Já neřekl že NEmáte pravdu, ani jsem vám to nevyvracel (ty kruhy a tak) mě se dokonce i ta teorie že Antikové (tedy Alteriané, či jak chceš) vynalezli Kruhy a Ori si je upravily pro to vzdálenější cestování, docela líbí a souhlasím sní)
já reagoval konkrétně na:
Mark Jackob píše:
Teď by mě akorát zajímalo,
proč Antici vyvíjeli kruhy, když s Asgardy měli pakt a jejich transport znali... a nemyslím si, že by transportér na 'pár' kilometrů byly starší než Brány... a když, tak přeci měli ty obelisky či co...

Jako já sice nečetl celou vaší diskuzi to ne, to přiznám na fleku, ale taky jsem dle mého názoru do té vaší schody nezasáhl. Já jen reagoval na to co jsem ti zvýraznil, přičemž jsem napsal první časovou posloupnost, která mě ráno jako první napadla.
Takže opravdu nevím o co ti jde, ani krapet jsem se nedotkl toho s Ori a kruhy..
a nyní druhá část příspěvku:
canary píše:
toto milujem...
ano já taky
canary píše:
konečne sme sa zhodli na najpravdepodobnejšom scenári a príde niekto kto ti povie že je to volovina a začne s vysvetlovaním a samé možno a keby a ja neviem čo.
Vaše debata jistě taky neprobíhala jinak, než a co kdyby, ale nejlogičtější je toto.. a tak (i když přiznávám třeba se mílím, zas jsem jí celou nečetl)
A opravdu jsem neřekl že je to volovina
canary píše:
môže to byť pravda, môžeme sa absolútne mýliť ale treba to podať reálnym spôsobom...
ano může, ale taky nemusí, konečně to pravděpodobně neví ani sami scénáristé...a mimo to co ti na mém příspěvku přišlo nelogické/nereálne? napiš a já vysvětlím, uznám chybu, opravím...stačí jen napsat
canary píše:
a keď sa jedná o Asgardský paprsok...veď aj u nás na slovensku dostanete anglický chleba, ale kúpite si radšej slovenský...netreba za všetkým hľadať skryté ciele...
he já hledal skryté cíle? Ale budiž.. a říká tobě něco technologický pokrok?
Co když třeba na naší planetu dnes do technického muzea přijde mimozemšťan a zeptá se nás: "Proč jste používaly tak trapné dopravní prostředky, když dneska již lítáte do vesmíru?" příště to chce krapet myslet, já se jen pokusil něco vysvětlit, ale vidím, že byla chyba zes jednou za uherák přijít do sekce technologie...
canary píše:
jedonoducho mohli chcieť používať vlastné technológie
nepopírám, ta možnost tu bude vždy, nebo taky neměli přístup k technologii, a nebo jim jen nestačili kredity...