Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 2x04 - Pathogen

2x04 - Pathogen

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 20.10.2010 22:41:01
sasa.cz Technical Sergeant
Technical Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

jednou to přijít muselo ty vrahu :D
[img][./images/thumbs/omniheader_characters_1270467581.jpg]http://www.gateworld.net/wiki/images/a/a9/Omniheader_characters.jpg[/img]
My Battlefied II Online Profile :
http://www.bf2stats.net/player/93988026/

AS Vápenka....
Co Máte v plánu ?
Mít plán....

Příspěvek 20.10.2010 22:53:53
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

takže to už opravdu vypadá, že SGU nejspiše opravdu skončí. Sledovanost epizody Pathogen byla naprosto katastrofální a nesledoval jí ani jeden milion diváků. Konkrétně 974 000. Konkurenční Caprica měla sledovanost ještě mnohem horší a to 700 000 diváků, tím pádem já už můžu říct jen SGU papá.
Obrázek

Příspěvek 21.10.2010 06:54:55
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

a je to tady :( ještě dřív než jsem čekäl,¨. U příští epky se to propadne s¨nad ještě pod Capricu. Ale üdajně jsou velké čí¨sla u nahrávání na dvd
Obrázek

Příspěvek 21.10.2010 07:11:54
LakyStar Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pred nedávnom som začal sledovať Capricu a potom sa dozviem, že to s ňou ide dolu vodou a teraz aj s SGU. Keď to bude takto pokračovať, tak sa nebudem mať na čo pozerať :-( Napriek číslám však verím, že SGU bude obnovené aj pre 3. sériu.

Příspěvek 21.10.2010 07:55:35
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No já bych to s tou seldovaností neviděl tak černě. Na Gateworldu o tom byl článek a tam psali že ve stejnou dobu šla na velkých televizích NCIS:LA pak nějakej pořad na způsob star dance (na jméno si teď nevzpomenu) a ještě k tomu byl i přenos Major League Baseball

On the big networks, ratings champs NCIS: Los Angeles (CBS) and Dancing With the Stars (ABC) owned the night once again in the 9 p.m. time slot, with 16 million and 15.5 million viewers, respectively.

Adding to the competition this month are the Major League Baseball postseason games on FOX and TBS. Stargate and Caprica faced off against Game 4 of the ALCS (Yankees vs. Rangers), which grabbed 9.846 million viewers.

Plus ve stejném článku psali že přestože je živá sledovanost nízká, tak to vynahrazuje DVR a pozdější sledování na internetu.

The good news for Stargate is that most of the U.S. viewers are still there, but are catching up on DVR or online later in the week. Executive producer Joseph Mallozzi reports on his blog that the new DVR numbers (Live + 7 Days) for the season premiere, “Intervention,” show a 78 percent jump from the live, 9 p.m. viewing number and around 40 percent from the “Live + Same Day” (which is what we report here).

That means that around 1.65 million people are still watching SGU on Syfy Channel — just not on Tuesdays.

gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 21.10.2010 10:13:55
sci-fiDome Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Takze tim chces rict ze SGU vubec neni spatne, jenom je spousta lepsich a zajimavejsich programu, ktere clovek muze sledovat... :)

edit: koukal jsem na promo epi 5 a lidi z syfy snad neumi udelat solidni promo ..scott jede busem ..jede ..a jede ..a az ke konci neco zajimaveho, bych se ani nedivil kdyby to do te doby kazdy druhy vypnul ..

Příspěvek 21.10.2010 11:51:59
prevor Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Simeon 3/3 (borec)
Rush 3/3
dil 2/3
jenom by nemuseli davat lesbi :scared:
Obrázek
hodnoceni :1= fuj ,2=dobré , 3=luxus

Příspěvek 21.10.2010 11:54:42
Hemond Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Se divte ze je nizka sladovanost. Skoro jsem se bal, ze se SGU v nove serii zacina menit v neco lepsiho, dokonce jsem se zacal tesit na nove dily, ale to co predvedli v nove epizode je tragicky, opet navrat do starych a znacne vymletych koleji. Jinak ta 1/3 casu, kterou netravili na idiocky Zemi, byla docela zajimava.

Docela bych si pral, aby ty sutry nekdo v amoku rozmlatil a zmutovanou Cloe museli v dalsim dile zastrelit. Boze, kdyby to byla aspon pekna sympaticka zenska. :roll:
Mír ochráníme i za cenu použití jaderných zbraní!!!

Příspěvek 21.10.2010 12:42:35
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ani nevím co mám napsat, jo takhle nechci bejt necitelnej, ale Eliova matka ani Wrayovka opravdu není SG, to ať se na mě nezloběj. A pořád si myslím, že zajímavější by byl Telford s emzákama než Chloe. Greer byl fakt dobrej jak tlačil na toho pruďáka z LA. O promech na s02e05 bych raději ani nemluvil, začínají mít pachuť sgtrofy a situace se tedy začíná měnit z kritické na zoufalou (přičemž posledním stupněm je beznadějná) a nevím co by se muselo stát se sledovaností aby byla s03jka. Moje čistě subjektivní hodnocení této epizody je 4/10 a je to poměr SG a neSG věcí.
:)
Dodatek: a dost mi vadí, že se SG nevyvíjí dobře, strašně to přehnali s tou telenovelovostí viz. tato epizoda. Diváka zajímá Telford (nebo jak vyrůstá dcera T.J. u všemocných emzáků, jestli z ní neudělají něco jako Orici, když už si jí vybrali) a ne Wrayovka boha jeho! Skoro bych tipnul, že se po SGA tak zalekli sci-fi žánru, že ho snad do SGU ani nechtěli dát nebo co. No řekněte sami, proč má matka Elie (na Destiny tak důležité osoby) být léčena nějakými zastaralými pozemskými metodami, kde jsou všechna ta goa'uldská léčítka kruci, to už je Carterová neumí ovládat nebo co?
:shock:

Příspěvek 21.10.2010 13:17:28
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To je proto že nešli veřejně a neodhalili program brány.... a IOA nejspíš zakazuje používání nějakých zařízení když jde o nevojenský personál..... plus třeba zrovna hiv nelze léčit tou rukou, jacka taky museli vzít jako hostitele a goauldi by použili sarkofág at uz ma jakykoli vedlesi ucinky.-....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 21.10.2010 13:27:35
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

sci-fiDome píše:
Takze tim chces rict ze SGU vubec neni spatne, jenom je spousta lepsich a zajimavejsich programu, ktere clovek muze sledovat... :)

Chtel jsem tím říct, že v době kdy se SGU vysílá jdou boužel na konkurenčních stanicích lepší či spíše oblíbenější pořady. Měli nechat SGU na pátek v původním vysílacím čase, takovýmu Scantuari se v tu dobu daří celkem dobře. Viz článek na Gateworldu.

P.S. IMHO nepoškodilo SGU reputaci sg tolik jako poslední dvě řady SGA + 10.řada sg-1 a archa pravdy!!

EDIT: to "promo" k epizodě není opravdový promo ale jen Sneak peek!!
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 21.10.2010 14:47:29
sci-fiDome Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

sci-fiDome píše:

Jackson D. píše:
Chtel jsem tím říct, že v době kdy se SGU vysílá jdou boužel na konkurenčních stanicích lepší či spíše oblíbenější pořady. Měli nechat SGU na pátek v původním vysílacím čase, takovýmu Scantuari se v tu dobu daří celkem dobře. Viz článek na Gateworldu.

no takze jsem se trefil..

jinak absolutni souhlas s dolph1888 "...Eliova matka ani Wrayovka opravdu není SG,..." na nich to nestoji, ale muze to na nich padnout ..

Příspěvek 21.10.2010 18:03:43
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

cekal jsem tuhle epku fakt horsi, viry pathogeny ajine blbosti nemam rad..ale tahle byla zaobalena jinak a docela se mi libila,idkyz to neni jeste ono.Postavy krome Rushe ani nijak mmoc nezajimaji,spis hltam dej okolo Destiny samotne a jeji tajmestvi,co vsechno vlastne v ni je a jaky ma cil... epka teda 7/0
" IMMORTALITY "

Příspěvek 21.10.2010 19:32:32
Huckllebery Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

po teto epce se mi Rush jako postava libi nejvic ze vsech scifi ktere jsem videl...
bohuzel to nic nemeni na tom ze mam nekdy nehorazne tendence prohodit ho zavrenym oknem :(
Radsi desetkrat spadnu nez abych jednou nevstal

Příspěvek 21.10.2010 20:42:14
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jak už se psalo výše, mě osobně taky nezajímá co se děje s příbuznými na Zemi. Jde tu snad o Destiny a její putování vesmírem ne?? Realističnost seriálu dává plus, ale opravdu tam chybí některé věci z klasického SG.

Za mě 5/10.
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

Příspěvek 22.10.2010 08:58:15
xeroo Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hemond píše:
Boze, kdyby to byla aspon pekna sympaticka zenska. :roll:

Naprostý souhlas. A opravdu by mě zajímalo, zda alespoň jednoho diváka zajímá lesbický vztah nějaké byrokratky z IOA. Jinak mě osobně přišlo zajímavých tak 15min. z celého dílu, jinak nuda. Kdyby 2.sérii smrskli do pěti kvalitních dílu, kde se něco velmi zajímavého děje po celou dobu dílu byl bych radši, něž 20 takových jako tento.

Příspěvek 22.10.2010 09:28:40
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Mně se na této epce Wrayová líbila když domluvila ty komunikační kameny.Ukázala nám že není jen lesba a nejde jí jen o velení Destiny ale umí dělat i dobré vskutky :) (Vskutku!).
Obrázek

Příspěvek 22.10.2010 11:17:04
athoscity Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tenhle díl byl hroznej, strašnej, pro mě nervy-rvoucí. Kdyby se tam neobjevil ten plynný obr který mě trochu uklidnil, hodnotil bych tak 1/10. Nesnáším tenhle druh epizod. Prosím, už nikdy více (i když příští týden to asi nebude o moc lepší) :(
Obrázek

Příspěvek 22.10.2010 15:27:14
The Piko Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

hrůza,hrůza,hrůza,hroznej díl.vlastně nejhorší ze všech.doufám,že příště aspoň se bude řešit něco jiného než země,a nebo že se ten patogen nějak vyvine.vím že začne nějak modrat,hm,to je jedno...
STARGATE ENCOUNTER | Nová SG hra

Příspěvek 22.10.2010 16:05:39
Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak i když tyto typy epizod obvykle nemusím, tahle mi docela sedla. Ano, mohlo být méně Wrayové, ale Eliho matku bych klidně nechal. Ukázalo nám to, že velení nemá jen předpisy, předpisy, předpisy, ale za určitých okolností je schopné je porušit a mírně popustit technologii "veřejnosti"
Chcete vidět Telforda? Nechali ho na "nepojízdné" lodi obklíčeného mimozemšťany s nepříliš přátelskými úmysly. Bez možnosti nějak zasáhnout do děje nebo aspoň Destiny kontaktovat(subprostor nepočítám, už vidím jak ho mimozemšťani pustili k ovládání). I kdyby náhodou vymysleli důvod proč ho ukázat, pochybuji, že bychom ho viděli jinak než na talíři mimozemšťanů.

Sice to byla epizoda hlavně přes kameny a nic moc se tam nestalo, ale porovnejte to s Life! U Lifu jsem trpěl, tohle mě docela bavilo. Za mě 6/10

Příspěvek 22.10.2010 19:13:05
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

vite vrta mi hlavou jestli Franklin a zena od Rushe jsou jen jeho halucinace,nebo by tu byla moznost ze by to byli povzneseni Antikove co vzali na nej odobu? nebo treba jeden ktery meni podobu jeho a ji? co si o tom myslite?
" IMMORTALITY "

Příspěvek 22.10.2010 19:17:47
LakyStar Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja myslím, že je to Destiny. Asi vypúšťa nejaké látky, ktoré vyvolávajú kontrolované halucinácie. Prinajhoršom z toho vyčerpania už Rushovi hrabe. Nemyslím si, že by to boli Antikovia. O nich sa všeobecne vie, že majú všetko na háku.

Příspěvek 22.10.2010 20:35:37
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ale houby. Franklina to vcuclo kompletně, vlastně ani nevíme, kde má tělo, zřejmě v nějaké kryostázi. Vzpomínky na Rushovu ženu, získala Destiny přímo od něj, když se posadil do křesla a pravděpodobně loď vycítila jaký na něj měla vliv. Franklin prostě dělá z Rushe hlupáka (nic mu neřekne, až když je pozdě) a žena ho znejisťuje (hraje na svědomí, bohužel Rush nezná ani význam toho slova) což je teda bezva kombinace. Osobně bych na Rushově místě našel program jenž to má na svědomí a delete. Skoro to vypadá, že když už je Rush na můstku loď ho nemůže zastavit tak alespoň prudí a nebo hlídá, aby nevyrobil nějakou kolosální nenapravitelnost.
:D

Příspěvek 22.10.2010 21:25:36
athoscity Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Možná že Franklin je Franklin, a jeho žena je jen halucinace z únavy. A když se to takhle splete dohromady, je z toho pěknej mišmaš. :D
Obrázek

Příspěvek 22.10.2010 21:47:51
rben Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

A co když je Rush stejně nakažen jako Cloe? I když třeba u něj se to projevuje trochu jinak a má vidiny.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách