Musím uznat, že to byla zajímavá diskuse. Dal jsi rozumné argumenty – měl jsem nad čím přemýšlet.
Každý to vidíme jinak, mohli bychom napadat argumenty toho druhého týden v kuse a nedostali bychom se nikam.
Mám rád inteligentní diskuse, ale ne takové, ve kterých se píšou slohovky, ne takové které trvají dny a v kterých se většinou začne u smyslu života a skončí u způsobů námluv slona indického.
Přeju hezký den.
Každý to vidíme jinak, mohli bychom napadat argumenty toho druhého týden v kuse a nedostali bychom se nikam.
Mám rád inteligentní diskuse, ale ne takové, ve kterých se píšou slohovky, ne takové které trvají dny a v kterých se většinou začne u smyslu života a skončí u způsobů námluv slona indického.
Přeju hezký den.
Uf. Už vím o čem jsi mluvil – minimální přínos jsem přehlídl, párdon. Měl jsem za to, že to bere Wanted stejně jako já. Já mám všechny tyhle výmysly rád. Ale nevěřím, že z nás dělají lepší druh. Takže tak.
Kdybychom žili v dobách legálních soubojů, už bys byl s takovým přístupem asi dávno mrtvý. Ale to já taky. Tady nikoho neznám, jen jsem hádal. A vůbec, co se ti na takovém životě nezdá, že to bereš jako urážku? Základní "smysly života", jak mi všichni kolem tvrdí, obsahuje, ne?
Hodnoty? Samozřejmě že zvířecí. Bylo snad prokázáno, že mají zvířata osobnost, ne? Mají přátele, partnery. Mají radost, strach, jsou smutná.
Nehraju si dohajzlu na žádného guru, už vůbec ne tady. Jenom jsem doufal, že se aspoň POKUSÍŠ pochopit, co s Wantedem píšeme. Je mi celkem jedno, kdo čemu věří... stejně to jsou všechno jenom pivní kecy a zítra budu muset zase makat, abych měl na jídlo a daně, stejně jako všichni ostatní. Nic, konec. Už toho bylo dost.