Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
Byl to její první úkol pro CIA, NSA nebo pro co to Sarah pracuje. |
Tak jako tak mu zabila manželku |
Nebo se jí dost možná chtěli prostě zbavit a Sarah se svým testem byla po ruce. Ono nás možná ještě pár překvapení čeká. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby byl Ring je nějakou skrytou částí CIA. |
http://www.youtube.com/watch?v=gEHepasZSn8
Vlastně to znamená, že z Chucka je už opravdu regulérní špión (že zabije Shawa on se prostě muselo stát, jinak už to snad ani nešlo), a na jeho místo nastoupí nový nerd, Morgan. ![]() ![]() Mám z toho trochu obavy, protože Morgan dokázal být pěkně protivný, ale v poslední dvou sériích dospěl, tak snad to nebudou moc přehánět. Trochu mi chyběli Awesome a Ellie, a jak je to s tou jejich Afrikou. Ale to se hádám dozvíme už brzo. Ta Paříž byla krásně symbolická. A Mark Sheppard by měl dostat vlastní seriál, aby přestal krást seriály jiným ![]() |
3 roky... 3 roky... chudák Chuck, to je horší jak prvorepublikový filmy... no, aspoň už po sobě přestanou házet psí oči a budou se věnovat práci. Casey se zase předvedl, je vidět že pod tou drsnou slupkou je to fajn člověk ![]() A Morgan... darmo mluvit... ten nadělá průšvihů, ale tak třeba využijí jeho schopnosti hráče videoher, televizního diváka a počítačového piráta ![]() |
Viděl jsem jenom jednou, ale Chuck vystřelil dvakrát, ne? Nebo to byl Shaw-ův a potom Chuckův výstřel? Ale nepřekvapilo by mě, kdyby se Shaw propracoval někam výš v Ringu a na konci ho pěkně lovili ![]() |
Tak pět let nebo jak dlouho pátral po tom, kdo zabil jeho ženu a nakonec zjistil, že ji zabila další žena, s níž mohl mít teoreticky vztah, a že v CIA ho zradili - takže mu hráblo. To se stává. Jinak taky doufám, že Shaw umřel. Vypadal mrtvý - ležel navíc tváří ve vodě, takže si nemyslím, že by ho z toho dostali. I když tohle je Chuck, takže co my víme ![]() Taky se mi tu líbily scény mezi Sarah a Chuckem - asi nejlepší bylo to "you are still MY Chuck" a "You saved me?". Nebyla jsem z toho neustálého natahování jejich vztahu na větvi, ale tohle bylo moc pěkné. ![]() |
No konečně...jen doufám, že se to příštim zase nepokazí ![]() ![]() Ale tedy s tim Shawem je to divný...jasně, zastřelila mu ženu, kterou miloval, o to nic, nicméně dle jeho charakteru, který jsme měli možnost vidět, bych tohle v něm neviděla. Zvláště ještě poté, co si logicky odůvodnil, co a jak a kdo že za to může. Možná kdyby to bylo hned za sebou. Ale tohle plánované. Nevim, k němu mi to prostě nesedí. Morgan potěšil ![]() ![]() |
Jednak se tedy v posledních epizodách vrátí papa Bartowski (kdo viděl trailer na další díly, tak ho určitě viděl), a taky bude hostovat v jedné epizodě Christopher Lloyd (aka ´DocˇBrown) jako terapeut, ke kterému Chuck půjde. Co se týče vztahu Chuck/Sarah, tak prý to bude hlavně o tom, jak Chuck bude učit Sarah mít plnohodnotný vztah (nejsem si úplně jistá, jestli zrovna on je na to ten pravý ![]() Taky to Shawovo zabití jen tak nepřejdou a myslím, že sám Zach říkal, že na to čekal dlouho (až Chuck někoho zastřelí, protože to bylo nevyhnutelné) a bude se s tím potýkat. Pochopila jsem, že nepůjde úplně o výčitky, ale spíš o to, jestli bude schopný používat zbraň i bez toho, aby zachraňoval Sarah. Či nějak tak, radši jsem se v tom moc nevrtala ![]() |