Damacon píše:
Přesně tak, jsi můj člověk,ALE, jak jsem psal výše, co by bylo lepší, jestli replikátoři pod kontrolou, nebo Anubisova PRVNÍ mateřská loď with Ra eyes. U replikátorů by to byla opravdu sázka do loterie, pokud by se jim podařilo dostat na loď a pokud připustíme, že Převoři by je jediným máchnutím hole nezlikvidovali, bylo by vítezství za pár....a nejrychlejší. Jenže, pokud by se jedna z těch věcí nepodařila tak by se tam replikátorská loď jen tak vznášela a nijak by nám nepomohla(mám za to že kromě vystřelování článků na obsazení neměla žádné zbraně)... naproti tomu Anubisova loď i když by s tìmi nadupanými zbraněmi neměla na lodě Ori takový zničující účinek jako na Hataky(pravděpodobně NE) , přesto by s takovou kadencí jedněch z nejlepších zbraní v galaxii,hned po Dakaře, musela přinejmenším oslabit štíty Ori lodí...Znovu doporučuji 6*22. A určitě by nadělala na lodích Ori více škody, než asgardský O´neill. A pokud by ani ona opravdu NIC neudělala, tak potom se i s Asgardy o Goauldech nemluvě mužeme jít klouzat...Protože ty štíty budou mít opravdu neuvěřitelně nadupané... Pak jedině Merlinova zbraň, nebo Furlingové o kterých nic nevíme a určitě budou stát za to(i když pochybuji, že by měli o tolik lepší zbraně než ty antické na Anubisově lodi), nebo si doletět pro jednu zbytečnou bránu.... naprogramovat zbraň na Dakaře na zničující účinek který by procházel otevřenou bránou z Dakary do brány, kterou by jsme aktivovanou z Dakary vyhodili před Ori ships a pak jen doufat že výbuch je dostane...
ale vždyt zbran da dakaře je zničena!