Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Chuck

Chuck

Příspěvek 09.4.2010 21:31:23
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Právě jsem dokoukal zatím poslední díl a jsem v naprosté extázi! To bylo něco neuvěřitelného, na tento moment jsem čekal od začátku Chucka. Ten závěr byl opravdu dost velké klišé (happyend), ale u Chucka mi to vůbec nevadí, ba naopak, bylo to skvělé. Tento díl prostě neměl chybu. Každopádně jsem zvědavý, co budou řešit teď do konce sezóny, skoro to vypadá, jako kdyby tvůrci tímhle dílem nejprve zamýšleli konec sezony a pak to nějak protáhli. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu.

Příspěvek 09.4.2010 22:27:54
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Však taky jo. Původně měla mít 3. série jen 13 epizod, a protože nevěděli, jestli je obnoví, tak to napsali tak, aby se dalo pokračovat, ale zároveň to sloužilo jako případné finále seriálu. A pak jim NBC přiklepla dalších 6 epizod, tak pro to vymysleli další story-arc a dořeší tam i jiné věci, které teď nestihli.
V NBC už začínají přemýšlet jako ve FOXu :smile:

Nečtu moc spoilery, spíš jen o tom, kdo bude v seriálu hostovat, ale ve spojení s tím jsem právě narazila na rozhovor se Schwartzem. Spoilery!
Toto je spoiler!!!:
Jednak se tedy v posledních epizodách vrátí papa Bartowski (kdo viděl trailer na další díly, tak ho určitě viděl), a taky bude hostovat v jedné epizodě Christopher Lloyd (aka ´DocˇBrown) jako terapeut, ke kterému Chuck půjde.
Co se týče vztahu Chuck/Sarah, tak prý to bude hlavně o tom, jak Chuck bude učit Sarah mít plnohodnotný vztah (nejsem si úplně jistá, jestli zrovna on je na to ten pravý :D ).
Taky to Shawovo zabití jen tak nepřejdou a myslím, že sám Zach říkal, že na to čekal dlouho (až Chuck někoho zastřelí, protože to bylo nevyhnutelné) a bude se s tím potýkat. Pochopila jsem, že nepůjde úplně o výčitky, ale spíš o to, jestli bude schopný používat zbraň i bez toho, aby zachraňoval Sarah. Či nějak tak, radši jsem se v tom moc nevrtala :)

Ale jsem ráda, že ta pauza není tak dlouhá. Momentálně sjíždím staré díly, a jsem u osmé epizody 1. série. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.4.2010 16:55:55
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Chuck... Chuck. Chuck! Chuck!!!! Chuuuuuuuck :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Víc toho k dílu nemám co říct, možná jenom :rflmao: :rflmao:

Příspěvek 27.4.2010 17:49:29
General
General

Odpovědět s citací

Tohle bylo geniální :lol: Zachovi ty vlasy takhle hrozně sluší a s Yvonne tvoří výborný pár. Caseyho ale chudáka čekají krušné časy. :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.5.2010 21:20:49
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Chuck mě prostě zase nezklamal. Tenhle díl byl hodně vtipný a povedený. Strašně moc doufám ve čtvrtou řadu, nevíte někdo, jestli se o ní NBC nějak nevyjádřilo?

Příspěvek 02.5.2010 21:26:42
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Zatím ještě ne. ale co tak čtu tak se všeobecně očekává, že by to NBC měla obnovit, ale kdo ví...
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 02.5.2010 21:48:59
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

No já v to upřímně doufám, je to epizodu od epizody zajímavější. Sledovanost myslím taky není nikterak špatná.
Obrázek

Příspěvek 02.5.2010 22:03:10
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nebylo to špatné. Po přečtení předchozích komentářů jsem čekal trochu víc, ale celkem vzato pohodová episoda, která nám načíná druhou polovinu série.
Zároveň by mne zajímalo, zda jsem jediný, kdo má špatný pocit se zařazení Morgana do týmu? Seriál zatím bravurně balancuje na hranici humoru a akce. Doufám, že "agent" Grimes nevychýlí pomyslné misky vah :roll: .
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 03.5.2010 21:23:37
General
General

Odpovědět s citací

Taky jsem z toho trochu nervózní. Hlavně teda z dvojice Casey/Morgan, kdy by to Caseyho degradovalo jen na komickou figurku. Morgan měl zůstat na pozici nejlepšího přítele, ke kterému může Chuck zajít, když toho na něj bude moc, ale ne ho hned strkat do týmu.
Morgan zase žije Chuckův život, takový stalker na vyšší úrovni. :smile:

Herci i producenti tu a tam utrousí, že obnovení "vidí pozitivně", ale rozhodnutí by mělo padnout až v následujících týdnech. Ale šance jsou rozhodně vyšší než loni. Sledovanost se zase zvedla, a i tak se drží dobře, když vezmu, že běží proti Housovi, HIMYM atd. Možná by pro příště měli zvážit jiný den, pátek by byl ideální. :)
Fanoušci v Americe ale nenechávají nic náhodě a teď o víkendu uspořádali ve čtyřech velkých městech akci, kdy se oblékli do zelených triček a přesvědčovali lidi na ulici, aby si v pondělí večer pustili Chucka. :D

Příspěvek 04.5.2010 07:12:39
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Klenotka: Pátek by nebyl ideální. Pátku se v Americe přezdívá "zabiják seriálů". Když chce televizní stanice seriál zrušit kvůli malé sledovanosti, tak ho dá na pátek. :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 04.5.2010 13:08:10
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak poslední díl byl skvělej, Africká část, Morgan a i Fred Williard byli skvělý..... jen tak dál...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 04.5.2010 13:10:24
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak dnešní díl nezklamal :) sice ho pro mě zastínilo TBBT, které mě málem stálo infarkt, ale po předešlém díle krásně držel krok :)

Příspěvek 04.5.2010 22:31:32
General
General

Odpovědět s citací

Dobrý díl, ale minulý se mi líbil trochu víc.
Toto je spoiler!!!:
Trochu mimo mi tu přišel Casey, ale scény s tygrem byly super. :D
Je škoda, že Ellie s Devonem byli v té Africe tak krátce, byla to zajímavá změna prostředí.

A už jsem zmínila, jak skvěle vypadají Zachovy vlasy tuhle sérii? :D Jen jsem zmatená - Chuck už teda v Buy More nepracuje? Podle toho, co říkala minule Ellie, ho asi "povýšili", ale kdoví. Asi nám to brzo řeknou. :)

Příští epizoda vypadá opravdu zajímavě, a asi po dvou odlehčenějších epizodách znovu přidají na tempu.

http://www.youtube.com/watch?v=QVQhFMC_ID8&feature=player_embedded

Skrejm: Ten pátek jsem myslela spíš z hlediska konkurence, protože pondělí je opravdu v tomhle ohledu taky zabiják. Ale v pátek večer lidi obvykle u televize nesedí, takže to taky není ideální.

Příspěvek 06.5.2010 19:45:01
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Největší hvězdou dílu byla jedna nejmenovaná kočkovitá šelma :D.
Kupodivu mi nejzajímavější přišla africká linie, nehledě na závěr a skutečnost, že se můj oblíbený pár vrací domů :bravo: .
A co se týče našeho nevybroušeného diamantu :) jsem stále skeptický a zároveň zvědavý, jakým způsobem se s danou situací poperou tvůrci :wink:
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 07.5.2010 21:25:32
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zase výborný díl. Vůbec jsem ten závěr nečekal a hodně mě to překvapilo v dobrém slova smyslu. Ring je zpátky a příště bude zase vážnější epizoda. Jen kdyby to vyšlo s tou čtvrtou sérií, bylo by to skvělé.

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály