jen co jsem to tady pročetl, obecně - udivuje mě, že tady převládá mnohem víc kritika než pochvala, sice chápu, že to asi někde přehnali s těma postavama (disko a jak chloe řeší kluka), ale nemusíte furt něco kritizovat, podívejte se na to taky z tý lepší stránky
lidi si přejou reálnější věci, ale je to jako tenkrát s tim GTA4 co mělo bejt daleko reálnější než minulý díly a to se lidem už tolik nelíbilo jak vyšlo později najevo, lidi prostě nechtěj zas tolik reálný věci, spíš chtějí nějakej mix všeho (hlavně neřešte GTA, tady jde o princip)
když čtete knížky tak musíte zapojit svojí fantazii a přesně tak je to i ve filmech, to furt chcete aby vás scénář vedl za ruku a všechno vám vysvětlil? Máte taky svojí hlavu a svojí fantazii (do jisté míry).
k tématu - 11. díl byl naprosto skvělej!
konečně bitka a naprosto skvělí mimozemšťani, když jsem poprvé viděl tu loď, tak mi připadala asi tak velká jako "raketoplán" na destiny

a až později mi došlo, že je obrovská když byla ukázána na senzorech
ale s tim "raketoplánem" jsem to nečekal (už jenom z toho názvu), myslel jsem, že raketoplány prostě nemaj zbraně (snad o zbraních ani nemluvili), navíc mi přišel dost neohrabanej a přišlo mi divný, že po něm ani nevystřelili - prostě to mohli vysvětlit líp, třeba ve scénáři mu mohli přidat štíty a párkrát do něj mohli vystřelit...
ještě za toho Rushe - jsem rád, že zatím neukázali jak se dostal na loď (kolikrát byl v SG flashback?), takhle je to stylovější.
Ray: tušim, že jsi to psal ty - že "jak mohl Rush s Chloe přelítnout z lodi na loď" - Rush přece vysvětloval, že když mu zkoumali paměť, tak se bránil a vzal si on něco od nich (upřímně - tohle se mi na tom díle asi nejvíc nelíbilo, jak se něčemu tak vyspělýmu může člověk bránit (ale je toho víc) a ještě si něco jinýho vzít a naučit se to v tak krátkym čase) (edit: po přečtení diskuze beru zpátky)