Tak MMORPG si snad někdy hrál, ne? Lineage, WoW, Aion... To bude naprosto to stejný, takže klikneš na skill a ono to provede nějakej útok, ale v reálným čase, né že si to zastavíš, naklikáš si z výběru, co to má udělat a pak se to pustí jako video... To mě vadilo nejvíc, byla to strašná nuda...
K tomu: člověk + meč = katastrofa. Se podívej na filmy, tam je hodně krát nějakej robot s tou tyčí, která zastaví meč a ti Jedi se s nima mlátí i docela dlouho, na zdržení to stačí...
mikey: kdyby proti sobě stál rovnocenej sith a smuggler a bylo to fakt vyrovnaný a záleželo by už jen na hráčích, tak by to byla asi blbost, přeci jen to musí mít zachovaný nějaký prvky "reálnosti SW universa"...
Zdá se, že ho to nabudilo dost, protože neměl problém si tam povodit toho "nejlepšího Jediho", kterého mohl chrám v tu dobu nabídnout. Tu Jedijku by taky odrovnal, kdyby se do toho nevmísil pan nesmrtelný...
Nevím, já mít meč, který projde vším, protože je to nějaký "laser", tak stačí, když se kolem do kolečka otočím jak kretén a každej, kdo se proti mně rozběhne, tak skončí na 2 půlky, protože to prostě ničím neblokne... Si tam běžel a odhazoval je jako v rugby, to je kravina, stačilo by po něm ten meč hodit a je v háji, i kdyby si pro něj potom musel dojít...
Brnění a elektrika... i kdyby to brnění měl kdoví jaký, tak měl hlavu pořád nechráněnou a tam to taky dostal, tudíž mu brnění bylo k hovnu a měl být v háji

. Nepral ho nijak dlouho, ale stačí se podívat na Ep. 2 co naprosto kratičkej výboj od Dooka provedl s Anakinem, válel se v kouři další polovinu filmu