StarGate Revelations
-příběhová linie:
Příběh se odehrává přibližně rok po objevení Atlantidy. V naší galaxii řádí replikátoři (kopie Samanthy Cartrové) a v Pegasu má expedice plné ruce práce s Wraithy. Na Zemi byla před 6 měsíci uzavřená dohoda mezi čtyřmi rasami Tau´ri, Tokry, Asgardy a Jaffy (Aliance Spojených Národů- ASN).
StarGate Revelations 1x01 Odhalení–1.část
NEPLÁNOVANÁ MIMOZEMSKÁ AKTIVACE-Generál O´Neill do řídící místnosti.
Gen.O´Neill: „Co se děje Waltře?“
Walter: Nevím pane, je to kód Tollánů!
Gen.O´Neill: „Tollánů?“
Sam Cartrová: „To není možné, pokud víme Tolláni nepřežili útok Goa´uldů!“
Gen.O´neill: „Waltře, otevřete IRIS!“
Bránou prochází Narim a dva tollánští vojáci.
Narim: „Rád Vás vidím plukovníku O´Neille!“
Gen.O´Neill: „No víte teď už jsem generál.“
Sam Cartrová: „Narime, vy žijete!“
Narim: „OHH Sam, také vás rád vidím!! A kde je zbytek vašeho týmu?
Gen. O´Neill: „Teal´c je na Dakaře a Daniel si udělal takový malý výlet do Pegasu.“
Narim: „Do Pegasu?“
Sam Cartrová: „Ano před rokem jsme objevili Atlantidu, ztracené město Antiků.“
Narim: „Ale nyní vám musím říct co se stalo na Tollaně je to velice důležité pro přežití všech planet a ras ve vesmíru!“
Gen. O´Neill: „Pojďme do zasedací místnosti!“
V zasedací místnosti.
Gen. O´Neill: „Tak co je tak důležitého, že se nemůžu jít dívat na svůj oblíbený seriál?“
Narim: „Zřejmě jste si mysleli, že nás zničili Goa´uldi ale to není pravda! Při útoku Goa´ldů jsme využili naše iontové kanóny a nově vyvinuté štíty! Útok jsme odrazili mnoho vojáků padlo, ale dostali jsme se z toho! Po pár dnech na nás někdo zaútočil znovu!“
Sam Cartrová: „Goa´uldi?“
Narim: „V žádném případě to byla rasa, která byla daleko vyspělejší než Tolláni nebo Goa´uldi! Říkali, že se jmenují Pantathiané a že ovládnou všechny planety ve vesmíru!“
Gen. O´Neill: „A zničili jste je?“
Narim: „Naše štíty nic nezmohli během pár minut byly zničeny všechny hlavní budovy a to byly chráněny štíty! Iontové kanóny také nic nedokázali! Páli jsme po dvou jejich bitevnících všemi Iontovými kanóny a nic jejich štíty nebyly vůbec porušené!!!“
Sam Cartrová: „Neuvěřitelné!“
Narim: „Byly to….“
Gen. O´Neill: „Byly co?“
Narim: „POVZNESENÉ BYTOSTI!“
KONEC 1.ČÁSTI
-příběhová linie:
Příběh se odehrává přibližně rok po objevení Atlantidy. V naší galaxii řádí replikátoři (kopie Samanthy Cartrové) a v Pegasu má expedice plné ruce práce s Wraithy. Na Zemi byla před 6 měsíci uzavřená dohoda mezi čtyřmi rasami Tau´ri, Tokry, Asgardy a Jaffy (Aliance Spojených Národů- ASN).
StarGate Revelations 1x01 Odhalení–1.část
NEPLÁNOVANÁ MIMOZEMSKÁ AKTIVACE-Generál O´Neill do řídící místnosti.
Gen.O´Neill: „Co se děje Waltře?“
Walter: Nevím pane, je to kód Tollánů!
Gen.O´Neill: „Tollánů?“
Sam Cartrová: „To není možné, pokud víme Tolláni nepřežili útok Goa´uldů!“
Gen.O´neill: „Waltře, otevřete IRIS!“
Bránou prochází Narim a dva tollánští vojáci.
Narim: „Rád Vás vidím plukovníku O´Neille!“
Gen.O´Neill: „No víte teď už jsem generál.“
Sam Cartrová: „Narime, vy žijete!“
Narim: „OHH Sam, také vás rád vidím!! A kde je zbytek vašeho týmu?
Gen. O´Neill: „Teal´c je na Dakaře a Daniel si udělal takový malý výlet do Pegasu.“
Narim: „Do Pegasu?“
Sam Cartrová: „Ano před rokem jsme objevili Atlantidu, ztracené město Antiků.“
Narim: „Ale nyní vám musím říct co se stalo na Tollaně je to velice důležité pro přežití všech planet a ras ve vesmíru!“
Gen. O´Neill: „Pojďme do zasedací místnosti!“
V zasedací místnosti.
Gen. O´Neill: „Tak co je tak důležitého, že se nemůžu jít dívat na svůj oblíbený seriál?“
Narim: „Zřejmě jste si mysleli, že nás zničili Goa´uldi ale to není pravda! Při útoku Goa´ldů jsme využili naše iontové kanóny a nově vyvinuté štíty! Útok jsme odrazili mnoho vojáků padlo, ale dostali jsme se z toho! Po pár dnech na nás někdo zaútočil znovu!“
Sam Cartrová: „Goa´uldi?“
Narim: „V žádném případě to byla rasa, která byla daleko vyspělejší než Tolláni nebo Goa´uldi! Říkali, že se jmenují Pantathiané a že ovládnou všechny planety ve vesmíru!“
Gen. O´Neill: „A zničili jste je?“
Narim: „Naše štíty nic nezmohli během pár minut byly zničeny všechny hlavní budovy a to byly chráněny štíty! Iontové kanóny také nic nedokázali! Páli jsme po dvou jejich bitevnících všemi Iontovými kanóny a nic jejich štíty nebyly vůbec porušené!!!“
Sam Cartrová: „Neuvěřitelné!“
Narim: „Byly to….“
Gen. O´Neill: „Byly co?“
Narim: „POVZNESENÉ BYTOSTI!“
KONEC 1.ČÁSTI
StarGate Revelations 1x01 Odhalení 2.část
Gen. O´Neill: „Povznesené bytosti? Antikové?“
Sam Cartrová: „Antikové by neútočili na jiné rasy, od Daniela víme, že nikdy nezasahují do našich věcí a do věcí jiných ras“!
Narim: „Poslouchali jste co jsem říkal? Napadla nás povznesená rasa zvaná Pantathiané!!! Ale to není až tak velký problém to co vám řeknu je o mnohem horší!!!“
Gen. O´Neill: ??
Narim: „Na naší planetě začínají stavět lodě! Mnoho křižníků a velkých lodí“!
Sam Cartrová: „A jak jste se před nimi ukryli?“
Narim: „Od Tokrů jsme měli pár krystalů na vytvoření podzemních tunelů! Jejich vojáci šli pomoc se stavěním lodí a brána byla nehlídaná. Proklouzli jsme jen já a dva vojáci zbytek zemřel!“
Gen. O´Neill: „A co od nás žádáte?“
Narim: „ Bylo by možné vzít jednu z vašich pozemských lodí, doletět sní k Tolláně
a zníčit jejich lodě?“
Sam Cartrová: „Daedalos je v Pegasu, Odeyssea bojuje s replikátory!A kdybychom měli loď nemáme pořádnou posádku! Jak jsem již říkala Daniel je v Pegasu a Teal´c na Dakaře a já také nemůžu letět za dvě hodiny mě vyzvedne Odyssea a letíme s Thorem (Asgard) k nové kolonii replikátorů.“
Gen. O´Neill: „Vypadá to, že si budu muset zavolat. Kdybychom měli loď a dali dohromady posádku, letěli a zachránili vaši planetu dostali by jsme plány iontového kanónu?
Narim: „V takovém to případě ano, dostali byste plány iontového kanónu!“
Sam Cartrová: „Generále myslíte povolat BC-306 kterou vyvíjela Aliance Spojených Národů?“
Gen. O´Neill: „Ano, musíme kontaktovat Asgardy!“
Narim: „Děkuji vám.“
Sam Cartrová: „Já se svámi bohužel musím rozloučit jdu se připravit k odletu s Odysseou.“
Narim: „Těšilo mě Sam, generále mohu letět také?“
Gen. O´Neill: „Samozřejmě!“
K Zemi přilétá BC-306 Áres(s asgardy na palubě)
Gen. O´Neill: Ti které přečtu vystoupí z řady. Tollán Narim, Podplukovík Cris Romero, Poručík Ben Foster, Desátník Nick Cutter, Desátník Alex Cutter, Poručík Alex Cane a Plukovník Cameron Mitchell. Vy které jsem přečetl budete letět na lodi BC-306 Áres která čeká na oběžné dráze.Velitelem lodi bude Plukovník Cameron Mitchell a zbytek kromě Narima bude tvořit tým ASN-1.
Podpluk. Cric Romero: „Pane, co znamená ASN?“
Gen. O´Neill: „ASN je zkratka Aliance spojených národů a tvoří ji lidé ze země, asgardi, tokrové a jaffové proto také s vámi poletí dva asgardi, čtyři tokrové a deset jaffů!“
Gen. O´Neill: „Všechny další informace vás čekají na palubě!
O´Neill do vysílačky: „Tady Gen. O´Neill ze země volám loď spojených národů Penegale slyšíte mě?“
Penegal: „Ano generále, všichni ostatní jsou již na palubě, čekáme jen na posádku ze země“
Gen. O´Neill: Děkuji Penegale můžete transportovat posádku!“
Po transportu na loď se velení na lodi ujímá pluk. Mitchell a loď odlétá!
Gen. O´Neill po odletu Árese: „Hodně štěstí!“
KONEC !
Gen. O´Neill: „Povznesené bytosti? Antikové?“
Sam Cartrová: „Antikové by neútočili na jiné rasy, od Daniela víme, že nikdy nezasahují do našich věcí a do věcí jiných ras“!
Narim: „Poslouchali jste co jsem říkal? Napadla nás povznesená rasa zvaná Pantathiané!!! Ale to není až tak velký problém to co vám řeknu je o mnohem horší!!!“
Gen. O´Neill: ??
Narim: „Na naší planetě začínají stavět lodě! Mnoho křižníků a velkých lodí“!
Sam Cartrová: „A jak jste se před nimi ukryli?“
Narim: „Od Tokrů jsme měli pár krystalů na vytvoření podzemních tunelů! Jejich vojáci šli pomoc se stavěním lodí a brána byla nehlídaná. Proklouzli jsme jen já a dva vojáci zbytek zemřel!“
Gen. O´Neill: „A co od nás žádáte?“
Narim: „ Bylo by možné vzít jednu z vašich pozemských lodí, doletět sní k Tolláně
a zníčit jejich lodě?“
Sam Cartrová: „Daedalos je v Pegasu, Odeyssea bojuje s replikátory!A kdybychom měli loď nemáme pořádnou posádku! Jak jsem již říkala Daniel je v Pegasu a Teal´c na Dakaře a já také nemůžu letět za dvě hodiny mě vyzvedne Odyssea a letíme s Thorem (Asgard) k nové kolonii replikátorů.“
Gen. O´Neill: „Vypadá to, že si budu muset zavolat. Kdybychom měli loď a dali dohromady posádku, letěli a zachránili vaši planetu dostali by jsme plány iontového kanónu?
Narim: „V takovém to případě ano, dostali byste plány iontového kanónu!“
Sam Cartrová: „Generále myslíte povolat BC-306 kterou vyvíjela Aliance Spojených Národů?“
Gen. O´Neill: „Ano, musíme kontaktovat Asgardy!“
Narim: „Děkuji vám.“
Sam Cartrová: „Já se svámi bohužel musím rozloučit jdu se připravit k odletu s Odysseou.“
Narim: „Těšilo mě Sam, generále mohu letět také?“
Gen. O´Neill: „Samozřejmě!“
K Zemi přilétá BC-306 Áres(s asgardy na palubě)
Gen. O´Neill: Ti které přečtu vystoupí z řady. Tollán Narim, Podplukovík Cris Romero, Poručík Ben Foster, Desátník Nick Cutter, Desátník Alex Cutter, Poručík Alex Cane a Plukovník Cameron Mitchell. Vy které jsem přečetl budete letět na lodi BC-306 Áres která čeká na oběžné dráze.Velitelem lodi bude Plukovník Cameron Mitchell a zbytek kromě Narima bude tvořit tým ASN-1.
Podpluk. Cric Romero: „Pane, co znamená ASN?“
Gen. O´Neill: „ASN je zkratka Aliance spojených národů a tvoří ji lidé ze země, asgardi, tokrové a jaffové proto také s vámi poletí dva asgardi, čtyři tokrové a deset jaffů!“
Gen. O´Neill: „Všechny další informace vás čekají na palubě!
O´Neill do vysílačky: „Tady Gen. O´Neill ze země volám loď spojených národů Penegale slyšíte mě?“
Penegal: „Ano generále, všichni ostatní jsou již na palubě, čekáme jen na posádku ze země“
Gen. O´Neill: Děkuji Penegale můžete transportovat posádku!“
Po transportu na loď se velení na lodi ujímá pluk. Mitchell a loď odlétá!
Gen. O´Neill po odletu Árese: „Hodně štěstí!“
KONEC !

některý věty trochu kostrbatý...někde chyběly čárky..
Naozaj to farebné "rozlíšenie", že kto čo hovorí nieje potrebné. Stačí to tak ako máš, ale bez farby, alebo na konci citácie doplniť: povedala Carterová atp.