Podle mě, zatím jeden z nejlepších dílu SGU, co zatím byly. Rushova linie mi přišla daleko zajímavější, než výlet bandy exotů někde na planetu. Líbil se mi začátek, kdy člověk prakticky "skočil" do Rushova života, a o co se jedná se dozvěděl až později. V SG-1 / SGA člověku bylo ze začátku všechno hezky do detailu vysvětlený (jak pro blbce). Ne, že by člověk díky spoilerům nevěděl, že Rush je přikurtovanej v křesle ale stejně se mi tenhle styl začátku líbil.
Co se týče toho, jak se Chloe dostala na planetu - ano, je sice hezký, že ji tam Eli tak hezky protlačil a vyjmenoval co všechno si od Dotora Jacksona "nepamatuje" (psáno schválně), a proč by jim tam měla být "užitečná", ale d*prdele tohle není školní vejlet aby se na ně Young culil stylem ala "Tak si děti teda běžte hrát". Plus další klasická Stargate situace - dojdeme někam a začneme se hádat, co budeme dělat dál. Akorát s rozdílem, že tady už to není plukovník, dva majoři, co se hadají kdo leští kliku v armádě dýl, a zbytečný airman, co na misi chcípne ale Ken, Barbie, IT kiddo a seržant od mariňáků.
Co se týče samotnýho pobíhání na planetě, tak na jednu stranu se mi líbilo, že se Geer nenechal s*át na hlavu, když Eli začal vtipkovat na jeho účet ale na druhou stranu mě u Geera štve, že zase drží kvér jak nějakej skautík na vejletě. Je fajn, že herce naučili konečně po 10ti letech to, že se pořád nedrží prst na spoušti ale ještě by jim někdo mohl říct, že na patrole se drží kvér obouma rukama a ne jen jednou. Ale zase bylo dobrý, že i civilista vyfásl helmu, když šli odpalovat tu C4ku.
Jinak vcelku spokojenost. Jsem zvědavej, jak bude pokračovat linie týkající se křesla.
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!
Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215