maxwell skywalker píše:
Sim100: "V tomto prípade to našťastie píšeš len ty." To značí, že jsem tu zřejmě jediný realista-nepočítám ovšem ty, kteří se k tomu ani nevyjadřují.
"A čo ich skúsiť podporiť." Podpořit? Čím? Chválit jim něco, na čem se teprve pracuje? Má to smysl? Pakliže to myslí vážně, měli by se zamyslet nad potencionálním investorem/sponzorem. Podpořil bych je finančně, pokud by to mělo efekt-což mít nebude, jelikož česká herní scéna na tento koncept není stavěná. Já si jen myslím, že u nezávislých projektů je dost předčasné hlásat do světa, že "my na něčem pracujeme." Co takhle to zkusit s propagací, až bude alespoň hratelná alpha verze?
Nevíme v jakých sférách se pohybují tvoje vědomosti. Na indie scéně sponzora neseženeš, pokud neukážeš hotový projekt, popřípadě už nějaký máš za sebou. Toto vlákno nebylo založeno jen se záměrem upozornit na projekt pouze fanoušky, nýbrž jeho primárním cílem bylo oslovit potenciální dobrovolníky, kteří by se rádi podíleli na vývoji. Hru nevytváříme pod žádným vydavatelem a tím pádem nepodléháme žádným podmínkám ani jiným omezením, což už vyplývá z toho, že je to nezávislý projekt. A proto tvoříme projekt podle obrazu svého. Nevíme kam míříš svými příspěvky, ale pokud nám to přímo napíšeš, možná se někam posuneme.
Tvoje chování působí ofenzivně, což se nám vůbec nelíbí, jelikož neznáme původ vzniku tvého negativního postoje osobně k našemu projektu. A když jsi k tomuto projektu tak skeptický, proč tedy navštěvuješ toto vlákno a čeříš vodu?
maxwell skywalker píše:
djnitro: "Kolik vy jste dělali her, že neustále vše zpochybňujete???" Tak přesně tenhle argument miluji. Svou troškou jsem přispěl svého času k vývoji a hlavně propagaci Stargate The Alliance Alternative, takže moc dobře vím, jak taková nezávislá tvorba probíhá. Argumentuj alespoň něčím, co má váhu.
Jestli se můžu zeptat, čím tak významným jsi k té hře přispěl? A ještě kde jsi hledal reference členů týmu?