Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Starcraft II

Starcraft II

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 14.8.2010 13:52:47
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak to tě asi potěší, že kampaň není přípravou na on-line hru, protože v ní máš ability a jednotky, které ve skirmishi nejsou.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 14.8.2010 14:48:57
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak to je fajn. :) Předpokládám, že to bude podobné jako Warcraft 3 jen zase o něco vymakanější a v jiném hávu, samozřejmě.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 19.10.2010 10:28:14
JFK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je to bomba hra!!! Od svých studentských let jsem jen málo kdy dokázal u hry prosedět celou noc jako u tohoto comebacku. Hratelnost, příběh i graficky vymazlené efekty na jedničku!!!!!!

Příspěvek 19.10.2010 12:19:09
forton Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

No absolutně masakr hra :D, jen kdyby to sem tam nepadalo ve3/4 hry , jen by mě zajímalo s čím příjdou hoši v pokračováníé za zergy, když z Kerrigan udělali člověka :hmmm: ... Jinak Multiplayer bomba akorát mě překvapilo jak někteří hráči mohou mít brutalitně silně početné jednotky za tak krátkou dobu kdy já ještě nemám výzkum.

Příspěvek 29.10.2010 18:12:35
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Na SC 2 jsem se nehorázně těšil a velmi jsem od ní očekával. Když už jsem jí konečně sehnal a zprovoznil, tak jsem byl unešen. Dokonce jsem si zahrál i kampaň (jako člověk co je spíše zastáncem tzv. rychlé hry).
První mise v kampani byli už tradičně seznamovacího typu, což se dalo očekávat, ale poté když se to mělo už rozjet, tak začalo přicházet velké zklamání.

Hra, konkrétně kampaň, začala nebývale. Nové zpracování jednotek, jakési 3D (které jsem osobně nevyužil a navíc mě značně zklamalo... celé 3D, zoom a další dle mě nebylo dotaženo do konce a jen to takto kazilo hru a její možnosti...). Dokonce i docela zajímavý příběh kampaně mě uchvátil, možnost výběru misí a vůbec „menu“ kampaně – které jsem jako člověk co je rád, že zná základy angličtiny a chce hrát přespříliš nevyužil – V rámci kampaně mě docela potěšila i možnost jakého si zlepšování svých jednotek, budov a další možnosti, ale poté mě kampaň přestávala bavit a tak jsem přešel na „rychlou hru“.

Zde mě čekalo asi největší zklamání...
Osobně jsem čekal něco víc, než jen SC 1 v novém grafickém kabátě...

Jako první jsem hrál za lidi – moc jsem si jich v kampani neužil – a krom pár nepatrných změn jsem nezpozoroval žádnou větší změnu. U Protosů jsem objevil asi dvě jednotky u kterých si nejsem jist zda jsou jen graficky vylepšené, natolik že si je nedokážu přiřadit, či jsou úplně nové. A konečně Zergové – asi jediná rasa v SC 2která si prošla viditelnými změnami, kterých si jde všimnout i za jednu hru, nové možnosti budov, a několika jednotek...

shrnuto podtrženo od SC 2 jsem očekával mnohem víc než jen grafickou úpravu a nové zpracování kampaně. očekával jsem nové budovy, nové jednotky a nové možnosti. Nevím kolik let je mezi příběhem SC 1 a SC 2 (nepátral jsem po tom) ale myslím že všechny tři rasy mohli přijít s nějakými novinkami a tím nemyslím jen novinky v rámci kampaně, kde si lze jednotky a budovy vylepšovat za peníze, které získáváte, popřípadě nějaké drobnosti ve hře...
Dle mého je SC 2 jen SC 1 v novém grafickém kabátu s velmi omezenými možnostmi navíc. Blizard by dle mého udělal lépe, kdyby místo připravované trilogie SC 2 udělal pořádný data disk na SC 1.

A jak jsem psal, tak 3D a zoom by se dalo ještě vylepšit. Kdykoliv jsem chtěl použít zoom, tak to bylo ještě horší než, kdybych ho nepoužil. (osobně jsem ho chtěl použít, abych mohl snáze manipulovat pozemními jednotkami, popřípadě provádět stavby pod jednotkami leteckými = očekával jsem že snáze uvidím na prostor pod vzdušnými jednotkami, což se ovšem nestalo.

+ Grafické zpracování (i když jsem váhal)
+ Zpracování kampaně (i když jí nehraju)
+ zachovaný herní styl

- VŠE

dokud to bude možné, tak budu raději hrát SC 1 než-li SC 2 ...

=> Pokud jste dosud nehráli, a hodláte si zahrát doporučuji slevit ze svých představ – alespoň nebudete tolik zklamaný, popřípadě budete více překvapeni
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.10.2010 23:42:08
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

StarCraft 2 je prostě remake. Nic víc, nic míň.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 17.11.2010 18:48:05
Shorty Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dragon: Nevím, co si od toho představuješ? Je to přímé pokračování. Čekáš, že lidi se najednou rozhodnou, že mariňák v battle armoru je naprd, tak vymyslíme něco nového? Že Battlecruisery nejsou dost cool, tak si uděláme něco nového. Že command center už tolikrát viděli, tak si vymyslí něco jiného? To těžko.
Obrázek

Supporter of RDA SecOps. Get Some!

Předchozí

Zpět na Hry