Na uvod len poviem ze sa mi velmi pacia prispevky od Ray
Ja som z SG-1 na SGA nesiel plynule, dlho som ho odmietal, az jedna osoba mi pustila(nasilu)pilot a teda z obetovania sa nakoniec bola nova zavistlost.
Vsetkym sa nam to pacilo, ale zase sme si aj priali aby to uz skoncilo. Co ma u predch.dvoch ale netesilo bolo to ze postavy boli vopred viacmenej jasne, nemali ziadny charakterovy vyvoj. Co sa o SGU neda povedat, tu ma postavy prekvapuju a konaju naozaj casto prekvapivo.
Psychologicke stavy patria k tomu, niesu to tam predsa len cisto "slepo"veriaci vojaci, takze ako som pisal nedokazu sa velmi ovladat a najma intriguju.
Serial je nasadeny na inu sortu divakov, hlasku"pre baby"je naozaj nevhodna. Praveze zenske publikum je viac casto ovela viac ocenit jednotlivé žánre SciFi, to skor mladsie rocniky naucene na obycajne monsterweek popcornove epizody, ktorymi nas zahlcovali a ked je nieco trochu viac komplikovanejsie to este nedokazu spracovat a je to automaticky pre nich blbost . Na tieto zanre holt treba dozriet a tiez mat stipku porozumenia
Dodat hodnotit serial podla prvy 10 epizod sa da tazko, prva sezona SG-1 okrem mozno prvych dvoch epizod, bola takaa strasna kravina, ze to az do hor volalo, ale ratali uz vopred asi z hodne seriami.
Vtedy som to mozno trochu vypozera, bol som predsa maly. Ale ked som to nedavno chcel odzaciatku spozerat s holkou co to nikdy nevidela, samemu mi bolo zle z nametu tych epizod i prevedenia.
Takze si dajte pohov min. do polk 2serie!