Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x14 - Human

1x14 - Human

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 24.4.2010 07:52:15
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

může tedy Rush to křeslo ovládat nebo má smolíka ?
Obrázek

Příspěvek 24.4.2010 07:54:08
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

g.o.d:spíš jde o sílu ATA genu. Nevím jak to jinak říct, ale asi to tak je. Sheppard to dělal bez jakéhokoliv soustředění. Jen do toho sednul a křeslo se zaplo samo. Beckett se musel soustředit.

Inpernak: ne nemůže ovládat loď

btw: počkám a budu checkovat, jestli budou anglický titulky stejně rychle jako minulý týden a pustím si to s nimi
Obrázek

Příspěvek 24.4.2010 07:57:22
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

tak to opravdu nechápu ? když není pro křeslo dost dobrý proč nedopadl jako Frenklin ? a co to 46 to bylo co za kod ?
Obrázek

Příspěvek 24.4.2010 07:58:41
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
protože omezili jeho výkon pomocí toho bufferu co stvořili. 46 je číslo chromozomu v lidské DNA aspoň myslím
Naposledy upravil DAVE! dne 24.4.2010 08:00:53, celkově upraveno 1
Obrázek

Příspěvek 24.4.2010 08:00:09
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

no uvidíme , už se těším na titulky :) ale těch 46 teda nevím kčemu mu to bylo ?
Obrázek

Příspěvek 24.4.2010 08:10:40
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

teď mě napadlo, že to co křeslo udělalo s Rushem je hodně podobné těm křeslům z SG-1 2x04 Správce. Tam to dělalo to samé

http://stargate.mgm.com/view/content/2126/index.html

nová webepizoda, tentokrát hodně vtipná :rflmao:
Obrázek

Příspěvek 24.4.2010 08:58:42
Freizy Airman
Airman

Odpovědět s citací

kdyby dali aspoň takovou náplň humoru aji do normálních epizod. Třeba aspoň na konci :)

Příspěvek 24.4.2010 09:02:14
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jo jasně, oni ztratí čtyři dá se říct důležité lidi, žádný kód neexistuje (alespoň z toho co sem pochytil) a oni budou v téhle situaci vtipkovat.
Obrázek

Příspěvek 24.4.2010 09:51:20
Freizy Airman
Airman

Odpovědět s citací

Když jsem tohle psal, epizodu jsem ještě neviděl. Nemyslel jsem konkrétně tento díl, každej díl neměl bad end.

Příspěvek 24.4.2010 10:25:04
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

S tím křeslem jde o neurologickou stavbu mozku. A co se dílu týče tak raději nic nepíšu, jinak se to tu zase rozjede ve velkém flame stylu :D

Příspěvek 24.4.2010 10:32:55
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

o mozku tam nic není řečeno co sem vyčetl z těch titulků
Obrázek

Příspěvek 24.4.2010 10:36:07
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

bylo tam něco neurological system/built či cosi takového. Bohužel se nemůžu znova podívat, už jsem to smazal

Příspěvek 24.4.2010 10:40:42
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

poslal jsem ti PM s výpisem anglických titlí, buď to ten týpek blbě sepsal nebo jsi se zmýlil
Obrázek

Příspěvek 24.4.2010 10:42:54
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ahá :) ja se přeslechnul :) spletl jsem si numerological a neurological ;)

Příspěvek 24.4.2010 11:08:08
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no teď jsem si ten díl pustil a přijde mi, že ten Brody říká opravdu neurological, asi to i vypadá na chybu v těch titulkách
Obrázek

Příspěvek 24.4.2010 12:11:51
dlouma Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak tento díl byl velice zajímavý, Těším se na pokračování a hlavně jak to dopadne s těma čtyřma co uvízli na planetě.

Příspěvek 24.4.2010 12:25:28
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak díl byl velmi zajímavý, končí dobrým, či spíše špatným happy endem, mají alespon nejakou predstavu jak pokracovat s ovladanim Deastiny, takže v dlouhodobým hledisku mají navrch.... uvidíme co bude s našimy Robinsonáky... tipuju že Šmoulové.... 8/10
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 24.4.2010 12:27:04
slizik007 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mne sa tiež páčil. Nemôžem si pomôcť ale strašne mi vyhovuje toto poňatie SG. Už aby vyšli aj titulky nech mám po hromade všetky súvislosti :bounce:

Příspěvek 24.4.2010 13:50:04
k770i Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Dost smutný ale dobrý díl.Pavouk byl hezkej :D
Obrázek

Příspěvek 24.4.2010 13:55:12
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

este ze tam nebol europan inak by napisal 6.4. cize 64...vlastne moment Rush je tiez europan a v GB tiez v datume pisu prvo den a potom mesiac nie?
Obrázek

Příspěvek 24.4.2010 15:42:19
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Děj je vcelku pochopitelný, ale jedna technická, v Air 3 (písečná planeta), stačilo vytočit zpět Destiny a strčit třeba ruku do horizontu, a loď nemohla do FTL (bezpečnostní protokol) a tady v tom díle se o to ani nepokusili?

Příspěvek 24.4.2010 15:47:30
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

když to zkusili minule tak to lodi moc neprospívalo (jak se třásla) a nebylo jim to k ničemu, když byly kompletně zasypáni
Obrázek

Příspěvek 24.4.2010 16:36:35
kufač Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jo jo, zkusit to mohli akorát daný člověk by po 38 minutách přišel o končetinu :)

Příspěvek 24.4.2010 17:01:50
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Podle mě, zatím jeden z nejlepších dílu SGU, co zatím byly. Rushova linie mi přišla daleko zajímavější, než výlet bandy exotů někde na planetu. Líbil se mi začátek, kdy člověk prakticky "skočil" do Rushova života, a o co se jedná se dozvěděl až později. V SG-1 / SGA člověku bylo ze začátku všechno hezky do detailu vysvětlený (jak pro blbce). Ne, že by člověk díky spoilerům nevěděl, že Rush je přikurtovanej v křesle ale stejně se mi tenhle styl začátku líbil.

Co se týče toho, jak se Chloe dostala na planetu - ano, je sice hezký, že ji tam Eli tak hezky protlačil a vyjmenoval co všechno si od Dotora Jacksona "nepamatuje" (psáno schválně), a proč by jim tam měla být "užitečná", ale d*prdele tohle není školní vejlet aby se na ně Young culil stylem ala "Tak si děti teda běžte hrát". Plus další klasická Stargate situace - dojdeme někam a začneme se hádat, co budeme dělat dál. Akorát s rozdílem, že tady už to není plukovník, dva majoři, co se hadají kdo leští kliku v armádě dýl, a zbytečný airman, co na misi chcípne ale Ken, Barbie, IT kiddo a seržant od mariňáků.

Co se týče samotnýho pobíhání na planetě, tak na jednu stranu se mi líbilo, že se Geer nenechal s*át na hlavu, když Eli začal vtipkovat na jeho účet ale na druhou stranu mě u Geera štve, že zase drží kvér jak nějakej skautík na vejletě. Je fajn, že herce naučili konečně po 10ti letech to, že se pořád nedrží prst na spoušti ale ještě by jim někdo mohl říct, že na patrole se drží kvér obouma rukama a ne jen jednou. Ale zase bylo dobrý, že i civilista vyfásl helmu, když šli odpalovat tu C4ku.

Jinak vcelku spokojenost. Jsem zvědavej, jak bude pokračovat linie týkající se křesla.
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 24.4.2010 19:55:23
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

To je právě ono, pokud by to byla reálná mise, tak by vyzkoušeli všechno. Možná by to nepomohlo, ale byl by čas lépe umístit nálože apod. Ten třes lodi v Air 3 neberu, to byl kamerový oblbovák na diváka a vyvolání napětí, jakože loď na ně tlačí, aby si pospíšili. Taková loď má samozřejmě inteligentní ovládání, a FTL nenaběhne dokud je připojená brána. Docela překvapující je, že si na takové mise neberou komunikační kameny, aby když loď odletí mohli hlásit co a jak? Díl je dobrý jen napůl, Rush bezva, ale ten průzkum...

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách