Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Stargate hry StarGate Atlantis Adventures [New trailer]

StarGate Atlantis Adventures [New trailer]

t17dr Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak se zaregistruj na webu na odběr novinek. Až hru vydáme, přijde ti e-mail.
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny. Albert Einstein
Obrázek

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

t17dr píše:
Co si představuješ pod pojmem první test? Pokud myslíš první spuštění s lidmi (alpha test pro uzavřenou společnost), tak datum se nebude zveřejňovat ze stejného důvodu jako datum veřejného betatestu. Fanouškové se vše včas dozví až bude hra dostupná pro veřejnost, jak jsem již zmínil, nechceme vyvolat zklamání, a tak si dáváme pozor na věci jako je datum hratelné verze pro lidi, kteří nepatří do vývojářského týmu.

Tak nějak jsem to myslel. Jen by stačilo říct např. v létě proběhne alpha test hry nic víc jen aby lidi věděli že se něco děje a ne že hra na mrtvém bodě (jako například vývoj SG Legacy nebo SGLR)
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

t17dr Airman
Airman

Odpovědět s citací

To že hra není na mrtvém bodě se dozvíš z webu hry. Pokud si zaregistruješ e-mailové novinky, budeš pravidelně dostávat zprávy o vývoji a dozvíš se i datum vydání beta-verze.

Tímto bych rád uzavřel téma data vydání hry.
Nevím, čím se bude bojovat ve třetí světové válce, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny. Albert Einstein
Obrázek

maxwell skywalker Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Obdivuji elán tvůrců a rozhodně bych nechtěl podkopávat jejich entuziasmus, ALE. Jak jsem již psal ve vláknu ke Stargate Battle, málokterý, respektive, žádný takovýto projekt nebyl nikdy dokončen. Příkladem budiž Stargate The Alliance Alternative. Proto omluvte mou nedůvěru, ale NE. Neočekávám, že by hra kdy vyšla, a pakliže ano, provoz MORPG by Vás stál relativně mnoho finančních prostředků. Navíc, vývíjet herní projekt, to chce profesionální vedení, sponzora a hlavně dobré zázemí, což se obávám, bohužel nemáte. Soudím tak pouze z informací, které jsou mi dostupné. Pro mě osobně jediným živoucím projektem, je Stargate The New Enemy, na kterém se pracuje, pokud mne pamět neklame třetím rokem, ale progres je znát.

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

maxwell skywalker: tak trochu s tebou souhlasím ale pokud tím tak SG the aliance alternatíve vyvyjel jen 1 člověk ale tady jich je min. 7 na vývoj hry takže takový strach nemám že by to nešlo.
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

Vašek-Daygles Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Také se velice těším až to výde a přeji hodně štěstí
Obrázek
Vědět málo je nebezpečné,vědět hodně také.
Albert Einstein

t17dr Airman
Airman

Odpovědět s citací

maxwell skywalker píše:
Obdivuji elán tvůrců a rozhodně bych nechtěl podkopávat jejich entuziasmus, ALE. Jak jsem již psal ve vláknu ke Stargate Battle, málokterý, respektive, žádný takovýto projekt nebyl nikdy dokončen. Příkladem budiž Stargate The Alliance Alternative. Proto omluvte mou nedůvěru, ale NE. Neočekávám, že by hra kdy vyšla, a pakliže ano, provoz MORPG by Vás stál relativně mnoho finančních prostředků. Navíc, vývíjet herní projekt, to chce profesionální vedení, sponzora a hlavně dobré zázemí, což se obávám, bohužel nemáte. Soudím tak pouze z informací, které jsou mi dostupné. Pro mě osobně jediným živoucím projektem, je Stargate The New Enemy, na kterém se pracuje, pokud mne pamět neklame třetím rokem, ale progres je znát.

Z nedůvěřivých fanoušků jako ty jsme velmi zklamaní, ale chápeme jejich postoj k takovýmto projektům. Jádro vývojářů pracujících na SGAA studuje právě obor, ve kterém se uplatňuje při vývoji či se dokonce tímto živí. Nejsme tedy parta lidí bez schopností se snem vytvořit hru a víme jak probíhá vývoj takové hry a co to obnáší. Díky těmto lidem má projekt pevný základ.

alfel píše:
maxwell skywalker: tak trochu s tebou souhlasím ale pokud tím tak SG the aliance alternatíve vyvyjel jen 1 člověk ale tady jich je min. 7 na vývoj hry takže takový strach nemám že by to nešlo.

Ano, touto dobou je nás právě sedm a stále hledáme nové členy.
Obrázek

koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

teda zase obdivuju lidi, kteří se do něčeho takového pustí....Doufám že se konečně někomu povede dokonce i tu hru dovést do konce :yeah:
ObrázekObrázek

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

t17dr: Odbornost vám neberu, ale reference jsou věc druhá, a těch jsem se na žádného člena nedobral-tedy diskutabilní. Pakliže váš počin výjde, přehodnotím svá tvrzení, ale zatím, pro mne jen další pokus.

Sim100 Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

maxwell skywalker
A čo ich skúsiť podporiť.Určite nieje príjemne robiť hru,keď veľa ľudí píše,že to nevyjde :) :)

V tomto prípade to našťastie píšeš len ty :D :D

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Sim100: "V tomto prípade to našťastie píšeš len ty." To značí, že jsem tu zřejmě jediný realista-nepočítám ovšem ty, kteří se k tomu ani nevyjadřují.
"A čo ich skúsiť podporiť." Podpořit? Čím? Chválit jim něco, na čem se teprve pracuje? Má to smysl? Pakliže to myslí vážně, měli by se zamyslet nad potencionálním investorem/sponzorem. Podpořil bych je finančně, pokud by to mělo efekt-což mít nebude, jelikož česká herní scéna na tento koncept není stavěná. Já si jen myslím, že u nezávislých projektů je dost předčasné hlásat do světa, že "my na něčem pracujeme." Co takhle to zkusit s propagací, až bude alespoň hratelná alpha verze?

djnitro Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pro mě velmi potěšující zpráva. Držím palce, co se týče těch kritiků... Kolik vy jste dělali her, že neustále vše zpochybňujete??? Soudím, že žádnou, tak proč navštěvujete tenhle topic??? Já osobně bych považoval za mrhání časem projektu, o kterém se domnívám, že se nikdy nezrealizuje...

Pro vývojáře: Opravdu se mi ta grafika líbí, hlavne malp :-) . Jen tak dál... :-)

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

djnitro: "Kolik vy jste dělali her, že neustále vše zpochybňujete???" Tak přesně tenhle argument miluji. Svou troškou jsem přispěl svého času k vývoji a hlavně propagaci Stargate The Alliance Alternative, takže moc dobře vím, jak taková nezávislá tvorba probíhá. Argumentuj alespoň něčím, co má váhu.

t17dr Airman
Airman

Odpovědět s citací

maxwell skywalker píše:
Sim100: "V tomto prípade to našťastie píšeš len ty." To značí, že jsem tu zřejmě jediný realista-nepočítám ovšem ty, kteří se k tomu ani nevyjadřují.
"A čo ich skúsiť podporiť." Podpořit? Čím? Chválit jim něco, na čem se teprve pracuje? Má to smysl? Pakliže to myslí vážně, měli by se zamyslet nad potencionálním investorem/sponzorem. Podpořil bych je finančně, pokud by to mělo efekt-což mít nebude, jelikož česká herní scéna na tento koncept není stavěná. Já si jen myslím, že u nezávislých projektů je dost předčasné hlásat do světa, že "my na něčem pracujeme." Co takhle to zkusit s propagací, až bude alespoň hratelná alpha verze?

Nevíme v jakých sférách se pohybují tvoje vědomosti. Na indie scéně sponzora neseženeš, pokud neukážeš hotový projekt, popřípadě už nějaký máš za sebou. Toto vlákno nebylo založeno jen se záměrem upozornit na projekt pouze fanoušky, nýbrž jeho primárním cílem bylo oslovit potenciální dobrovolníky, kteří by se rádi podíleli na vývoji. Hru nevytváříme pod žádným vydavatelem a tím pádem nepodléháme žádným podmínkám ani jiným omezením, což už vyplývá z toho, že je to nezávislý projekt. A proto tvoříme projekt podle obrazu svého. Nevíme kam míříš svými příspěvky, ale pokud nám to přímo napíšeš, možná se někam posuneme.
Tvoje chování působí ofenzivně, což se nám vůbec nelíbí, jelikož neznáme původ vzniku tvého negativního postoje osobně k našemu projektu. A když jsi k tomuto projektu tak skeptický, proč tedy navštěvuješ toto vlákno a čeříš vodu?

maxwell skywalker píše:
djnitro: "Kolik vy jste dělali her, že neustále vše zpochybňujete???" Tak přesně tenhle argument miluji. Svou troškou jsem přispěl svého času k vývoji a hlavně propagaci Stargate The Alliance Alternative, takže moc dobře vím, jak taková nezávislá tvorba probíhá. Argumentuj alespoň něčím, co má váhu.

Jestli se můžu zeptat, čím tak významným jsi k té hře přispěl? A ještě kde jsi hledal reference členů týmu?
Obrázek

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

"A když jsi k tomuto projektu tak skeptický, proč tedy navštěvuješ toto vlákno a čeříš vodu?" A proč bych nemohl projevit svou skepsi? Jako sorry, ale zatím jste tady nikomu nedali nic, co by se dalo hodnotit, tím myslím hratelnou ukázku, i kdyby jen prostředí.
"Nevíme kam míříš svými příspěvky, ale pokud nám to přímo napíšeš, možná se někam posuneme." Jak jsem již napsal pár řádek výše: "Co takhle to zkusit s propagací, až bude alespoň hratelná alpha verze?"
A tedy propo, odpověz mi na otázku, když se jedná o nezávislý projekt, odkud budete brát peníze na provoz serveru, na kterém to bude běžet? Já myslím, že oslovení sponzora, výměnou za reklamu v titulu není špatný nápad, a není to ani příliš nereálné. Ano, marketing je můj obor.
"Jestli se můžu zeptat, čím tak významným jsi k té hře přispěl?" Jistěže můžeš, v prvé řadě to bylo testování pracovních verzí, posílání bug reportů-kdo nezkusil, neví o čem je řeč. Ale, pro mě osobně podstatnější byla celková forma propagace titulu, ale hlavně komunikace s médii a potencionálními hráči. Vždy jsem se snažil uvádět věci na pravou míru, nijak nemystifikovat a informovat o všem, okolo vývoje. Dále to byl scénář, což bylo poslední, co jsem pro projekt udělal. Poté jsem se distancoval, jelikož jsem viděl, že se nikam neposouváme a tudíž to nemá budoucnost-scházela motivace a podstatně čas.
"..kde jsi hledal reference členů týmu?" Podíval jsem se na váš web a uvedeny tam nejsou, to by ale měl být základ. Pokud máš na mysli google a podobné, tak ne, tímto jsem se nezaobíral.

PředchozíDalší

Zpět na Stargate hry