Ani nevím co mám napsat, jo takhle nechci bejt necitelnej, ale Eliova matka ani Wrayovka opravdu není SG, to ať se na mě nezloběj. A pořád si myslím, že zajímavější by byl Telford s emzákama než Chloe. Greer byl fakt dobrej jak tlačil na toho pruďáka z LA. O promech na s02e05 bych raději ani nemluvil, začínají mít pachuť sgtrofy a situace se tedy začíná měnit z kritické na zoufalou (přičemž posledním stupněm je beznadějná) a nevím co by se muselo stát se sledovaností aby byla s03jka. Moje čistě subjektivní hodnocení této epizody je 4/10 a je to poměr SG a neSG věcí.
Dodatek: a dost mi vadí, že se SG nevyvíjí dobře, strašně to přehnali s tou telenovelovostí viz. tato epizoda. Diváka zajímá Telford (nebo jak vyrůstá dcera T.J. u všemocných emzáků, jestli z ní neudělají něco jako Orici, když už si jí vybrali) a ne Wrayovka boha jeho! Skoro bych tipnul, že se po SGA tak zalekli sci-fi žánru, že ho snad do SGU ani nechtěli dát nebo co. No řekněte sami, proč má matka Elie (na Destiny tak důležité osoby) být léčena nějakými zastaralými pozemskými metodami, kde jsou všechna ta goa'uldská léčítka kruci, to už je Carterová neumí ovládat nebo co?