Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry STAR WARS The Old Republic (TOR)

STAR WARS The Old Republic (TOR)

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Kterou class budete hrát?

Jedi Knight
5
31%
Jedi Consular
1
6%
Trooper
1
6%
Smugler
3
19%
Sith Warrior
1
6%
Sith Iquisitor
0
Žádná hlasování
Imperial Agent
2
13%
Bounty Hunet
3
19%

Celkem hlasů : 16

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

No mne zatemnila...lebo konecne som sa az v KOTORe dockal cerveneho krystalu(neratam JA v multiplayeri)...je smutne ze uz je tolko hier a stale iba o Jedioch...clovek by si chcel zahrat aj za Sitha vvytrenovaneho na Corribane.
Obrázek

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Force Unleashed v roli nejmocnějšího Sitha, za kterého se dalo snad kdy hrát ti nestačí? Tam se sice můžeš rozhodnout být Jedi, ale taky můžeš zůstat na temné straně a všechny vyklepat :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

A červený krystal je tam taky :D
Obrázek

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

A Starkiller byl odtrénovaný na Korribanu? Pokud vím, tak ho trénoval Vader na té své lodičce.

Wanted: nejmocnější byl Revan a basta. :D
Obrázek

Major
Major

Odpovědět s citací

To ne, ale je jedno, kde vyrostl, ne? Důležitý, že si se silou můžeš dělat co chceš a vojáčci jsou jen hadrový panenky :D :D

Za Ravena hrát snad nikde nemůžeš, ne? A Kotor... tam jen klikneš, co to má udělat, vůbec to nemůžeš ovládat a hrát si to podle sebe...
Obrázek

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Wanted píše:
Force Unleashed v roli nejmocnějšího Sitha, za kterého se dalo snad kdy hrát ti nestačí? Tam se sice můžeš rozhodnout být Jedi, ale taky můžeš zůstat na temné straně a všechny vyklepat :D

viem, ale myslel som skor na seriu nieco ako Sith knight...alebo Siths of the old republic.
Starkiller neni sith je to obycajny zabijak...sith je nieco vznesene...co Imperator ani Vader neboli.
Obrázek

Major
Major

Odpovědět s citací

Sidius teda Sith byl, ještě "po staru" pravidlem dvou... Zabil svého mistra atd.
Obrázek

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No Sith nebyl nikdo koho jsme viděli... to byla rasa, ale Vader rozhodně byl lord ze Sithu... o Darth Sidiusovi nemluvě...

add. video: Myslím si, že Síla tam figurovala více než tušíme. Podle toho co jsem vypozoroval z filmů, mě vždy padala na hlavu myšlenka, že každý člověk, jaksi ztuhne, když vidí, bojovat Jediho se Sithem. Všimněte si že třeba v EI, se všichni rychle zdejchnou. Já nevím, ale mám pocit, že ta Síla vede částečně každý jejich úder a ty komba co vidíme, jsou jen dalším projevem toho.
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No ja se na to moc těšim jelikož jsem hrál SW:Galaxis tak tohle bude něco podobného ale dost mě zajímá jak autoři chtěj pořešit ten problém co nastal v Galaxis že si skoro každý vybral Jediho a jiný postavy si nikdo moc nevybíral a proto to skončilo. Já teda budu hrát za Jediho v TORu a myslím že zase budou masy lidí hrát buď za Jediho nebo za Sitha a hra pujde stejně jako Galaxis do sra... .
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tam to bude jinak. Jediové a Sithové budou mít také své slabiny.
Obrázek

Major
Major

Odpovědět s citací

A jak jsme viděli v Gameplay, tak na něco budeš potřebovat i ty ostatní postavy...
Obrázek

artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Vemte si třeba mód Movie battles 2 do hry JK:Jedi academy......tam jsou classy od základního troopera až po jedi...a je to vybalancované dobře...a hlavně moc lidí si jedi nebere...:)

Major
Major

Odpovědět s citací

Podle mě ani plno lidí Jedi či Sithy nemusí... je plno lidí, kteří si určitě rádi zahrají za ty troopery nebo Han Sola :D či lovce ;)
Obrázek

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

za Han Sola pred 4000rokmi?
Obrázek

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

myslel za pašeráka
Obrázek

Major
Major

Odpovědět s citací

Přesně, ti vývojáři (nebo kdo to byl) říkali, že je to nějak podle Han Sola, navíc i tím oblekem ho dost připomínal... stačí na to mrknout ;)
Obrázek

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Podle toho co tvrdí to má být dost vybalancované, byť teda někde uznali že pokud se sejde rovnocenný sith warrior a smuggler, tak smuggler asi dostane přes držku, ale to k tomu částečně holt patří. Jak jsem na to koukal, tak musím říct, že mě zaujaly všechny třídy a už to považuju za velké plus. Každá z nich je celkem dost specifická a rozhodně si chci vyzkoušet i smugglera a troopera. Ale jak říkali, vzhledem k tomu v jaké je to době je opodstatněné, aby se po galaxii pohybovaly tisíce jediů a sithů.

P.S. Ale blbost ty samý, Malgus byl stejnej. Holt se za ty léta vypracoval, a neni divu. Víš jak Sitha naštve když ho nějakej jedi zarazí hluboko do skály? A ty troopeři jsou něco jako republic commando, akorát je jich mnohem víc. Sithů neni tolik kolik by chtěli, tak berou každého kdo je alespoň částečně schopný v síle, takže nevidim důvod proč by elitní trooper nezmlátil pár podřadných sithů puškou s cortosisovou pažbou. To že vydržel blesky je zčásti taky pochopitelný, podívej jaký má brnění, a tak dlouho to do něj zase nepral. :wink:

P.P.S. Ožehnu brnění, ještě uvidíme kdo komu co ožehne.. :lol:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

NewAsgard Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Wanted píše:
Za Ravena hrát snad nikde nemůžeš, ne? A Kotor... tam jen klikneš, co to má udělat, vůbec to nemůžeš ovládat a hrát si to podle sebe...

Přesně! To mě na KoTORu vadilo nejvíc. Stříleli po mně a jediný co jsem mohl dělat bylo je zabít, což se taky často nepovedlo. Já jsem se ve dvojce dostal ke stanovišti Czerky na povrchu planety a dál sem se nedostal. Ti Mandaloriani po mě stříleli a než sem se k nim dostal bylo po mně. Štít tam byl úplně na h**no. Tak sem se naštval a odinstaloval to. Potom sem zjistil že v jedničce je stejnej styl "boje" a teď jenom doufám že TOR bude mít nový způsob boje.
mikey: souhlasím
Mark Jacob: někde sem četl že k tomu abys mohl ovládat meč potřebuješ sílu. Síla jim dává cit pro vedení meče atd. Umět nějaký bojový umění s mečem je pouze výhoda. Příklad: Chlápek sežene na černým trhu světelný meč. Umí 30 bojových umění s mečem. Přijde na to Jedi a pokusí se ho zastavit. Pustí se do sebe a kdo vyhraje? Jedi. Chlápek sice zapne meč ale nedokáže ho ovládat. Síla + meč = Jedi, norm. člověk + meč = katastrofa, Vášeň a Síla + meč = Sithský Lord
Obrázek
Povídka První hrozba
Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.

"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

to bych spíše se přiklonil k tomu, že jsi lama, protože já jsem vždycky tou oblastí prošel bez potíží. Stačí mít healování a spoustu granátů.
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ono to byla pro mě skoro první taková hra. A nemyslel sem jenom tu oblast ale celá hra mě moc nebrala. Snad bude TOR lepší.
Obrázek
Povídka První hrozba

Major
Major

Odpovědět s citací

Tak MMORPG si snad někdy hrál, ne? Lineage, WoW, Aion... To bude naprosto to stejný, takže klikneš na skill a ono to provede nějakej útok, ale v reálným čase, né že si to zastavíš, naklikáš si z výběru, co to má udělat a pak se to pustí jako video... To mě vadilo nejvíc, byla to strašná nuda...

K tomu: člověk + meč = katastrofa. Se podívej na filmy, tam je hodně krát nějakej robot s tou tyčí, která zastaví meč a ti Jedi se s nima mlátí i docela dlouho, na zdržení to stačí...

mikey: kdyby proti sobě stál rovnocenej sith a smuggler a bylo to fakt vyrovnaný a záleželo by už jen na hráčích, tak by to byla asi blbost, přeci jen to musí mít zachovaný nějaký prvky "reálnosti SW universa"...

Zdá se, že ho to nabudilo dost, protože neměl problém si tam povodit toho "nejlepšího Jediho", kterého mohl chrám v tu dobu nabídnout. Tu Jedijku by taky odrovnal, kdyby se do toho nevmísil pan nesmrtelný...

Nevím, já mít meč, který projde vším, protože je to nějaký "laser", tak stačí, když se kolem do kolečka otočím jak kretén a každej, kdo se proti mně rozběhne, tak skončí na 2 půlky, protože to prostě ničím neblokne... Si tam běžel a odhazoval je jako v rugby, to je kravina, stačilo by po něm ten meč hodit a je v háji, i kdyby si pro něj potom musel dojít...

Brnění a elektrika... i kdyby to brnění měl kdoví jaký, tak měl hlavu pořád nechráněnou a tam to taky dostal, tudíž mu brnění bylo k hovnu a měl být v háji ;) . Nepral ho nijak dlouho, ale stačí se podívat na Ep. 2 co naprosto kratičkej výboj od Dooka provedl s Anakinem, válel se v kouři další polovinu filmu :roll:
Obrázek

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Člověk a světelňák je více než slušná sebevražda, usekneš si ruku dříve než řekneš švec, kor pokud jdeš proti jedimu. Grievousovi droidi a podobně byli něco jiného, oni jsou na to extra naprogramovaní a žádná lidská ruka (nemyslim jedijskou) nemá takovou sílu jako servomotor v jejich paži. Jedi tě v boji přetlačí (s pomocí síly je silnější než ty) a je po tobě. :wink:

Ten Sith oddělal nejlepšího jediho co v chrámu zbyl. Ti nejlepší doprovázeli republikovou delegaci na jednání o míru, v tom byl ten fígl, jinak by se asi těžko promlátili skrz.
Točit se dokolečka je sice hezký, ale dostaneš headshot a máš po srandě. Co se bloknutí týče, pokud ti tam vrazim cortosisovou pažbu, tak tě to zarazí. A pokud s ní záhy dostaneš i ránu na kebuli, tak tě to i rozhodí. Sith je možná tvrďáky, ale zase nesmrtelný neni ani on, ani jedi.
Blesky, Ani dostal co proto, ale zase se podívej co vydžel palpouš. Ano, byl to sith, ale zase nebyl vůbec chráněný a byl tomu vystavený celý.. :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

U toho palpouše existují 2 teorie:
U 1. se předpokládá že mu to udělali blesky. Ale tomu stejnýmu byl vystaven Luke a má furt ten dětskej ksicht
2. předpokládá že to způsobila temná strana síly. Začal se jí tak oddávat že ho zmrzačila. Tomu nahrává fakt že už se to několikrát stalo. (nevím kdy ale na Wookiepedii je to takhle napsaný)
Obrázek
Povídka První hrozba

Major
Major

Odpovědět s citací

Však jsem psal, nejsilnější Jedi, co mohl chrám nabídnout... z toho je snad patrné, že nejsilnější Jedi, co tam zrovna byl...

Headshot? Od koho, on zahodil zbraň a běžel s tím svým mega nožíkem a prohodil si tam 2 "Sithy" než dostal pecku od blesků a stejně to přemáhal... WTF? A bloknout pažbou... vůbec nevím, co to je za pažbu, ale tu taky neměl, neboť měl jen ten nůž... Prostě je to blbost, je to jako kdyby to napsal scénárista SG, aby Sheppard vyhrál... Normálně by byl na sračku, stejně jako v tom Chrámu, tam vojáci naprosto nezvládali a Jedi pomale taky ne...

Sith i Jedi nejsou nesmrtelní, ale určitě zdechají hůř a pomaleji než nějakej trooper...
Obrázek

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jen podotýkám, že všichni silnější jediové byli pryč. A těch sithů taky zařvalo celkem dost, na to že to byli ti "nejsilnější", bojující proti průměrným. :wink:

Dobře, to odhození zbraně bylo poněkud podivné, ale ostatní je mlátili pažbou. A to je právě to, na bojišti nejseš sám, možná je fajn točit se na místě pokud jsi v širokém dalekém okolí sám, ale pokud nejsi, tak je to tvoje smrt.

Nejde mi ani tak o Palpatinův xicht jako o to že to přežil, a to do něj prali celkem dlouho. A navíc zůstal celkem vitální.. :rflmao:

PředchozíDalší

Zpět na Hry