Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky StarGate Revelations

StarGate Revelations

Příspěvek 18.9.2010 07:33:13
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

StarGate Revelations

-příběhová linie:
Příběh se odehrává přibližně rok po objevení Atlantidy. V naší galaxii řádí replikátoři (kopie Samanthy Cartrové) a v Pegasu má expedice plné ruce práce s Wraithy. Na Zemi byla před 6 měsíci uzavřená dohoda mezi čtyřmi rasami Tau´ri, Tokry, Asgardy a Jaffy (Aliance Spojených Národů- ASN).

StarGate Revelations 1x01 Odhalení–1.část

NEPLÁNOVANÁ MIMOZEMSKÁ AKTIVACE-Generál O´Neill do řídící místnosti.
Gen.O´Neill: „Co se děje Waltře?“
Walter: Nevím pane, je to kód Tollánů!
Gen.O´Neill: „Tollánů?“
Sam Cartrová: „To není možné, pokud víme Tolláni nepřežili útok Goa´uldů!“
Gen.O´neill: „Waltře, otevřete IRIS!“

Bránou prochází Narim a dva tollánští vojáci.

Narim: „Rád Vás vidím plukovníku O´Neille!“
Gen.O´Neill: „No víte teď už jsem generál.“
Sam Cartrová: „Narime, vy žijete!“
Narim: „OHH Sam, také vás rád vidím!! A kde je zbytek vašeho týmu?
Gen. O´Neill: „Teal´c je na Dakaře a Daniel si udělal takový malý výlet do Pegasu.“
Narim: „Do Pegasu?“
Sam Cartrová: „Ano před rokem jsme objevili Atlantidu, ztracené město Antiků.“
Narim: „Ale nyní vám musím říct co se stalo na Tollaně je to velice důležité pro přežití všech planet a ras ve vesmíru!“
Gen. O´Neill: „Pojďme do zasedací místnosti!“

V zasedací místnosti.

Gen. O´Neill: „Tak co je tak důležitého, že se nemůžu jít dívat na svůj oblíbený seriál?“
Narim: „Zřejmě jste si mysleli, že nás zničili Goa´uldi ale to není pravda! Při útoku Goa´ldů jsme využili naše iontové kanóny a nově vyvinuté štíty! Útok jsme odrazili mnoho vojáků padlo, ale dostali jsme se z toho! Po pár dnech na nás někdo zaútočil znovu!“
Sam Cartrová: „Goa´uldi?“
Narim: „V žádném případě to byla rasa, která byla daleko vyspělejší než Tolláni nebo Goa´uldi! Říkali, že se jmenují Pantathiané a že ovládnou všechny planety ve vesmíru!“
Gen. O´Neill: „A zničili jste je?“
Narim: „Naše štíty nic nezmohli během pár minut byly zničeny všechny hlavní budovy a to byly chráněny štíty! Iontové kanóny také nic nedokázali! Páli jsme po dvou jejich bitevnících všemi Iontovými kanóny a nic jejich štíty nebyly vůbec porušené!!!“
Sam Cartrová: „Neuvěřitelné!“
Narim: „Byly to….“
Gen. O´Neill: „Byly co?“
Narim: „POVZNESENÉ BYTOSTI!“

KONEC 1.ČÁSTI

StarGate Revelations 1x01 Odhalení 2.část

Gen. O´Neill: „Povznesené bytosti? Antikové?“
Sam Cartrová: „Antikové by neútočili na jiné rasy, od Daniela víme, že nikdy nezasahují do našich věcí a do věcí jiných ras“!
Narim: „Poslouchali jste co jsem říkal? Napadla nás povznesená rasa zvaná Pantathiané!!! Ale to není až tak velký problém to co vám řeknu je o mnohem horší!!!“
Gen. O´Neill: ??
Narim: „Na naší planetě začínají stavět lodě! Mnoho křižníků a velkých lodí“!
Sam Cartrová: „A jak jste se před nimi ukryli?“
Narim: „Od Tokrů jsme měli pár krystalů na vytvoření podzemních tunelů! Jejich vojáci šli pomoc se stavěním lodí a brána byla nehlídaná. Proklouzli jsme jen já a dva vojáci zbytek zemřel!“
Gen. O´Neill: „A co od nás žádáte?“
Narim: „ Bylo by možné vzít jednu z vašich pozemských lodí, doletět sní k Tolláně
a zníčit jejich lodě?“
Sam Cartrová: „Daedalos je v Pegasu, Odeyssea bojuje s replikátory!A kdybychom měli loď nemáme pořádnou posádku! Jak jsem již říkala Daniel je v Pegasu a Teal´c na Dakaře a já také nemůžu letět za dvě hodiny mě vyzvedne Odyssea a letíme s Thorem (Asgard) k nové kolonii replikátorů.“
Gen. O´Neill: „Vypadá to, že si budu muset zavolat. Kdybychom měli loď a dali dohromady posádku, letěli a zachránili vaši planetu dostali by jsme plány iontového kanónu?
Narim: „V takovém to případě ano, dostali byste plány iontového kanónu!“
Sam Cartrová: „Generále myslíte povolat BC-306 kterou vyvíjela Aliance Spojených Národů?“
Gen. O´Neill: „Ano, musíme kontaktovat Asgardy!“
Narim: „Děkuji vám.“
Sam Cartrová: „Já se svámi bohužel musím rozloučit jdu se připravit k odletu s Odysseou.“
Narim: „Těšilo mě Sam, generále mohu letět také?“
Gen. O´Neill: „Samozřejmě!“

K Zemi přilétá BC-306 Áres(s asgardy na palubě)

Gen. O´Neill: Ti které přečtu vystoupí z řady. Tollán Narim, Podplukovík Cris Romero, Poručík Ben Foster, Desátník Nick Cutter, Desátník Alex Cutter, Poručík Alex Cane a Plukovník Cameron Mitchell. Vy které jsem přečetl budete letět na lodi BC-306 Áres která čeká na oběžné dráze.Velitelem lodi bude Plukovník Cameron Mitchell a zbytek kromě Narima bude tvořit tým ASN-1.
Podpluk. Cric Romero: „Pane, co znamená ASN?“
Gen. O´Neill: „ASN je zkratka Aliance spojených národů a tvoří ji lidé ze země, asgardi, tokrové a jaffové proto také s vámi poletí dva asgardi, čtyři tokrové a deset jaffů!“
Gen. O´Neill: „Všechny další informace vás čekají na palubě!
O´Neill do vysílačky: „Tady Gen. O´Neill ze země volám loď spojených národů Penegale slyšíte mě?“
Penegal: „Ano generále, všichni ostatní jsou již na palubě, čekáme jen na posádku ze země“
Gen. O´Neill: Děkuji Penegale můžete transportovat posádku!“

Po transportu na loď se velení na lodi ujímá pluk. Mitchell a loď odlétá!
Gen. O´Neill po odletu Árese: „Hodně štěstí!“

KONEC !

Příspěvek 18.9.2010 09:13:48
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

uber na barvičkách...:) některý věty trochu kostrbatý...někde chyběly čárky..:) ale pokračuj...dašlí díl si přečtu..:)

Příspěvek 18.9.2010 10:07:46
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

STĚMA BARVAMA más pravdu ale chtěljsem aby bylo vidět kdo co říká

to víš píšu to poprvé příště to dám třeba jen tučně nebo podrhnout :D

další díl nese název Bitevní lodě a k přečtení zřejmě zítra!

a tenhle díl jsi četl???

Příspěvek 18.9.2010 10:11:43
ramnogh Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jo, ty barvy bych trochu krotil ta křiklavě zeléna se nečte zrovna nejlépe :)

No k příběhu, neni zatim moc co rict, jen mi to prijde takove uspěchané
- viz: najednou se objeví povznesená rasa, která zaútočí na tolány a potřebuje stavět bitevníky...
nebo ASN, najednou vytáhne z kapsy BC-306, zvlášť když píšeš že země má plné ruce práce s replikátory a wraithy, ale je to tvoje povídka.

Na nějaký závěr je ještě zdaleka brzo, zvlášť když je to tvá první povídka a další díl si taky přečtu, abych viděl co Áres umí :)
Moje první povídka s názvem: SGA - Navo Incursis
-Jedná se o přímé pokračování seriálu Stargate Atlantis (přímo na díl SGA 5x20).

Moje první hra s názvem: Stargate incidents
-2D simulátor 3 stíhaček: F-302, Puddle Jumper a Destiny Shuttle

Příspěvek 18.9.2010 10:38:20
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak ani není potřeba to podtrhávat..:) nechcu si dělat reklamu nebo tak...ale koukni na mji povídku taky nepodtrhávám nebo nijak nevyznačuji kdo co říká..:) to není potřeba..:) jinak sem četl oba díly..:)

Příspěvek 18.9.2010 10:47:36
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

s tou povznesenou rasou jsem to napsal špatně má to být tak, že Pantathiané zničily tollán a poté se rozhodli že začnou níčit ostatní rasy a planety pomocí svých schopností a bitevníků které začaly stavět!

ASN jen tak nevytáhla z kapsy BC-306 ale vyráběli ji asgardi, konstrukci na vrhli lidi, kdyby "tau´ri" neměli problémy s replikátory vyráběli ji oni

můžu vám/ti prozradit že Áres bude mít asgardské štíty, asgardský transpor. paprsek, také 6 f-302, a dále nebudu prozrazovat

Příspěvek 18.9.2010 11:01:44
The Piko Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

příběh je zajímavý,ale je to uspěchané.jen je mi divné,že antikové dovolují povzneseným zasahovat do galaxie.

Příspěvek 18.9.2010 11:12:30
Puk Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:) Na začiatok a začiatočníka je to dobré. :yes:
:hmmm: Naozaj to farebné "rozlíšenie", že kto čo hovorí nieje potrebné. Stačí to tak ako máš, ale bez farby, alebo na konci citácie doplniť: povedala Carterová atp.
Viac nehodnotím, ale pokračovanie si prečítam.
:write: :arrow: :bye:

Příspěvek 18.9.2010 11:33:26
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

POZOR TATO POVZNESENÁ RASA Pantathiané BYLY ANTIKOVÉ ALE NAŠLI ZPŮSOB JAK OBEJÍT PRAVIDLA A ZALOŽILY VLASTNÍ RASU VÍCE V DALŠÍCH DÍLECH!

Příspěvek 18.9.2010 11:39:29
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

vypnout caps lock
Obrázek

Příspěvek 18.9.2010 11:58:32
The Piko Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Číba píše:
POZOR TATO POVZNESENÁ RASA Pantathiané BYLY ANTIKOVÉ ALE NAŠLI ZPŮSOB JAK OBEJÍT PRAVIDLA A ZALOŽILY VLASTNÍ RASU VÍCE V DALŠÍCH DÍLECH!

dobře tak nekecej a piš(povídku) :rflmao: :rflmao: :rflmao:
:write: :arrow: :yahoo:
:)

Příspěvek 18.9.2010 12:31:55
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Vyhoď ty barvičky z toho textu! Až to uděláš, tak si to přečtu a napíšu konstruktivnější komentář.

Příspěvek 18.9.2010 12:47:29
sasa.cz Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

proč povznesené bytosti staví lodě ?, proč prostě nemávnou rukou a nesrovnají se zemí celé planety jedním pohybem ?
[img][./images/thumbs/omniheader_characters_1270467581.jpg]http://www.gateworld.net/wiki/images/a/a9/Omniheader_characters.jpg[/img]
My Battlefied II Online Profile :
http://www.bf2stats.net/player/93988026/

AS Vápenka....
Co Máte v plánu ?
Mít plán....

Příspěvek 18.9.2010 15:10:09
Číba Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak to je taky! Tak proč Oriové tavěli lodě když mohli mávnout rukou :rflmao: :rflmao: !!!

Jinak vám sem dávám další díl (omluvte pár chyb)

StarGate Revelations 1x02 Připraveni

Áres skočil do hyperprostoru a nyní letí k Tollánu

Pluk. Mitchell: „Poletíme asi 3 dny.“
Penegal: „Přesně 2 dny a 23 hodin 38 minut.“
Pluk. Mitchell: „Takže 3 dny. Jděte si vybalit věci do svých kajut a v 17:20 se sejdeme v zasedací místnosti.“

V zasedací místnosti

Pluk. Mitchell: „Až se přiblížíme k Tolláně vyletíme z hyperprostoru a Kvasir nás zamaskuje. Budeme doufat, že si nás Pantathiané nebo jak se jmenují nevšimnou!“
Kvasir: „Upravil jsem s Penegalem maskovací zařízení, které nás dokáže zamaskovat ještě dříve než vyletíme z hyperprostoru!
Tokra Kyle: „Budeme útočit i s pozemními jednotkami? Je nás málo ale myslím, že když budeme mít dobrou taktiku tak to dokážeme!“
Narim: „V to doufám.“
Pluk. Mitchell: „Ano pozemní útoky budou ale Narime mají své vojáky?
Narim: „Ano jsou tři vůdci, kteří řídí celé Pantathiany jen ti 3 jsou povznesení a jejich vojáci jsou ti, kteří vně věří.“
Pluk. Mitchell: „Rozdělení jednotek je následující! Do týmu ASN-1 patří poručík Alex Cane, tokra Kyle, 5 jaffů a velitelem tohoto týmu bude podplukovník Cris Romero.
A tým ASN-2 bude mít za velitele poručíka Bena Fostra a další je desátník Nick Cutter jeho bratr také desátník Alex Cutter zbylých 5 jaffů a tokra Linus.
Konec této konference!“
Po 2 dnech a 20 hodinách, hlášení: všechny týmy nechť se ihned dostaví do muničního skladu!
Desátník Nick Cutter: „Super konečně zbraně!“
Podpluk. Cris Romero: „ Ty jseš asi velkej blázen do zbraní co?“
Desátník Nick Cutter: „Jo to jo tak jdem.“

V muničáku
Pluk. Mitchell: „Každý dostane jednu P-90ku k ní tři zásobníky a pár granátů. Tady máte neprůstřelné vesty. Za 3hodiny budeme na místě.“
Po 3 hodinách
Kvasir: „Zapínám zneviditelnění lodě!“
Penegal: „Vystupujeme s hyperprostoru.“
Pluk. Mitchell: „Vypadá to dobře, výborně Penegale!“
Penegal: „Poděkujte hlavně Kvasirovy!“
Pluk. Mitchell: Přileťte blíže k planetě uděláme průzkum
Narim: Od doby co jsme prošli bránou se planeta hodně změnila! Ty nové budovy a hangáry!“
Pluk. Mitchell: „Doufám, že jste připraveni, Kyle (tokra) zahajte transport.“
Tokra Kyle: „Týmy ASN-1 a ASN-2 byly transportovány na planetu!“
Pluk. Mitchell: „Penegale kolik jste napočítal lodí na povrchu planety?“
Penegal: „Celkem jsem napočítal 12 velkých objektů!“
Pluk. Mitchell: „To bychom měli zvládnout!!“
Náhle se ozve hlas z vysílačky podplukovníka Crise Romera: „Plukovníku jsme pod nepřátelskou palbou! Žádáme okamžitý transport na palubu!“
Pluk. Mitchell: „Proveďte Kvasire.“
Kvasir: „Plukovníku Mitchelle zařízení pro transport nefunguje!!“
Pluk. Mitchell: „Jak to? Co nejrychleji to zpravte!“
Penegal: „Plukovníku 3 z 12 objektů začíná vzlétat!“
Penegal: „Nabíjejí zbraně!“
Pluk. Mitchell: „Připravte zbraně a štíty na plný výkon. Kvasire co ten transport?“
Kvasir: „Stále nic!! Jen jsem zjistil, že všechny systémy jsou v pořádku! Něco ten transport ruší!!“
Další hlášení z vysílačky: „ Pane potřebujeme okamžitý transport Alex Cutter a tokra Linus jsou vážně zranění!!“
KONEC!

Příspěvek 18.9.2010 15:32:47
sasa.cz Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

protože oriové byly v jiné galaxii a nechtěli riskovat přímí střet s antiky.
[img][./images/thumbs/omniheader_characters_1270467581.jpg]http://www.gateworld.net/wiki/images/a/a9/Omniheader_characters.jpg[/img]
My Battlefied II Online Profile :
http://www.bf2stats.net/player/93988026/

AS Vápenka....
Co Máte v plánu ?
Mít plán....

Další

Zpět na Mrtvé povídky