Nehodnotil jsem předchozí dva díly, proto je s dovolením shrnu zde.
PathogenOproti předchozím obrovská nuda. Chloe mi nevadí, ba ani Scott ne, ale zkrátka u téhle epizody jsem toužil pouze po slastném vysvobození v podobě konce. Kdo mi v tomhle díle vadil asi nejvíce, byl Greer.
Děj na Zemi mě trápil ze všeho nejméně, i když scény s Eliovou matkou byli na zabití - není mi moc sympatická, přesto vyvrcholení téhle linie bylo docela příjemné.
CloverdaleZačínalo to jako velice zajímavá epizoda, trochu podobná slavnému dílu o hasičích (který moc rád nemám). A přibližně první polovina skutečně stála za to! Prostředí městečka se mi velice líbilo a i "šerifa" Telforda jsem znovu rád viděl. V druhé části už to začínalo být kapku slabší, jak se infekce rozšiřovala, blížila se svatba, atd. Konec s vytáčením brány byl zase... divný. Tím spíš následné roztříštění "ruky".
Trial and ErrorJedním slovem paráda. Jelikož jsem předchozí epizody viděl teprve v pondělí, byl jsem stále rozhořčený z Pathogenu a tímhle jsem si alespoň zpravil náladu. Výborný Scott, výborně zahraný Young, výborná dvojka Ginn/Eli a konečně i ten Greer si u mě napravil reputaci.
Strašně mi to připomnělo BSG, jen na místě Younga byl Tigh a na místě Scotta admirál Adama.

EDIT: už by to chtělo vrátit Telforda a pořešit Luciány.