Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky Stargate Vendetta III Epilog.

Stargate Vendetta III Epilog.

Prostě a jednoduše.

Líbí
72
90%
Nelíbí
2
3%
Ještě nevím
6
8%

Celkem hlasů : 80

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Zajímavá debata.

Forton:
Toto je spoiler!!!:
Mapu možná jako "sekundární" nabídku.

Rigix: Ty nikdy nezklameš. Pochybuju, že to první co by hnedka chtěli, je dát ptáka do budky. Zvlášť, když mají otevřený konflikt.

BB20: No mě to taky nenapadlo, ale de poznat, že to zase vykoumal Rigix :-)

All: Zatím se nikdo k hlavní nabídce nepřiblížil. A jak už psal Jakop, z minulých dílů by se dalo odvodit, co to bude. Ale schválně jsem to psal tak, že to hned nenapadne. Ale trochu zapojit mozek a možná to někdo typne.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Ronnie124 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Nabýdnou jim vypuštění toho jezera ve kterém se koupe Atlantida? Dle mého by to šlo, spousta místa v podzemí, určitě neobývají všechnno.
Warning: My post´s can kill you!

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Tak Ronnie měl dobrej nápad opravdu mě nenapadl..:) ale trefím něco od boku ikdyž když jsem se ptal Jakopa tak mlčel jako hrob
Toto je spoiler!!!:
že by Jumper co hapal do vodičky když měli puštěnej ten přístroj?

Odpovědět s citací

To odpovím, že ten je na sračky. Když chcete, můžu poradit, zkuste zapátrat v dílu:
Toto je spoiler!!!:
16
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Sim100 Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Dr.Daniel Jackson ?

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Vibrátor z vyšší úrovně bytí ? Erekční kroužek pro povznesené ?
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

forton Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

tak teď si mě dostal do kolen rigixi :rflmao: :rflmao:

Major General
Major General

Odpovědět s citací

jo rigixovi úchylárny ty vždycky stojí za to..:)

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No nevim jestli uchylárny je ten správný výraz, pro většinou lidí to jsou snad normální pomůcky, nebo ne ? Když nad tim tak přemýšlim... ani nevim, ale tak přijde mi to spíš příjemný než uchylný, ale jistě je to věc názoru, nicméně přítelkyně si nestěžuje takže nehodlám ustupovat :-)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

do tvýho osobního života mi nic není...a upřímně je mi to jedno...ale když čtu některý věci...třeba i u storma co jsi psal před chvílí tak se občas fakt popadám smíchy páč je to tak úchylný až je to směšný..:), ale abych nebyl off topic

KDY BUDE DALŠÍ DÍL???

Odpovědět s citací

Rigix: No vždycky to nemusí být úchylárny, ale rozhodně není slušné se takhle o tom bavit na veřejnosti či na foru. Pokud to není forum na to zaměřené.
Ale už to nebudeme řešit.

Daedalos: Nejprve musím udělat úkol do praxe. Náhodou nemá někdo materiál na drážky, zapichování a upichování na soustruhu. Kdyby jo, tak napište. :-)

Jakmile to dodělám, vrhnu se na další díl a pokusím se, jej sem dát během zítřka, či pozítří.

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Docela mazec mě poučuju o slušnosti o 5 let mladší chalan, no ale proč ne. Se stydim :oops:

Odpovědět s citací

No rigixi, nechce se mi věřit, že ty si opět let starší. Možná jo, ale chováš se jak dvanáctiletý puberťák.

Jinak tedka jsem se vrátil z kina, tak pojím dodělám díl a pošlu jej na korekci. Takže by se tu mohl objevit během zítřka.

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No vyfotil bych ti občanku ale

1. Nemám potřebu ti to až tak dokazovat
2. Nevim jestli by fotku na ní neoznačil zdejší server za extrémně nebezpečný počítačoví vir.

Kocourr Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

rigix:
No vyfotil bych ti občanku

hele rigixi, já si taky myslím že žádnou občanku nemáš, ale na druhou stranu to tu tvoje hlášky okořeňujou, tak co se mě týče, klidně pokračuj v zajetých kolejích :lol:

btw. kde je další díl?

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky