Ray: akorát jsi mi ukázal, že s tebou se tohle téma řešit nedá, tipoval bych tě na křesťana, jak tak urputně bojuješ za jejich "čest"
první 2 citace jsou diskutabilní, to určitě ano
ale v těch dalších 2 jsi mi akorát dokázal svou ignoraci nebo neschopnost se nad tím povznést a moc dobře víš, že jsem v tom měl pravdu
Ralen: bylo již vysvětleno, není co řešit, když nemáte rádi "kočku" tak jsou další případy...a i kdyby ne tak jsem vypsal nejenom tohle
Vanguard: slepé určitě ne, vím o čem mluvím a uznávám, že v případě definice fanatismu jsem to myslel jinak (podotknu, že jsem někde četl tu definici co jsem tu psal, podobně, ale nevim kde jsem to sebral), pokud by šlo o vášnivost tak tohle téma mě už dost nudí a charakteristická nesnášenlivost? to je jako s cikány? tohle bych mohl napsat o každé nesnášenlivosti (už vidim, jak mi Ray napíše, že jsem rasista

) takže k fanatismu to mám zatím daleko, spíš mě vidíš zkresleně, kdyby jsi tu se mnou diskutoval z očí do očí tak poznáš, že pro ně mam pochopení
btw ty jako jediný ses nezachoval jako útočník a dokážeš diskutovat na úrovni (a to se cení), ne jako jiní kteří by ti dali ještě do držky za tvůj názor
ray: samozřejmě už tu máš 3. naprosto bezvýznamný a pouze provokující post, kterým si musíš dokazovat svou pravdu, kterou jsi tu jaksi neobhájil