili na nás jaffové dlouho se neudržíme!"

Náhle byl slyšet výbuch a vysílačka byla hluchá.

Derek: "Sakra, prosím o přenos posledních věznů! Vy na Hataku slyšíte mě?"

Solen: "Lorli, potřebujeme transport na Auroru, zaůtočili na nás jaffové, dlouho se neudržíme."

Na Auroře

Lorli: Slyšíme vás, bohoužel vás nemůžeme trasportovat. Aurora je oslabena a podpora života neudrží další lidi při životě."

HACK: "Jak jste na tom?"

Solen: "Airo je postřelen a Sarah taky."
HACK: "Sarah?! Doktore Zelenko okamžitě mě transportujte na základnu!"
Zelenka: "Nemůžu."
HACK: "A proč ne?"

TO BE CONTINUED!

Za korekci děkuji The Piko!

Příspěvek 08.1.2011 19:36:00
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

bylo by dobré např. podtrhat ty nadpisy,aby to bylo upravené...to já jako korektor udělat nemohu

PředchozíDalší

Zpět na Mrtvé povídky