Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Battlestar Galactica a Caprica Battlestar Galactica

Battlestar Galactica

Cyloni byli vytvořeni člověkem, stroje které měli pomoci lidem se vzbouřili...

Libi se vam BSG?

Super.
239
72%
Ano libi.
72
22%
Ne nelibi
11
3%
Je to humus.
10
3%

Celkem hlasů : 332

Příspěvek 17.6.2010 18:53:41
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Já myslím, že pokud kolegovi kokotovi příjde miniserie tak mrzce nekvalitní, nemá smysl, aby se pouštěl kamkoliv dále.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 17.6.2010 19:01:12
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Ono je možný, že u někoho ta nuda převáží tak, že potom neocení kvalitu třeba té bitvy, popřípadě některých jiných částí... Ale s tou hudbou mě zklamal... nejlepší hudba, kterou jsem kdy ve filmu/seriálu slyšel!!
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 17.6.2010 19:03:04
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě nezklamal, jelikož jsem od něj nic kloudného nečekal.

Příspěvek 17.6.2010 19:05:03
Major
Major

Odpovědět s citací

Eureka nebo jiný seriály se mu snad musí líbit a tam taky skládal "Medvěd" hudbu, která se musí líbit každému! :D
Obrázek

Příspěvek 17.6.2010 19:06:52
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nuda nenuda, máme tu sakra genocidu 21 miliard lidí a všeobjímající depresi. Ano, miniserie je rozvláčnější. Ano, dramatická BSG se nemusí strefit do vkusu každému. Ale kokotův post hraničí s mentální chorobou.

Příspěvek 17.6.2010 19:08:25
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mimochodem, v tomhle čísle filmařského teoretického časopisu Cinepur by měl být článek o BSG nebo zmiňující BSG, mám dojem že od mého učitele a supervizora mojí bakalářky o BSG. (Původně jsem ho měl psát o BSG já, ale s díky jsem odmítl)

Příspěvek 17.6.2010 19:10:03
Major
Major

Odpovědět s citací

Doufám, že se ten článek objeví na netu, protože ten časopis absolutně neznám... a proč si to odmítl? Nechtěl si to náhodou původně psát?
Obrázek

Příspěvek 17.6.2010 19:10:46
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ray: Kdyby jsi byl od té dobroty, mohl by jsi ho i naskenovat.

Příspěvek 17.6.2010 19:13:25
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Cinepur je trochu jiná liga než Pevnost, na vtipy o přerušované souloži se tam moc nehraje. Proto ho taky asi neznáte, je to hodně, hodně odborný plátek. Plánuju na to kouknout u nás v knihovně, ale kdybych si sebou vzal foťák, udělám primitivní "scan".

Příspěvek 17.6.2010 19:21:32
Major
Major

Odpovědět s citací

Pevnost taky neznám :D :D . Já moc nečtu, když už, tak občas noviny MF Dnes atd. :D
Obrázek

Příspěvek 17.6.2010 19:23:16
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ray: To udělej, chci si přečíst názor odborníka. Doufám, že je to takový kalibr jako koko.

Příspěvek 17.6.2010 19:24:09
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no tak sory že mi nepadl do oka příběh pár tísíců přeživších náboženských fanatiků, vedených nesympatickou neatraktivní namyšlenou prezidentkou, která se z postu "učitelky", jak podotkl commander dostala k vedení veškerého zbytku lidské civilizace.....v tomto případě bych upřednostňoval vojenské velení....no dobrý pak nějaká ta atmosféra....to jsem postrádal snad ze všeho nejvíc....všecko se to seběhlo strašně rychle a vůbec to nemělo ten potřebný nádech a atmosféru.....pak emoce no.... zahynuli miliardy lidí, lidský druh byl skoro vyhuben, borci na galaktice jsou poslední svého druhu, ale to je v pohodě na konci se všichni smějí je to parádka, zapálíme doutníček, zahrajem karty všecko v pohodě každý je OK jako by se nic nestalo :lol:
no tak doufám že to o té Zemi není jen legenda a že opravdu v tom seriálu existuje.....jak sem o té Zemi uslyšel, hned se mi to trochu zalíbilo, protože to má nějakou spojitost s našim světem.....a jistou realisitičnost....asi by mne nebavilo sledovat fanatický borce z jiného konce vesmíru, kteří s náma ani trochu nesouvisí.....zajímá mě víc náš svět a různé věci co by se mohly v budoucnu stát, a nějak by to se mnou souviselo..... Pak je tu další věc...týpci s borcovskýma uniformama, kteří vypadaj jako by jejich technika byla na ůrovni 70 století, a maj vesmírný lodě s FTL, přitom jejich kompy a vybavení na palubě vypadá jak z planety opic.....a navíc tito týpci dokázali vyrobit tak dokonalý roboty?? no i v SG je dost nesrovnalostí ale třeba tohle na kvalitě taky nepřidá....na jedný straně hustý zbraně a lodičky, ale když se podíváte dovnitř, vypadá to hůř, než naše letadla z 80 let....no nic uvidíme jak se to rozvine dál, nové civilizace a kultury, noví spojenci...to by bylo dobrý...potom konec, v kterým sme se dozvěděli že ta činanka, ktera se chová normálně je Cyklon, a očividně o tom ani neví.....hm cyklon to je název jak pro plyn
ObrázekObrázek

Příspěvek 17.6.2010 19:27:50
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

MF/iDnes je nuda, vždycky mi z článků vyškrtávají sofistikované anglicizmy :-(

Deadalus: Korda je jedním z lidí, co se u nás specializují na television studies, nějaké jeho články můžeš i vygooglovat.

Cocainův příspěvek nechám bez komentáře, nemám čas na flamewar.
Naposledy upravil Ray dne 17.6.2010 19:30:35, celkově upraveno 1

Příspěvek 17.6.2010 19:28:30
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

koko9 píše:
potom konec, v kterým sme se dozvěděli že ta činanka, ktera se chová normálně je Cyklon, a očividně o tom ani neví.....hm cyklon to je název jak pro plyn

Hmm, koko, to není Cyklon, ale Cylon.

Příspěvek 17.6.2010 19:30:48
koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

ray: Snad hned nemusím být psychicky labilní, když se mi ten pilot nelíbil....je hodně dílů z SG, který jsou celkem podobný a usnul jsem u nich. Akorát jsem z těch narážek všude (plný fórum, big bang, etc) čekal něco luxusnějšího....to je tak, když něco přeceníš

bc304 - sory písmenko, sem si nemoh vzpomenout
ObrázekObrázek

PředchozíDalší

Zpět na Battlestar Galactica a Caprica