Je nudné velikonoční odpoledne, pojďme si analyzovat vejfukovův příspěvek do diskuze.
Na jedné straně máme "
Ja se akorat bavim nad tim jakej ty uzaviras postoj ze ses tady ze vsech nejchytrejsi a vis o tom nejvic a co napises tak to plati" a na druhé straně máme "
Muzu te ujistit ze drtivy vetsine lidi se SGU doposud vubec nelibila a sledovanost diky tomu rapidne klesala." což spolu evidentně koliduje, protože čísla mluví ve prospěch sledovanosti, jak si každý může zjistit zde -
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_St ... .932010.29 (ano, v 1-10 byla nižší, ale předtím naopak po tradičním po-pilotovém pádu byla na výši a dokonce se z propadu i zvedla) a ta "drtivá většina" je velmi subjektivní. Mě, řadě lidí tady a řadě lidí v mém okolí se SGU líbí výrazně více než SG-1 a SGA. Tak kde je ta drtivá většina? Nebo ty jsi snad mluvil s milióny diváků v US?
And more importantly, neoháníš se náhodou i ty nějakými univerzálními pravdami, které mi tolik vytýkáš?
Pojďme dále.
Nebo dalsi, nevim jakej vul tady napsal tu obrovskou kravinu, ze kdyz se lidem libila ta vesmirna bitka, tak by si meli projit stranky s Irakem a utrhanyma koncetinama protoze je bavi jenom nasili

HAHAHA, to je vazne opravdu ten nejblbejsi kec co sem mel tu cest cist. Cela SG1 a SGA byla o koseni Jaffu, Wraithu a vesmirnych bitev a proto to tolik lidi bavilo a tady je najednou za 11 epizod prvni mala bitva a hned vsechny zajima jenim nasili. WTF..?
V podstatě ano. Irák byla samozřejmě nadsázka (seznamte se, evidentně to je pro tebe doposud neznámý koncept), nicméně SG-1 a SGA zapadaly ve většině svých episod do oddechové space opery, ve které jde především o mix akce, hlášek a mírného tajemna. Pokaždé, když se objeví vesmírná bitva, tak geekové div neonanují nad jejím rozborem; to asi má nějaký důvod a je zvláštní, že sis toho sám nevšiml.
A nakonec finální blábol...
To bude mozna tim ze v dilech 1-10 se absolutne nic nedelo, cela SGU byla doslova Destiny Hills a naprosto vsici chteli uz nejakou tu akci a ne blby reptani a probirani mezi-lidskych vztahu kdo s kym a kdo proti komu.
Tady se opět objevuje rozpor mezi tím, co sám říkáš. Na jednu stranu v minilé citaci ostře odsuzuješ moje tvrzení, že 1-11 všechny bavila jen kvůli bitvě, na druhé straně nyní říkáš, že už "naprosto všichni" chtěli tu akci.
Nad tím "naprosto všichni" se raději ani nepozastavuju, protože to je blábol - ne zdaleka všichni ji chtěli, negeneralizuj.
A samozřejmě, ne že by se v tom seriálu nic nedělo. Tohle tvrzení tak maximálně ukazuje, že vyprávění prd rozumíš (nedělá mi problém, když někomu pomalé tempo nevyhovuje, dělá mi problém, když ani nepochopí co to pomalé tempo je).
EDIT: to že poslali jedno slovo z nich přece nedělá kdovíjaké angličtináře.
To je celkem fuck, viděli jsme je jen v jednom díle. To, že za tak krátkou dobu zvládli vytáhnout a správně použít jediné slovo něco říká. Třeba že o pár dílů později už můžou deklamovat celé věty a jsme zpátky v SGA. Už jen zbývá, abysme díky kamenům viděli jen Destiny lidi v jejich kožené uniformě a kruh je uzavřen