no tak sory že mi nepadl do oka příběh pár tísíců přeživších náboženských fanatiků, vedených nesympatickou neatraktivní namyšlenou prezidentkou, která se z postu "učitelky", jak podotkl commander dostala k vedení veškerého zbytku lidské civilizace.....v tomto případě bych upřednostňoval vojenské velení....no dobrý pak nějaká ta atmosféra....to jsem postrádal snad ze všeho nejvíc....všecko se to seběhlo strašně rychle a vůbec to nemělo ten potřebný nádech a atmosféru.....pak emoce no.... zahynuli miliardy lidí, lidský druh byl skoro vyhuben, borci na galaktice jsou poslední svého druhu, ale to je v pohodě na konci se všichni smějí je to parádka, zapálíme doutníček, zahrajem karty všecko v pohodě každý je OK jako by se nic nestalo
no tak doufám že to o té Zemi není jen legenda a že opravdu v tom seriálu existuje.....jak sem o té Zemi uslyšel, hned se mi to trochu zalíbilo, protože to má nějakou spojitost s našim světem.....a jistou realisitičnost....asi by mne nebavilo sledovat fanatický borce z jiného konce vesmíru, kteří s náma ani trochu nesouvisí.....zajímá mě víc náš svět a různé věci co by se mohly v budoucnu stát, a nějak by to se mnou souviselo..... Pak je tu další věc...týpci s borcovskýma uniformama, kteří vypadaj jako by jejich technika byla na ůrovni 70 století, a maj vesmírný lodě s FTL, přitom jejich kompy a vybavení na palubě vypadá jak z planety opic.....a navíc tito týpci dokázali vyrobit tak dokonalý roboty?? no i v SG je dost nesrovnalostí ale třeba tohle na kvalitě taky nepřidá....na jedný straně hustý zbraně a lodičky, ale když se podíváte dovnitř, vypadá to hůř, než naše letadla z 80 let....no nic uvidíme jak se to rozvine dál, nové civilizace a kultury, noví spojenci...to by bylo dobrý...potom konec, v kterým sme se dozvěděli že ta činanka, ktera se chová normálně je Cyklon, a očividně o tom ani neví.....hm cyklon to je název jak pro plyn