Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Stargate hry StarGate Atlantis Adventures [New trailer]

StarGate Atlantis Adventures [New trailer]

t17dr Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Mnozí jste již slyšeli o projektu Stargate Atlantis Adventures (dále jen SGAA). Chci tento projekt více přiblížit vám, kteří jste o něm již slyšeli a vysvětlit ho těm neinformovaným. Pár nadšenců Hvězdné brány se rozhodlo vytvořit jedinečný projekt, jehož cílem je vytvořit zcela unikátní MORPG hru.

MORPG? O co se jedná?
Multiplayer online role-playing game. Volně přeloženo hraní role jedné postavy po internetu a s více hráči. Nejedná se o žádnou Massive RPG stylu World of Warcraft. SGAA bude moci hrát až 64 hráčů najednou (aspoň tak je plánováno), což je již myslím počet dostačující pro pořádné akce.

Co bude náplní?
Již při vytváření své vlastní postavy bude na výběr plno různých věcí, kterými se jednotlivé postavy budou lišit, od vzhledu až po schopnosti. Poté budete sám nebo v partě plnit mise, úkoly, poznávat svět SGAA a stýkat se s jinými bytostmi - hráči i počítačově řízenými. Každý hráč bude mít svůj vlastní inventář, nosit různé uniformy či zbraně. A to hlavní, každý bude moci vytáčet hvězdnou bránu a poté jí i cestovat.

Jak probíhá vývoj?
Jak již slovo vývoj napovídá, na hře stále dělá několik nadšenců. Den ode dne je ve světě SGAA více objektů, funkcí a v kódech i více řádků. Pokud ovládáš něco, čím si myslíš, že by jsi mohl přispět, neváhej a kontaktuj tvůrce SGAA na email: drahonovsky.tomas@gmail.com
Více informací o tom, koho hledáme se dozvíš na webu http://sgaa.tode.cz/nabor.html

Autoři by rádi vydali StarGate: Atlantis Adventures co nejdříve, tudíž, pište programátoři a grafici a my fanoušci sledujme netrpělivě web tohoto projektu: http://www.sgaa.tode.cz/

A nyní nový trailer.
Naposledy upravil t17dr dne 02.8.2010 12:59:09, celkově upraveno 4
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny. Albert Einstein
Obrázek

meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

zní to slibně....sem na vas zvedavý.... :)
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Bobo_SK Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

júúúúúújj :) čo to tu vidím napísané :) už sateším veľmi moooc strašne :)

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

mám dotaz a máte vůbec nějaké zkušenosti s tvorbou takového rozsáhlého projektu?
Obrázek

t17dr Airman
Airman

Odpovědět s citací

Projekt tohoto rozsahu je pro většinu týmu první, ale každý člen má samozřejmě zkušenosti s jinými projekty ve svém oboru.
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny. Albert Einstein
Obrázek

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

mno tk to sem zvědavej kam až to dotáhnete...rozhodně by bylo super kdyby to vyšlo..:)

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Na jakém enginu hra poběží?? Hra sice vypadá slibně ale působí to na mě tak nějak jako SL
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

t17dr Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je to na free enginu UDK - Unreal Development Kit (free verze Unreal Enginu 3). Ten jediný screen z levelu je ještě stále ve vývoji, ještě budou přibývat objekty a zmení se hlavně osvětlení. Navíc lightmapy pro osvětlení jsou prozatím renderované s nižšími detaily.
Obrázek

floother Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Pokud vám to vyjde tak super :D
Life is worth living for....
flooth is everywhere around us, on the internet.
Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít.
Better to fight for something than live for nothing.
George S. Patton

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Od kdy vlastně na hře pracujete?? A máte aspoň první veřejný termín??
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
by alfel

t17dr Airman
Airman

Odpovědět s citací

Na první otázku ti odpovědět můžu: První nápad vznikl už minulý rok před vánoci ale aktivně se na hře pracuje teprve pár měsíců.
Na druhou otázku přesnou odpověď neznáme. Neradi bychom fanoušky zklamali neplánovaným odkladem vydání. Hra se bude vyvýjet za běhu, několik šťastlivců bude mít přístup do alpha testu, během kterého se bude hra posouvat každý týden blíže k veřejnému beta testu.
Obrázek

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě nešlo o datum vydání mě šlo o datum prvního testu hry.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
by alfel

t17dr Airman
Airman

Odpovědět s citací

Co si představuješ pod pojmem první test? Pokud myslíš první spuštění s lidmi (alpha test pro uzavřenou společnost), tak datum se nebude zveřejňovat ze stejného důvodu jako datum veřejného betatestu. Fanouškové se vše včas dozví až bude hra dostupná pro veřejnost, jak jsem již zmínil, nechceme vyvolat zklamání, a tak si dáváme pozor na věci jako je datum hratelné verze pro lidi, kteří nepatří do vývojářského týmu.
Obrázek

Sim100 Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ok tak tuto hru si zahrám okamžite po jej vydaní. :bravo: :bravo:

Len by ma zaujímalo, či tvorba bude trvať menej než rok :)

PS : Škoda,že nemôžem ničím prispieť :(

kysela17 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

supéééééééééééééér až ji uděláte dejtemi vědět ja jsi jí hned zahraju :ok:

t17dr Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak se zaregistruj na webu na odběr novinek. Až hru vydáme, přijde ti e-mail.
Obrázek

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

t17dr píše:
Co si představuješ pod pojmem první test? Pokud myslíš první spuštění s lidmi (alpha test pro uzavřenou společnost), tak datum se nebude zveřejňovat ze stejného důvodu jako datum veřejného betatestu. Fanouškové se vše včas dozví až bude hra dostupná pro veřejnost, jak jsem již zmínil, nechceme vyvolat zklamání, a tak si dáváme pozor na věci jako je datum hratelné verze pro lidi, kteří nepatří do vývojářského týmu.

Tak nějak jsem to myslel. Jen by stačilo říct např. v létě proběhne alpha test hry nic víc jen aby lidi věděli že se něco děje a ne že hra na mrtvém bodě (jako například vývoj SG Legacy nebo SGLR)
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
by alfel

t17dr Airman
Airman

Odpovědět s citací

To že hra není na mrtvém bodě se dozvíš z webu hry. Pokud si zaregistruješ e-mailové novinky, budeš pravidelně dostávat zprávy o vývoji a dozvíš se i datum vydání beta-verze.

Tímto bych rád uzavřel téma data vydání hry.
Obrázek

maxwell skywalker Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Obdivuji elán tvůrců a rozhodně bych nechtěl podkopávat jejich entuziasmus, ALE. Jak jsem již psal ve vláknu ke Stargate Battle, málokterý, respektive, žádný takovýto projekt nebyl nikdy dokončen. Příkladem budiž Stargate The Alliance Alternative. Proto omluvte mou nedůvěru, ale NE. Neočekávám, že by hra kdy vyšla, a pakliže ano, provoz MORPG by Vás stál relativně mnoho finančních prostředků. Navíc, vývíjet herní projekt, to chce profesionální vedení, sponzora a hlavně dobré zázemí, což se obávám, bohužel nemáte. Soudím tak pouze z informací, které jsou mi dostupné. Pro mě osobně jediným živoucím projektem, je Stargate The New Enemy, na kterém se pracuje, pokud mne pamět neklame třetím rokem, ale progres je znát.

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

maxwell skywalker: tak trochu s tebou souhlasím ale pokud tím tak SG the aliance alternatíve vyvyjel jen 1 člověk ale tady jich je min. 7 na vývoj hry takže takový strach nemám že by to nešlo.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
by alfel

Vašek-Daygles Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Také se velice těším až to výde a přeji hodně štěstí
Obrázek
Vědět málo je nebezpečné,vědět hodně také.
Albert Einstein

t17dr Airman
Airman

Odpovědět s citací

maxwell skywalker píše:
Obdivuji elán tvůrců a rozhodně bych nechtěl podkopávat jejich entuziasmus, ALE. Jak jsem již psal ve vláknu ke Stargate Battle, málokterý, respektive, žádný takovýto projekt nebyl nikdy dokončen. Příkladem budiž Stargate The Alliance Alternative. Proto omluvte mou nedůvěru, ale NE. Neočekávám, že by hra kdy vyšla, a pakliže ano, provoz MORPG by Vás stál relativně mnoho finančních prostředků. Navíc, vývíjet herní projekt, to chce profesionální vedení, sponzora a hlavně dobré zázemí, což se obávám, bohužel nemáte. Soudím tak pouze z informací, které jsou mi dostupné. Pro mě osobně jediným živoucím projektem, je Stargate The New Enemy, na kterém se pracuje, pokud mne pamět neklame třetím rokem, ale progres je znát.

Z nedůvěřivých fanoušků jako ty jsme velmi zklamaní, ale chápeme jejich postoj k takovýmto projektům. Jádro vývojářů pracujících na SGAA studuje právě obor, ve kterém se uplatňuje při vývoji či se dokonce tímto živí. Nejsme tedy parta lidí bez schopností se snem vytvořit hru a víme jak probíhá vývoj takové hry a co to obnáší. Díky těmto lidem má projekt pevný základ.

alfel píše:
maxwell skywalker: tak trochu s tebou souhlasím ale pokud tím tak SG the aliance alternatíve vyvyjel jen 1 člověk ale tady jich je min. 7 na vývoj hry takže takový strach nemám že by to nešlo.

Ano, touto dobou je nás právě sedm a stále hledáme nové členy.
Obrázek

koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

teda zase obdivuju lidi, kteří se do něčeho takového pustí....Doufám že se konečně někomu povede dokonce i tu hru dovést do konce :yeah:
ObrázekObrázek

maxwell skywalker Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

t17dr: Odbornost vám neberu, ale reference jsou věc druhá, a těch jsem se na žádného člena nedobral-tedy diskutabilní. Pakliže váš počin výjde, přehodnotím svá tvrzení, ale zatím, pro mne jen další pokus.

Sim100 Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

maxwell skywalker
A čo ich skúsiť podporiť.Určite nieje príjemne robiť hru,keď veľa ľudí píše,že to nevyjde :) :)

V tomto prípade to našťastie píšeš len ty :D :D

Další

Zpět na Stargate hry