Kam? Kam zmizelo kouzlo původních X-Menů? Jak tuhle rychlokvašku ohodnotit?
První půlka nudná, vše se děje velmi rychle, čekal bych nějaký zážitek z války nebo něco takového (ne, kdyby stopáž roztáhli na víc jak hodinu a půl, film by to rozhodně nezabilo! Ale rozpočet je rozpočet). Druhá půlka už je více akční a to je vlastně celé to kladné na tomhle filmu. Akce, které tu vskutku není málo. Navíc oba hlavní představitelé hrajou obstojně. Gambit byl skvělý, Cyclop potěšil, ale část s profesorem... to se mi zdálo dost trapné, včetně jeho dialogů.
Zpracování schopností bylo velmi pěkné, ale třeba takové letadlo nebo vrtulník... to byla ubohost.
Nečekal jsem nic extra, ale tohle byl vážně úlet i když závěrečná bitva byla vskutku výborná. (Měl Wolverine ty svoje drápy původně i v komiksu?)
6/10
Zombieland

Tak takhle už jsem se dlouho nebavil... vskutku výborná parodie na zombie horory! Tady by si měli ostatní filmaři vzít příklad. Docela sympatické a vtipné hlavní postavy, výborné hlášky, zombie, vsuvka s klavírem a jeptiškou, a možná přijde i BM (a není to Bob Marley!

9/10
Terminator Salvation

Podle opravdu tvrdé kritiky jsem čekal hrůzu, ale naopak, byl jsem potěšen. Vážně, bavil jsem se od začátku do konce. Herci výborní, příběh zajímavý, "krásně" zpracovaná budoucnost, ... Co bychom si jen mohli přát?
A Arnold... sice se objevil na chvilku, ale nebýt těch špatně vymodelovaných vlasů, skutečně bych věřil, že omládl! (jen ten souboj s T-800... no nezdá se mi, že by přežil i žhavou lávu, což nezvládl ani T-1000)
Nemůžu se dočkat pátého dílu!

8/10
Paranormal Activity

Ehm... tak tohle bylo to u čeho se všichni (s prominutím) pochcávali strachy? No nevím, nějak extra strašidelné mi to nepřišlo, konec byl hodně uspěchaný a... jak kurde mohl někdo uvěřit, že je to podle skutečných událostí?

Večer jsem usnul v klidu a teď už si ani nepamatuju, co jsem ve filmu viděl.
Králem hororů pro mě zůstává 1408
5/10
Hanebný pancharti

Tarantino, Tarantino, Tarantino, Pitt, Tarantino!

10/10